Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 954 / 51 / 0
Potwierdzam, jest to możliwe, sam jadłem kiedyś gwiazdki i były one właśnie chyba na MXE.
  • 299 / 11 / 0
Gwiazdki na MXE i to nie chyba, a na pewno.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 732 / 57 / 0
W takim układzie wychodzi na to ze właśnie takie coś zazylem, nie spodziewałem się tego i 1 raz się spotkałem z tego typu pixa, ale był kosmos. Dawno nie bylem, o ile w ogóle kiedyś byłem, aż tak naćpany, do tego leciały myszki miki jeśli chodzi o piguły wiec juz w ogóle był ju ken dens. Mógłbym na nich częściej latać, gdyby nie te jebane uwstecznianie się przy każdej próbie wypowiedzi, brzmiącej jak nieudolna próba komunikacji jakiegoś neandertala -.-' ogólnie w skali do 6, oceniam ją na mocne 5.
Nie ladowala się długo, jebła naprawdę z zaskoczenia, bo zanim się zorientowałem ze wchodzi to juz przechodziłem apogeum pierdolniecia i już nie umiałem wypowiedzieć pełnego zdania bez zacinki. Pizda okrutna, intensywna, ale czas trwania krotki (w porównaniu do ilości akodynów jakie bym musiał zjeść coby doznać tak potężnej pizdy)- co dla mnie działa na korzyść bo lepiej dorzucić niż się głowić jak zbić petarde w razie gdyby juz męczyło.
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 5 / / 0
stifson pisze:
Ktos moze sie wypowiedziec czy waro i na czym to jest ?

https://zapodaj.net/3013c255cf682.jpg.html
Jaki to ma kolor? Bialy?

scalono /sv
dimon pisze:
Deiff pisze:
rolexy, małopolskie są różne kolory ktoś coś wie?
Fioletowe rolexy kwasne, nie ma w nich mdma
Jadlam fioletowe, hmmm dziwne. Ale mdma to nie jest na pewno, co nie oznacza ze sa zle.
  • 79 / / 0
sigzour pisze:
Dobra, i tak na dniach robię testy, ale ktoś widział gdziekolwiek czerwone/różowe (coś pomiędzy) asy kier (serce), kształt prostokąta, na drugiej stronie jakby "tył" karty do gry, sporo tłoczeń, z podziałką na pół (teoretycznie normalnej na karcie do gry)? Stawiam na coś stanowczo innego niż MDxx, chce zrobic normalne testy i sprawdzic, ale jakby ktos mial info - piszta, nie strace odczynników. Na necie brak JAKIEGOKOLWIEK info, opisy nie trafiaja, nie ma zadnego zdjecia/informacji. Postaram sie wstawic foto jakby nikt nic nie wybielil i mnie nie oswiecil. Zreszta i caly test wstawie gdzie trzeba, w ramach ostrzezenia bo to stanowczo nie MDxx....
I co sprawdziłeś co to jest?
Konsumowałeś?
Jakieś info?
Po ile sztuka?

Mój ziomek strasznie zachwala, ponoć 200, test marquis wyszedł prawidłowo.
  • 14 / / 0
Anitson pisze:
stifson pisze:
Ktos moze sie wypowiedziec czy waro i na czym to jest ?

https://zapodaj.net/3013c255cf682.jpg.html
Jaki to ma kolor? Bialy?

scalono /sv
dimon pisze:
Deiff pisze:
rolexy, małopolskie są różne kolory ktoś coś wie?
Fioletowe rolexy kwasne, nie ma w nich mdma
Jadlam fioletowe, hmmm dziwne. Ale mdma to nie jest na pewno, co nie oznacza ze sa zle.
Fioletowe rolexy sa na 2-cb, tylko bardzo mnie zastanawia w jakiej dawce
po ojebaniu 3/4 pixy nosem bylo naprawde ciekawie, ale to 2 raz z ta substancja wiec nie wiem gdzie sa granice dobrego tripa ; )
  • 33 / 2 / 0
Siemano
Wiecie coś o niebieskich czaszkach z gwiazdą red army? Na odwrocie nieznany mi znak. Nie wiem co w tym siedzi ale raczej na pewno nie jest to MDMA, jest euforia, stymulacja, podejrzewam jakiś MIX fetki + coś jeszcze. Po półtora było całkiem fajnie :-D
W spoiler wstawiam foty Jeżeli ktoś je badał i wie co kryją, proszę o odpowiedź :)
Mary Jane, DXM and ecstasy enthusiast
  • 13 / 1 / 0
Podwójny krzyż z symbolem nieskończoności jest satanistycznym symbolem używanym przez Antona Szandora LaVey'a w Księdze Lucyfera (Biblia Satanistyczna). Jest to drobna przeróbka alchemicznego symbolu siarki, która jak wiadomo kojarzona jest z tym, co złe (przeczytasz o tym np. w Apokalipsie wg. św. Jana). Inna teoria głosi, że jest to połączenie krzyża lotaryńskiego i znaku nieskończoności.
  • 291 / 7 / 0
Ze jutro wolne to zarzucilem sobie własnie Louis Vitton (LV) niebieskie prostokątne co kiedyś dostałem w gratisie przy 10 instagramach. Za godzinke dorzuce druga połówke i z edytuje z wrażeniami. Co moge teraz napisać to są bardzo miekkie bez sił przeopołowiłem na poł kryształy też widoczne. Tylko zastanawia mnie kolor tych klryształów nie ktore są białe jak by przezroczyste a nie ktore brązowe wie ktos o co kaman???

Edit: Co moge pwoiedzieć na pewno sa na MDMA. Po połówce maly niedosyt ale po drugiej teraz czuje sie dobrze. Euforia na dobrym poziomie mniej empati, Kopia dobrze oceniam je na ok 150 mg ale do breitlingow im brakuje na pewno ;)
  • 24 / / 0
oskar49 pisze:
Ze jutro wolne to zarzucilem sobie własnie Louis Vitton (LV) niebieskie prostokątne co kiedyś dostałem w gratisie przy 10 instagramach. Za godzinke dorzuce druga połówke i z edytuje z wrażeniami. Co moge teraz napisać to są bardzo miekkie bez sił przeopołowiłem na poł kryształy też widoczne. Tylko zastanawia mnie kolor tych klryształów nie ktore są białe jak by przezroczyste a nie ktore brązowe wie ktos o co kaman???
Choć nie jadłem ich, wypowiem się na temat krzystału. W rzeczywistości mylne jest twierdzenie, że brązowy kolor mdma świadczy o jego wysokiej czystości, brązowy kolor świadczy o zanieczyszczeniu. Im czystsze jest Mdma tym bardziej jest przezroczyste. Możliwe, że wiesz o tym, bo jesteś jednym z najbardziej obeznanych osób tutaj, ale może komuś ta informacja się przyda :) Peace!
Zablokowany
Newsy
„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.