Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 867 / 12 / 0
Łączona farmakoterapia SSRI (bardzo często właśnie sertralina) + hydroksyzyna jest bardzo popularna i daje dobre wyniki - nie ma żadnych obaw ;-)
ChÓj!
  • 1188 / 5 / 0
Dziękuję za odpowiedź, będę brać bez obaw. :) Zauważyłam, że dużo osób pisze tu o słabym bądź niezauważalnym działaniu. Wzięłam 20 mg hydroksyzyny w stanie silnego stresu i zauważalnie zmniejszyła jego objawy. Myślę, że branie tego na co dzień bez konkretnych powodów jest przyczyną braku pozytywnych odczuć.
  • 62 / 1 / 0
Lubię hydroksyzynę. Jak byłem w szpitalu to sępiłem jak tylko mogłem strzały w dupę po 75-150mg. Fajnie mi się wtedy leżało w łóżeczku, nawet przypominało mi trochę kodeinę.
  • 1188 / 5 / 0
Jakoś strasznie szybko mi na nią tolerancja poleciała, nie mniej jednak jest fajna do kodeiny jak dla mnie. Trochę zmula, nic nie swędzi. ;)
  • 1450 / 19 / 0
Ja nie wiem jak ludzie mogą to brać na sen. Ja kilka razy wziąłem 10mg to spałem 12h a potem nie mogłem dojść do siebie przez cały dzień. Chyba, że po pewnym czasie to mija...
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 88 / / 0
Chyba mija aż za bardzo. Pierwsze parę razy zasypiałam po 25mg, potem używałam takiej dawki czasami do opio, później sama działała trochę antylękowo a teraz 75mg ledwo zauważam
pora dostać benzo
  • 1188 / 5 / 0
Marceline, miałam bardzo podobnie do Ciebie. Dostałam już benzo, pomaga mi. hydroksyzyna zdaje sprawę doraźnie.
  • 94 / / 0
Czy jeżeli wezmę teraz 25 mg to będę mógł jutro normalnie wstać i funkcjonować? (mam jutro do napisania kolosa i muszę wstać rano a za nic nie chcę mi się spać i do tego jestem na odstawce od benzo :wall: )
  • 402 / 3 / 0
nie ma szans, użytkownik po 10 mg był zombie przez 24 godziny po zażyciu, 0 toler na jakiekolwiek depresanty
wiewi2@bk.ru
  • 723 / 16 / 0
Ja od pierwszych razów brałam po 150 - 175 mg i ledwo, ledwo czułam jakieś uspokojenie.
Dziwne, prawda?
Co innego jako lek na anafilaksję. Wtedy już 20 mg świetnie zdaje egzamin.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.