Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 483 / 67 / 0
Jak robisz ciagi do oporu, to wywal bb22,bo to kapiszon i szybko przestanie dzialac.
Inna opcja to palic kanna od najslabszego do najmocniejszego tj.
Bb22 > 5fakb48 - jak skonczy sie pierszwy, zaczynamy drugi i nie miksowac (ew. rzadko), bo na tolerce po akb, to ten bb22 Cie nawet nie gwizdnie.
A jak jestes ogarniety synek, to bb22 bedzie spoko.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 153 / 2 / 0
ciągi do oporu, miksowanie wszystkiego naraz, tylko to mnie interesi
  • 483 / 67 / 0
Swój chlop :hug:
Tego nm2201 tez bym wyjebol, bo malo opinii, a kiepski moze byc.
Chiminaca, pinaca to raczej git.
Jako amator totalnej sponiewierki moge polecic jeszcze 5fpb22 i 5f-amb. Uwielbiam tego drugiego :heart:
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 3955 / 147 / 0
2,15g na 21g maczany, urywa glowe :-D

chyba zrobie troche rozrobionej na pol zeby dalo sie tym czestowac :-)
niedojebanie genetyczne
  • 4 / / 0
maczana 1:20, zayebiście działa, chce się gadać, jeść, fajnie się po tym chodzi, jedyny minus to tolerka, która szybko rośnie, ogólnie jestem zadowolony.
  • 109 / 3 / 0
Opłaca się kupić 10 ml liquidu 25mg/10ml za 3 dychy? Wiem, że lepiej w prochu, ale nie chce mi się bawić w nanoszenie na podkład i aż grama nie potrzebuje. Palił ktoś jakieś kanna w efajkach? Lepiej, czy gorzej w porównaniu z maczanką? Lepszy jest 5F-AKB48, czy AB-FUBINACA jeżeli nie mam prawie żadnego doświadczenia w syntetykach? Paliłem ostatnio dobrze ponad rok temu, chociaż w psychodelikach mam całkiem spore. Jest sens na zwałe po amfetaminach lub etylo palić tę kanna?
  • 109 / 2 / 0
:emo: %-D
belejaki pisze:
1g 5f akb 48 1g BB22 i 0.5thj2201 na 40 to imo najlepszy miks jaki testowalem.

co na 40 ja to wszystko pale w na 1;10 %-D
Na forum prawie od poczatku długo bez nicku potem jakis tam mialem , bardziej znany pod deathtime, przez te lata forum znam jak wlasna kieszen - nie udzielam sie bo len albo bania nie pozwala na takie ekstrawagancje %-D
  • 1874 / 96 / 127
od tego czasu ten mix daje na 1;20 %-D i jest giit + inny maczan na 5fpb22 i 5f abica nie wjem ile sie syplo.
wolna molekula
#mops
  • 4903 / 855 / 0
Nie wiem czy ten kanna jest chujowy czy dostalem cos innego i w ogole w innych proporcjach. Po saznej lufie z ktorej wale z 3-4 potezne buchy , klepa trwa 15-20 min i nie jest jakas mocna, dziwna jakas . Nie podoba mi sie %-D Gdybym zajaral taka lufe z pinaci bez tolerki to by mnie pozamiatalo w chuj na godzine chociaz. Zaluje ze to zakupilem ale co zrobic, dochodza jeszcze jakies nerwobole juz tak mialem przy fluorowcach. Oceniam ten kanna na bardzo chujowy jezeli to jego dostalem. Lipa w chuj . fejk # mial byc 1:10 a ja jaram cala lufe i mnie nie zamiata, nie podoba mi sie %-D
  • 278 / 3 / 0
Aj znajomy otrzymał wspominany beżowy, jebiący sort... Niby klepie bo klepie - ale kurwa smak i zapach to dla hardcorów :). To nie śmierdzi - to po prostu przepotężni jebie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.