Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3 / 1 / 0
https://zapodaj.net/16e33e00d5d3d.jpg.html
Nazwa: mitsubishi ;)
kształt: trójkątny, wklęsły znaczek mitsubiszi, kolorowe kryształy w środku, dość łatwo się gryzie, kolor niebieski
Kiedy kupione: połowa/koniec czerwca 2016
Opis działania: zjadłem coś koło 3/4, po 40min zaczęło mrowić w łapach i nogach, potem tylko grubiej, leżenie i oblizywanie się, ale jednak z dozą pobudzenia, obstawiam, że to może być MDEA. piłem do tego więc nie określę po jakim czasie zeszło, ale zdecydowanie mocne piguły, od sprzedawcy słyszałem, żebym nawet ja zaczął od połowy a zna moje zamiłowanie ;) bardzo fajnie się na nich pali zioło i fajki, okropna empatia i euforia, nic tylko brać jeśli ktoś ma okazję :)
  • 539 / 35 / 0
Nazwa: Różowe domino
Kolor: różowy
Kształt: kostka domino, prostokątne, z podziałką na środku. różna ilość kropek na połówkach
Logo: -
Gdzie kupione: Wrocław
Kiedy kupione: zeszły tydzień
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: Empatia, polepszony humor, pluszowość, stymulacja, szczękościsk, poszerzone źrenice
Ocena działania: 9/10, właściwie to klasyczne działanie MDMA, bez zarzutów
Dodatkowe komentarze: Pierwsza połówka zjedzona w klubie, po jakiejś godzinie się załadowała i czuć było wyraźne działanie MDxx, ale był trochę niedosyt, dlatego zjadłem drugą połówkę. Sprzedawca twierdził, że mają 180-200mg i też mi się wydaje, że raczej nie mają ani mniej, ani więcej. Prawdopodobnie jest w nich domieszka speedu, bo czysta emka mnie tak nie stymuluje.
  • 291 / 7 / 0
Długo czekałem na raport tych grubych Breitlingów na zagranicznych forach gdzie ludzie bardzo dobrze znają sie na dzialaniu MDMA i znalazlem dzis na pillreports gdzie są dobre wyjadacze MDMA. I jeden z wyjadaczy tak je opisał wiec jestem teraz pewny że to bardzo dobrej jakości pure MDMA dobrze ze zapas wziełem ich jak spotkacie w pl tak jak nie którzy koledzy z forum to bierzcie zapas ;)

Opis: with badge (as in the picture))- Although I do not test pills these are some of cleanest pills ive had in a while, around 40 mins after dropping a half had an intense come up, fealt extremely loving and couldn't stop dancing and hugging people. consumed 2 throughout the night as 4 halves, fealt amazing through the whole 6 hours and got to sleep fine.. however I was wide awake after 1 hour of sleep. The day after I didn't feel too bad after

PL: z plakietką (jak na zdjęciu) ) - Chociaż nie przetestowałem pigułki są to jedne z najczystszych pigułki Ive miał na jakiś czas , około 40 minut po rzuceniu połowę miałem intensywne myśli , fealt bardzo kochający i nie mógł przestać tańczyć i przytulanie ludzi. spożywane 2 w nocy jak 4 połówki , fealt niesamowite przez całe 6 godzin i udało nam się spać w porządku .. jednak byłem rozbudzony po upływie 1 godziny snu. Dzień po tym, jak nie po czuć źle.

P.S Ostatnio jadłem je i nie wypiłem ani grama alko gdzie zawsze jakies piwka lecialy teraz nic i bomba dobra taka jak ma byc ale jak przyszlop do spania to jeszcze z godzine miałem bardzo czyste mysli i nie raz nawet widzialem przy zamknietych oczach impreze na ktorej bylismy hehe chyba jeszcze dzialalo bo na prawde dzialanie ma bardzo dlugie ;)
  • 732 / 57 / 0
Niebieskie redbulle, ktoś coś wie ?
received_645026432323350.jpeg
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 291 / 7 / 0
Synekpl powiem ci ze wyglądaja bardzo podobnie do tych co u nas były tylko czerwone i miały 200+ na saferze nawet pisali ze ok 230 jak dobrze pamietam ;) Wytestuj i daj opinie niebieskich RB
  • 11 / 2 / 0
Różowe Chupa-Chups.
Kształt kwiatka z logo znanych lizaków.
Piękne są :) Pluszowość, euforia, empatia, chęć nawiązania bliższego kontaktu z pcia przeciwną. Po jednej jest dobrze, po dwóch oczy jak 5zł i mielenie szczęką (choć wcale nie zdajesz sobie sprawy). Na drugi dzień efekty w postaci pogryzionych pulików oraz języka.
Na moje oko MDMA i trochę fety.
  • 732 / 57 / 0
A wiec jutro wracam do domu i jak tylko je dorwe w łapę od razu testuje przy pierwszej lepszej okazji :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 7 / / 0
Kształt - Okrągła starbacks
Kolor - Pomarańczowy
Opis - Moim zdaniem mocno nafeetowane , trzymały dość długo fajna bomba ponad 2h, muzyka itp , ale cała piguła trzymała sporo za długo gdzieś 8h++ jak na fecie.
  • 2 / / 0
Fioletowe Rolexy
Śląsk
17zł
Od jakiegoś czasu zarzutami z ziomkiem te piksy. Są z Krakowa. Ogólnie to muszą być na jakimś kwasie, bo po powrocie do domu nad ranem z imprezy się ostro pierdoli przed oczyma. Na dyskotece wymiatasz dosłownie na parkiecie. Max co zjadlem jednej nocy to 5 tych piguł i w domu rano podłoga mi sie rozmywała, zasnąć za chuja nie szło ale przez reszte dnia dobre samopoczucie. Pocenie straszne, leje się z Ciebie jak z kranu. Ogólnie jak dla mnie to piguly mega dobre.

