Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam
Chciałbym zorientować się z jaką substancją mam doczynienia. Nie mogłem znaleźć info Co to może być dokładnie.
Forma kryształu wielkości 50gr, lekko przezroczysty, ośnieżały. Łatwo sie rozgniata.
Imo mocny zapach koperku/ogórka
Bolesny przy sniffach, w smaku gorzki mrożący/znieczulający

Woj. Lubelskie

Stymuluje raczej lekko, duża potrzeba dorzudania. Brak zjazdu, średnie pobudzenie.

Przeniesiono do wątku diagnostycznego — Catch
  • 1 / / 0
Od jakiegoś czasu sniffuje z kumplami weekendowo pewien kryształ. Niestety nikt z nich nie wie co to jest i nie chcą się dowiedzieć.
Jest to kryształ, przezroczysty ale przy śnieżony. Drażni śluzówkę a w smaku jest gorzki. Ma zapach kopru/ ogórków. Działanie ma dosyć delikatne, brak zjazdu przy 1,5g na głowe. Działanie ok 1H z potrzebą dorzutek. Woj. Lubelskie
  • 6 / / 0
Po opisie stawiał bym na 3cmc przy którym kucharz coś zjebał
  • 13 / 2 / 0
siemka znalazłem dziś dwa opakowania próżniowe, w każdym z nich po dwa okrągłe płaskie ciacha z liściem mj. Na każdym z nich oznakowanie L : 140\C , ktoś coś więcej wie ?
  • 2 / / 0
 ! Pomogę autorowi…
Autor pyta, czy faza była wywołana syntetycznymi kannabinoidami. Pzdr /sv
Cześć, kilka miesiecy temu pierwszy raz zapalilem u kuzyna, bylo to wiaderko. Namawiał mnie żebym spróbował ale wachałem się bo pochodził z tej biedniejszej rodziny a obawiałem sie że to będzie coś maczanego. Jako iż był to pierwszy raz to oczekiwałem ze mnie zmiecie z planszy, a wcale nic nie klepało. Kupiłem od niego grama juz skruszonego z tytoniem za 2x nizsza cene niz warty gram, trzymaliśmy sie to sprzedał tanio. Pierwszy dzień po uzyskaniu tematu zapalilem wiaderko, znowu nic. W nastepnych okazjach starałem sie dłuzej przytrzymywac dym w plucach, nie było smiesznie nie czulem nic ale wzielo mnie na jakies żarcie, po zjedzeniu pizzy poszedlem w kime. Nadszedl dzien gdzie zajebalem dwa srednie wiadra po ktorych stała sie paranoja, po spaleniu poszedłem na spacer, odjeło mi całkowicie umysł, chodziłem w kolko przez jakieś 3 minuty, a po chwili do mnie dotarło ze cos jest nie tak. Usłyszałem jakiś przerażający śmiech dziecka i trudno mi to opisać ale w mojej bani złamało mi kręgosłup i robiłem dziwne ruchy. Wpadłem w panikę i widziałem część na fioletowo, cos jakby wylał mi się ekran w telefonie. Sporo wymiotowałem i piszczało mi w uszach ze łeb pękał. Później jak wszystko powoli puszczało poszedłem spać, a jedyne co z tego zostało to szum i piszczenie w uszach przez 2 dni. Jak myślicie, zbyt upalony czy sprzedał maczankę?
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2022 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesiono, j/w
  • 2532 / 601 / 0
@ogsake2 Ciężko powiedzieć,bo pierwszy raz moze być bardzo intensywnym doświadczeniem,jednak ten opis wydaje się dość podejrzany...
Ponadto wiadro to nie jest najlepszy pomysł na pierwsze razy.. Na pierwsze fazki nawet zwykła lufka spisze się doskonale.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3619 / 598 / 1
Zasłyszane: kryształ po którym odbija się i rzyga się pianą? Koniec cytatu.
Trwa to nie więcej niż kwadrans, jakieś tam działanie około pół godziny i koniec.
Kurwa co to za mutanty teraz latają...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 47 / 17 / 0
@ogsake2
Jak można bakać ten sam temat i raz nie czuć absolutnie nic a następnym razem mieć schizę życia? Może dostałeś CBD z maczaną i to w dodatku kiepsko zmieszane w pakiecie?
Nie mamy dość siły, aby całkowicie iść za swoim rozumem.
  • 2532 / 601 / 0
Palił pierwszy raz,a na wiele osób za pierwszym razem nie dziala.Mozliwe tez,że poniewaz nie pali,to kiepsko się zaciągał.Poza tym jak napisał dostał temat zmieszany z tyxem,może nierównomiernie było jakos.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / 3 / 0
Co podobnego do 3cmc/4cmc może teraz być na ulicy pod nazwą malaga?
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.