entropox pisze:Czy próbował ktoś robić maczankę z 5-MeO-MiPT? Czy to w ogóle miałoby sens?
Tylko pluca rwie :-/
Grassik pisze:Też sadzę, że mipt nie powoduje badtripów.
I mówię to mimo, że mnie ta trypcia nie skrzywdziła - a wręcz w tej grupie substancji jest moją faworytką.
Ile to dla Ciebie konkretna ilość?
Bl możesz zminimalizować robiąc sobie gorącą kąpiel. Poza tym to, że na pewne osoby działało podobnie do cepa, nie znaczy, że w Twoim przypadku będzie tak samo. Oczywiście może być, ale nawet jeżeli, to działanie jest dużo krótsze niż 2c-p.
Dużo w tym euforii ekstazowej która przerasta psychodelię,zrobiłem testy z małymi dawkami i sprawdza się to lepiej w ten sposób ,zwłaszcza na podbicie metkata i.v. na którego mam tolerancję,wjazd mega super i długo trzymająca euforia.Z deksem miksuje się również zajebiście ,wtedy jest dopiero kolorowo:)Ogólnie nie żałuje nabytku,zwłaszcza że np.z hometem wypada bardziej ekonomicznie.Miksy wyżej wspomniane oczywiście nie zalecane,tylko dla doświadczonych
Co sądzicie o rozpuszczeniu tego w wodzie albo wódce i nakropienie kartoników? Lubię taka formę podawania.
10 mg na kartonik będzie okej? na fazę srednio-mocną.
Jaka rozpuszczalność? Da rade 10mg rozpuścić w 1-2 ml?
Jak długo zachowa swoją przydatność?
Z góry dziękuję :)
Scalam. dsn
No dejta odpowiedz.
I jak by to bylo z 2c-p na listku?
Jak chujowo to dam w kapsułki ale bym wolał żeby chociaż 2C się nadawało na listek tylko w jakim roztworze? :D
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Choć sam brałem dużo nie opłaca się za bardzo
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.