Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 326 / 4 / 0
Ja to sie czuję samotny przy ćpaniu, nikt ze znajomych nie podziela mojej pasji :'(
  • 73 / / 0
el borro pisze:
Ja to sie czuję samotny przy ćpaniu, nikt ze znajomych nie podziela mojej pasji :'(
U mnie podobnie, ale na MJ zawsze chętni %-D
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 18 / / 0
Ja wole sam ćpać. Wkurwiają mnie pleby i ich płytkie rozkminy typu "narkotyki so złe bo to narkotyki!". Pierdole. Chujowo tylko z s&s, no ale cóż.
  • 343 / 3 / 0
Ćpajcie benzydaminę . Można się zaprzyjaźnić z całą gamą zwierzaczków mykających po pokoju , a przy większych dawkach możecie się normalnych znajomych w pokoju spodziewać , także samotni nie będziecie :)
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 29 / / 0
Zgadzam się z panem powyżej. Przy odrobinie szczęścia może przyjaciele zostaną z Wami dłużej niż myślicie.
  • 326 / 4 / 0
shadowsof2 pisze:
Ja wole sam ćpać. Wkurwiają mnie pleby i ich płytkie rozkminy typu "narkotyki so złe bo to narkotyki!". Pierdole. Chujowo tylko z s&s, no ale cóż.
No tak mnie też wkurwia plebs i to że jak komuś proponuje to nigdy nie ma pojęcia o czymkolwiek i wkurwia mnie to że muszę takiego osobnika edukować często dla zaledwie jednego tripa z nim bo mu się nie podobało (jak np. 2c-e może się komuś nie podobać pomijając bodyload), a co do zwierzaczków benzydaminowych to chyba sobie odpuszczę :-p
  • 24 / / 0
ja tam tez wole jarać sam i najczęściej tak właśnie robię, ale nie zawsze. Do zioła trzeba mieć odpowiednie podejście, kiedyś jarałem bez przerwy i bardzo dużo to miałem takie schizy ze spokojnie na ulicę wyjść nie mogłem. Zrobiłem dłuższą przerwę i teraz jaram rzadziej (chociaż wcale nie dużo rzadziej) ale przede wszystkim mniej (i to jest moim zdaniem klucz) - żadnych schiz po jaraniu, żadnych krzywych akcji, parę buszków by poczuć haj i reszta na potem.

Wracając do tematu, moim zdaniem ludzie biorący jakiekolwiek używki mają większą tendencję do czerpania przyjemności z bycia samotnym. Powody mogą być bardzo różne, od odrzucenia przez społeczeństwo, poprzez strach przed tym odrzuceniem a na egoizmie kończąc.
Też lubię samotność, ale kontakt z ludźmi jest potrzebny by nie zatracić swojego człowieczeństwa i nie stać się starym zgorzkniałym osobnikiem.
  • 329 / 6 / 0
Teraz nie mam za bardzo z kim zjadać psychodeliki. Każdy myśli, że to twarde i same zło lol. Bo np po takim docu czy ważce wątpię, że będzie się chciało w domu siedzieć..
  • 69 / / 0
mam szczęście! poznałem jakiś czas temu użytkownika tego forum, zawsze chętny na ćpanie ;D

pozdrawiam Marka!
  • 23 / / 0
Samotność jarania ziół - owszem. alkohol - sporadycznie. Acodin- samotnie. Relanium -samotnie. Tramal-samotnie.alkohol głownie w towarzystwie. Piona
Uwaga! Użytkownik mariuszdxm jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.