ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
metlife pisze:
Jesli 3,4dmmc odpada to co byscie polecili do miksu z 6-apb,tak by uzyskac dopaminowe podniecenie ala mefedron :gun: ? pytam o legalne i dostepne rzeczy.

ja polecilbym ci miks z eth-catem bo naprawde faza po tym miksie jest zakurwista.euforia trwajaca okolo 3 godz i do tego niezly sped z tym ze na mnie najlepiej dziala 6APB w dawce przynajmniej 250mg
  • 410 / 8 / 0
chyba to jednak nie wina sortu... chuj wie czego to wina. ja po zeżarciu 200 mg czuję się ok. jest euforia i ostre uczucie zmęczenia, którego wcześniej nie doświadczyłem. dziwne uczucie ciężkości w łapach i nogach ale jak najbardziej jest ok
  • 1558 / 18 / 0
inaczej niż kiedyś
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 246 / 1 / 0
jestem ciekaw skąd wynikają tak radykalnie duże różnice w odczuciach. jedni po tym imprezują, pełna stymulacja, inni leżą zmęczeni i bezsilni, na innych w ogóle nie działa. mam wrażenie, że to nie tylko sort, skoro wiele osób zamawia z tego samego miejsca a reakcje są tak różne.
  • 3127 / 27 / 0
Przeciez identycznie jest z MDMA, które niektórych wręcz zamula.
High, how are you?
  • 1558 / 18 / 0
Mu chyba chodzi o wejście na ciało;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 8 / / 0
kluczem do tego aby 6APB dzialalo jak nalezy jest jak najrzadsze urzywanie czyli ja najmniejsza tolerka.gdy zrobilem sobie 3-tygodniowa przerwe od wszystkiego to zadzialalo jak nalezy.natomiast gdy zarzucilem tydzien pozniej.to juz byla chujnia i to tyle
  • 2428 / 91 / 0
A pierdolisz... znajomy zarzucał dzień po dniu i nawet 3 dnia czuł wyraźne działanie . Prędzej kwestia tego czy to na Ciebie trafi ze dostaniesz chujowy sort czy na kogo innego %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ano po tygodniu zadzialalo na mnie ze zblizona moca. Tolerka jakas tam sie robi i jakbys zarzucal co tydzien przez pol roku to wierze ze przestaloby dzialac, ale po jednym razie to mi sie nie wydaje. Chyba, ze masz jakies pojebane receptory.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 22 / 1 / 0
Ta substancja to jakiś dramat. Dodam, że środki wyskokowe używam epizodyczne (1-2 razy na miesiąc). Po 1 działanie, faktycznie ładuje się do godziny, ale efekt totalnie nijaki - brak jakiejkolwiek euforii, jedynie poczucie przypływu sił i pobudzenie (dzięki, ale wole dwa napoje energetyczne strzelić). Za to zwala po tym jest nie ziemska ... Zażyłem ok 150mg w sobotę o 20, dopiero o 14 dnia następnego mnie "puściło", potem stan zwały, straszna dolina psychiczna aż do wtorku.

Mam wrażenie że na tym forum siedzi wieli sprzedawców RC i zwyczajnie promują gówniane i totalnie nie udaje substancje.

Prawda jest taka, że poza zdelegalizowanym mefedronem nie było i nie ma żadnej sensownej alternatywy dla nielegalnych substancji. No, ale jak lubicie wywalać kasę i psuć sobie zdrowie nie mając nawet z tego jakiejś przyjemności większej to wolna wola.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.