entropox pisze:Czy próbował ktoś robić maczankę z 5-MeO-MiPT? Czy to w ogóle miałoby sens?
Tylko pluca rwie :-/
Grassik pisze:Też sadzę, że mipt nie powoduje badtripów.
I mówię to mimo, że mnie ta trypcia nie skrzywdziła - a wręcz w tej grupie substancji jest moją faworytką.
Ile to dla Ciebie konkretna ilość?
Bl możesz zminimalizować robiąc sobie gorącą kąpiel. Poza tym to, że na pewne osoby działało podobnie do cepa, nie znaczy, że w Twoim przypadku będzie tak samo. Oczywiście może być, ale nawet jeżeli, to działanie jest dużo krótsze niż 2c-p.
Dużo w tym euforii ekstazowej która przerasta psychodelię,zrobiłem testy z małymi dawkami i sprawdza się to lepiej w ten sposób ,zwłaszcza na podbicie metkata i.v. na którego mam tolerancję,wjazd mega super i długo trzymająca euforia.Z deksem miksuje się również zajebiście ,wtedy jest dopiero kolorowo:)Ogólnie nie żałuje nabytku,zwłaszcza że np.z hometem wypada bardziej ekonomicznie.Miksy wyżej wspomniane oczywiście nie zalecane,tylko dla doświadczonych
Co sądzicie o rozpuszczeniu tego w wodzie albo wódce i nakropienie kartoników? Lubię taka formę podawania.
10 mg na kartonik będzie okej? na fazę srednio-mocną.
Jaka rozpuszczalność? Da rade 10mg rozpuścić w 1-2 ml?
Jak długo zachowa swoją przydatność?
Z góry dziękuję :)
Scalam. dsn
No dejta odpowiedz.
I jak by to bylo z 2c-p na listku?
Jak chujowo to dam w kapsułki ale bym wolał żeby chociaż 2C się nadawało na listek tylko w jakim roztworze? :D
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Choć sam brałem dużo nie opłaca się za bardzo
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.