Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5396 / 966 / 0
pente jest chujowy wg mnie, jeszcze bez tolerki pierwsze linie nawet spoko ale pozniej to juz chujnia straszna :)
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1874 / 96 / 127
2 lata to fpierdalauem. Teraz to nic mi nie daje.
wolna molekula
#mops
  • 5396 / 966 / 0
No z pozytywow nic a zwala jakas tam pewnie jest ^_^ Nie warto sie tym babrac sa lepsze rzeczy :-)
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1874 / 96 / 127
Jakas? FPierdalales to kiedys? Zwala po tym to tylko wymieka przy alfach. Takto najbardziej zjazdogenny keton.
wolna molekula
#mops
  • 5396 / 966 / 0
Fpierdalauem ale to bylo dawno, pamietam ze nie warty uwagi byl ten keton z racji tego ze byl chujowy hahaha :D Wiem ze chuja klepal i zwala byla porownywalna do tej po fecie...
  • 51 / 1 / 0
Zależy od sortu dobry pentek aż wykręca mordę :D
%-D Ciągle Mieszam Mieszaniny w Mieszanowie. %-D
  • 1874 / 96 / 127
Zaufaj, ze zajadalem sie dobrymi sortami ;]
wolna molekula
#mops
  • 570 / 9 / 0
trzysta mg i.v instant shot w nieco ponad ml wody duzy krysztal efekt gesia skorka chwilowy cardio rush 20min fazy tak sobie zrobilem torbe w kilka h hehe
igelkowy sort niepokoj zepsucie pluszowej fazy po innych rckach

100/100 etylofenidat / pent i.v na poczatku przygody z rc fajnie bylo ale zwala taka ze musialem metkatem sie uratowac przed proba samobojcza

kolejne podejscie robie do tje sub % tak wyszlo ; :retarded:

Scalono | 909

mialbym pytanie gdyz robiem kolejne podejscie do tego czegos %0

strzelalem pente o wygladzie kostek cukru wiadomo pojed,,
igelkowy bigosowy ^%
bez szalu ofc teraz promo jest u sąsiadow niby tne big cristal jest lepszy mam tu pytanie do userow i.v bo palic sie tego pewnie nie da

jest roznica ? warto? 200 na start w cencie czy ostroznie jakos testowo hehehe

pisze pod pod postem bo licze na szybko odp
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 4807 / 272 / 0
belejaki pisze:
2 lata to fpierdalauem. Teraz to nic mi nie daje.
A tak na zdrowy rozum czy to kiedykolwiek coś dawało. 3 lata to w siebie ładowałem i tak ogólnie to nie wiem jak można być takim idiotą żeby to robić... Straciłem do siebie sporo szacunku i odzyskałem go dopiero gdy stwierdziłem że wolę już chyba wyruchać 120 kilową babcię bez zębów niż przywalić pento w nos.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1874 / 96 / 127
Dobrze prawisz Swiatel... czlowiekowi czasem smutno sie robi...
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.