Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
@goarado

Jak się używa taki olej?
I ile kosztuje 1 ml?
  • 12 / 7 / 0
jak e-papieros, przelewa się połowę do cartridga i dawkowanie rozpoczyna od krótkiego wdechu. Często już jeden wdech około 2 sekundy wystarczy, żeby poczuć rozluźnienie, bo to ma aż 80% THC. Zaleca się odczekać około 4 minut i wtedy ewentualnie kolejna dawka, działanie czuć praktycznie od razu.
Każdy musi wyczuć jaki wdech i jak długo, ale to szybko można ogarnąć :)

No i też zależy na co dawkowanie, czy tylko żeby mieć dobrze, czy doraźnie na ból, czy na sen, czy na życie, ale tak czy inaczej wszystko kwestia indywidualna.

https://youtu.be/c4RoLjAyYoI
  • 920 / 163 / 0
Cena?
  • 2267 / 391 / 0
@wonszgrzybojad Napisał wyżej

540 zł za 0,9 ml (na dwa cartridge)
  • 336 / 68 / 0
Korci taka recepta, na bezsennosc i depresje przepisza?
Ale jestem kierowca kiedys juz stracilem prawko, musialbym sie przesiasc na rower przy takim leczeniu eh
Na dzien jakas energytyczna odmiana na noc mocna indika, oczywiscie obie z wysoka zawartoscia cbd, i swiat bylby piekniejszy.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / 7 / 0
Każde wskazanie do MM to też wskazanie do wejpa, to nie jest nowy lek tylko dużo lepsza i skuteczniejsza forma podania THC. Więc jak najbardziej :) działa mocno i do około 3-4 godzin, czyli po tym czasie teoretycznie można prowadzić auto. Oczywiście ciągle jak to przy marihuanie wszystko kwestia indywidualna
  • 1943 / 315 / 0
29 sierpnia 2022HardCracks pisze:
Korci taka recepta, na bezsennosc i depresje przepisza?
Ale jestem kierowca kiedys juz stracilem prawko, musialbym sie przesiasc na rower przy takim leczeniu eh
Na dzien jakas energytyczna odmiana na noc mocna indika, oczywiscie obie z wysoka zawartoscia cbd, i swiat bylby piekniejszy.
Przesadzasz. O ile nie palisz przed jazdą autem będzie okej. Ofc istnieje nikły % że będziesz miał kontrolę i pomimo 0 podejrzeń i 0% alk i normalnej jazdy jakimś cudem masz peszek i "ooo mam kieszeni narkotest to przyokazji buzkę szeroko proszę "aaaaaa"" to i tak nic się nie stanie poza lekkim przypałem ale czasowym. Zbadają stężenie THC we krwi jakie miałeś w trakcie jazdy i wyjdzie, że nie jesteś pod wpływem. Kto by palił marihuanę jakby wykluczała prowadzenie autem? Poza gówniakami.

I dostaniesz oczywiście na bezsenność i depresję ważne mieć kwity. Ja dostałem na samą bezsenność. Dzięki medycznej marihuanie odstawiłem pregabalinę i mianserynę już w 100 % (do niedawna brałem jeszcze miansę na spanie 10mg). Dodam, że paląc polskie out/indoory pomimo wysokiej jakości (np z 1 ręki rolnika znającego odmiany 20 lat w zawodzie był) leków w życiu bym nie odstawił co potwierdza jakość farmaceutycznego surowca. Dodam ze od pregabaliny byłem uzależniony a bez miansy nie mogłem spać wgl.

Co do oleju na ile stykają takie 2 kartidże?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2022 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 3362 / 353 / 0
29 sierpnia 2022goarado pisze:
jak e-papieros, przelewa się połowę do cartridga i dawkowanie rozpoczyna od krótkiego wdechu. Często już jeden wdech około 2 sekundy wystarczy, żeby poczuć rozluźnienie, bo to ma aż 80% THC. Zaleca się odczekać około 4 minut i wtedy ewentualnie kolejna dawka, działanie czuć praktycznie od razu.
Każdy musi wyczuć jaki wdech i jak długo, ale to szybko można ogarnąć :)

No i też zależy na co dawkowanie, czy tylko żeby mieć dobrze, czy doraźnie na ból, czy na sen, czy na życie, ale tak czy inaczej wszystko kwestia indywidualna.

https://youtu.be/c4RoLjAyYoI
Dokladnie o tym ekstrakcie do waporyzacji mowilem kilka postow / tygodni wstecz. post3630790.html#p3630790
Grupa na FB: https://www.facebook.com/groups/284672450519426
  • 775 / 141 / 0
Z tą jazda samochodem to nie byłbym takim optymistą. Co jeśli spowodujesz wypadek, potrącisz kogoś i będzie test na obecność narkotyków?
  • 1943 / 315 / 0
To o czym pisałem (byłem w podobnej sytuacji). Pobierają krew zatrzymują prawko. Potem wychodzi stężenie i w zależności od tegoż, analogicznie jak przy alkoholu, mamy zwykłe wykroczenie a nie przestępstwo za jazdę pod wpływem. O ile nie paliło się przed jazdą oczywiście a np wieczór wcześniej. Stąd nigdy nie jeżdżę pod wpływem ale dzień po mam wyjebane, wiem że nic mi nie grozi i że podkręcę to pod wykroczenie w najgorszym razie tym samym mandacik.

anegdota: jak miałem 18 lat jechałem i był wahadłowy w chuj długo odpaliłem bata spaliłem z ziomkami. 10 minut później miałem wypadek. 3 auta w sumie a moje do kasacji. Dzieciak cały rozjebany we krwi ale nic mu się nie stało. Jechałem jakieś 110 w zabudowanym lol ale to typ wymusił pierwszeństwo i wyszła jego wina. Cała zgraja niebieskich, ale żaden o narkoteście nie pomyślał, bo normalnie z nimi nawijałem (andrenalina, zapomniałem wgl ze paliłem zioło)

Natomiast aby nie dawać pretekstu do warnowania- ciekawe czy certyfikat stosowania medycznej mj jakoś pomaga w takich sytuacjach? Nie znam się na farmaceutyce, nie wiem czy klasyfikują zioło jak benzo czy morfinę.
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.