Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 365 / 2 / 0
bamboa pisze:
Dzięki za odp. Powyżej 2 setek ostro xD mam po 20 przy detalu, ale ziomek dobra mordzia, często robie z nim interesy na różne ilości różnych rzeczy, więc mam te ceny w miare oks btw 100zł za gram kryształa to si cena prawda? Przy dyszce mam po 70 a więcej jeszcze taniej i ten kryształ jadłem jest oki, a mdxx jem od prawie 10lat, więc znam dobrą jakość :)
  • 1 / / 0
Lovki (różowe?) regiony Podkarpacia. Słyszał ktoś coś? Warte uwagi?
  • 123 / 7 / 0
Jak juz mowa o cenach to o ile oskar chodza u cb te Bretitlingi ?20 zl w detalu dobra cena chyba ?
  • 291 / 7 / 0
Tesle jadłem ale bardziej niebieskie nawet granatowe i 200+ mysle ze pomaranczowe tez cos ok tego. Snapchaty tez bardzo dobre co nie wybierzesz bedziesz zadowolony :)
  • 291 / 7 / 0
Za te Breitlingi co opisywałem i kolega z forum też to 20 zł bym za niego dał. Ja je mam po 3 euro ale wiem ze ten ziomek co mi daje to nie ktorym goni po 4 lub 5 euro zalezyt dla kogo ;) Ale są bardzo dobre bierz nawet za 20 połówka juz robi bardzo dobrze a po dorzuceniu 2 jest magia ;)
  • 1 / / 0
Niebieskie Apple, ktoś coś?
  • 566 / 30 / 0
Żółto zielone Lipton. Brak zdjęcia bo szkoda mi było wydać kasy na coś co pierwszy raz widziałem.
Kształt kostki. Żółty z zielonymi plamkami. Nie wiem ile waży i co w nich jest. Jak ktoś miał z nimi doczynienia to proszę o opinie.
rchiro the best
  • 5 / / 0
[ external image ]
ktokolwiek cokolwiek?
  • 5 / / 0
hellofanight pisze:
Ja póki co wdupiałam grzybki takie lajtowe, śmiechowe i rolexy, takie fioletowe z przedziałką i tej bani nie jestem w stanie nigdy ogarnąć :D

Bo fioletowe rolexy aa na kwasie :D
  • 90 / 5 / 0
żółte wilki, sam pysk, niewielkie rozmiary (coś jak 5x5mm)
informacji żadnych co do zawartości nie ma, okoliczni miłośnicy piguł jedyne co o tym wiedzą to że piksa i nieźle wypierdala %-D
na pillsreports nie znalazłem nawet nic podobnego, a wydawać pieniędzy na wypadek gdyby było to 0,1g królowej polsce w cenie 1,5g nie mam zamiaru. spotkał się ktoś z nimi w kraju?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.