Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 179 / 1 / 0
dzięki kuba za listę
ale to chyba nie wszystkie piwa jakie sa na rynku bo kupiłem niedawno w tesco piwo marki tesco bezalkoholowe i całkiem dobre... a na liście go nie ma.
jest tego więcej.
Problem w tym że nie w każdym sklepie...

hm kurde nawet są wina bezalkoholowe :)
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
Widzieliście Karmi Black, które ma ok 4 % :D?
Nawet smaczne
  • 179 / 1 / 0
dałem się na nie nabrać :)
dla mnie za mocne :D
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
a ja od jakiegoś czasu piję tylko piasty jasne. Jak ich nie ma to żubry ( ale one mi się już przepiły )

piast nie jest zły, ale jasny.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 248 / 3 / 0
Przybił sort Piasta nad morze z rejonów Wrocławia ostatnio, bardzo dobre piwko. Generalnie co regionalne piwko to regionalne, typu szczeciński bosman itp tanie, a dobre i ma swój smak.
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
piwo nisko %-owe nie ma tego smaku...
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 179 / 1 / 0
dobson pisze:
piwo nisko %-owe nie ma tego smaku...
bo ma lepszy smak suma sumarum, a jeszcze lepszy jest sok grejfrutowy
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
no chyba mi nie powiesz ze lech bez alko smakuje lepiej niz tan zwykly
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 2129 / 31 / 0
Piłem piwo bezalkoholowe, ale to badziewie jak dla mnie. Za mocne piwa też nie są dobre. Najlepsze to te o zawartości alkoholu 5,5 - 6 %.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Kuba Powiatowy pisze:
Za mocne piwa też nie są dobre. Najlepsze to te o zawartości alkoholu 5,5 - 6 %.
O to to. Z jednym wyjątkiem]http://piweczko.org/files/img/beer/4087.jpg[/img]
:heart: :heart: :heart:

W sieciach typu Rast, czy hipermarketach często można spotkać piwa importowane/rzadziej spotykane. Zazwyczaj kosztują >3zł, ale myślę że jak ktoś nie łoi codziennie nie wiadomo ile to się można skusić. Pijecie? Jakie polecacie? Ja ze swojej strony polecam Asahi - produkowane w Czechach na licencji japońskiej, oraz Newcastle Brown Ale. :)
Ostatnio zmieniony 08 marca 2009 przez fajka, łącznie zmieniany 1 raz.
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.