to jest 4cmc?
18 sierpnia 2018nowyjastaryja pisze: 1. Są jeszcze legitne sorty, tzn były ostatnio.
2. @klawiatura - ludzie nigdy się nie nauczą, że serotonina to się w 3 dni nie odnowi, i nawet tydzień.
Przy zerowej tolerce, na cmc i sporej przerwie od serotoninowych lotów. 4ka dała to czego od niej nawet się nie spodziewałem po ówdziejszych wpisach. Było coś na wskroś emki.
3. @kavakawa to zależy jak się "prowadzisz" na codzień. To jest niemożliwe, żeby magicznym trikiem nie było %towych ubytków w samopoczuciu. A jeśli ktoś twierdzi inaczej to kłamie.
Bóg zapłać.
No wlasnie poziom sero skoczy a co z receptorami 5HT ktore i agonista i antagonista downreguluje?
Co z panelem hormonalnym?
Co z dopamina?
Czy sie bedziesz detoksic tydzien czy miesiac robiac to zle rozjebiesz resztki mozgu.
Mowie z doswiadczenia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
22 sierpnia 2018podwiek pisze: 4cmc jest spoko, ale to jak niszczy śluzówkę nosa i czas trwania są tragiczne
3 cmc pod względem wyniszczania śluzówki jest jeszcze gorsza, ale przynajmniej faza trwa dwa, albo nawet trzy razy dłużej
przerobiłem po kilka g tego i tego od różnych vendorów, ale cały czas nie moge sie zdecydować, która substancja jest lepsza, z jednej strony, ja po prostu chyba za bardzo lubie euforyki i empatogeny :D
Do dyskusji nt źródeł dluzy dzial s+ stteetart
Libido niezłe, ale po 3jce mam lepsze.
Eufo miałem kilka razy, ostatnio po oralnym przyjęciu zoltego cesarza.
Substancja jest dość oryginalna i nietypowa. Za tą ją lubię. Ma spory efekt dysocjacyjny.
Porównania do MDMA to śmiech na sali, a słyszałem taki eopinie. Dla mnie jeśli chodzi o eufo to Mka lepsza plus czas działania. Obie substancje są nielegalne.
Dodam, że po tych 4 g w 2 dni dostałem sraki a nerki myślałem że się zatrzymały. Nieźle mnie odwodniło bo zapomniałem o piciu.
Jak wypiłem ok litra wody to w ciągu 40 minut ze 3 razy siku byłem.
Wodą się nie nawodnimy. Przeleci.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
01 listopada 2018MasterKusH pisze: tego dnia rano piłem też metkat z 4 paczek.
02 listopada 2018ledzeppelin2 pisze:
Dodam, że po tych 4 g w 2 dni dostałem sraki a nerki myślałem że się zatrzymały. Nieźle mnie odwodniło bo zapomniałem o piciu.
Jak wypiłem ok litra wody to w ciągu 40 minut ze 3 razy siku byłem.
Wodą się nie nawodnimy. Przeleci.
To jest własnie w chuj niebezpieczne. Raz że subsancja odwadnia , wypłukuje minerały witaminy to jeszcze biegunka pogarsza sprawe.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.