Różowe Supermeny
Śląsk
25zł
Piksy dobre aczkolwiek parę razy źle wjechały, strasznie zimno było i na nogach nie szło ustać. Halucynacje przeokropne. Z ziomkiem o 5 rano pomyliliśmy bloki i zamiast do mojego to weszliśmy zupełnie na inne osiedle. Samopoczucie na drugi dzień wyśmienite zawsze jest. Ponoć są na PMMA i ludzie się po nich przekręcają, więc lepiej uważać.

Zielone Koniczynke
Śląsk
15zł

Co tu dużo mówić, piksa typowo na dyskotekę, jak wejdziesz raz na parkiet to z niego już nie schodzisz i nie obchodzi Cie to, że nie ma piwa czy fajki w ustach. Na drugi dzień zostają zawsze jakieś zielone okruchy wokół ust czy tam nosa.

Mitsubishi czerwone
Ostrava
200 koron

Piksa typowo na fecie, latasz jak pojebany, nad ranem lekkie zejście, spać nie idzie no chyba że wyjebiesz litr gorzoły, ale wiadomo, na tej piksie Ci się pysk nir zamyka, nie ma czasu na picie i potem rano się umiera w łóżku. Nie polecam.

Białe Smile
Śląsk
12zl
Piksa tak chujowa, że nie ma co się rozpisywać. ja zajebalem 4 na sylwestra i nic mi nie było poza lekką śmiechawą. Nie wiem czy one w ogóle mają klepać. Ogólnie szkoda pieniędzy i wkurwiania się na imprezie aż wejdzie.

Czarny Granat
Śląsk
25zł

Piksa zabójcza. Nie wiem co w niej siedzi ale rozpierdol totalny. Nie ma co opisywać działania, tego trzeba spróbować.

Niebieska Gwiazdka
Śląsk
25zł

Mocna piguła. Ja po zajebaniu 3 ramion tej gwiazdy czułem się jak w teledysku. Wszystko było jakby trójwymiarowe. Musi być na jakimś psychodeliku, bo matka w domu mówiła mi, że chodziłem jak pojebany. Podnosiłem nogi tak wysoko jakbym chciał przejść nad kałużą.

Ogólnie to wszystkim Wam tu zgromadzonym polecam Dimetylotryptamine. Potocznie nazywaną DMT. Tej bani żadna piguła Wam nie da :)
  • 2 / / 0
Króliczki Playboya
zarzucam 3-4 w ciągu imprezy. do tego duża ilość piw (6/8) i jak najwięcej blant. lekko wykręca morde, duża potliwość. jeżeli nie pijemy do nich alko to poza wystrzelonymi oczami efektów brak (nie licząc tego, że pocisz się jak świnia).
moja ocena: 6/10
cena w okolicach torunia waha się od 10 do 15 zł. hurtowo od 6 zł.
ogólnie nie polecam ale na pewno lepsze niż niebieskie krzyże, różowe diamenty i żółte dynie.

Scalono - tur3k

Czerwone Rolexy
zjedzony 1 na pusty żołądek, przepity od razu wódką wszedł po 10 min. na początku wszystko ok.. po kilku kolejkach urwał mi się film. naprawde nie polecam, bo może się coś stać. stajesz się nieopanowany i agresywny a na drugi dzień tego nie pamiętasz.
szczerze odradzam próbować tego gówna bo może się to źle skończyć.
dla zainteresowanych powiem, że po ZIELONYCH ROLEXACH w szwecji przekręciło się 7 osób,
moja ocena: 0/10

Na przyszłość proszę korzystać z opcji 'Edytuj post" - tur3k
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.