Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 4 / / 0
Ktos moze sie wypowiedziec czy waro i na czym to jest ?

https://zapodaj.net/3013c255cf682.jpg.html
  • 1 / / 0
Nazwa: SpongeBob
Kolor: Żółty
Kształt: Zwykły prostokąt
Logo: Odwzorowana twarz gąbki z słynnej kreskówki ( zgodna z nazwą )
Gdzie kupione: Woj. Łódzkie
Kiedy kupione: 21 maj 2016
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Zarzuciłem czekając na transport na imprezę, faza wkręciła się już w samochodzie po około 40 minutach :) Na początku super - lekko rozmywający się obraz i banan na ryju :D Przed wejściem na salę złapałem jakieś lęki i trułem dupę koledze żeby mnie nie zostawiał bo się zacząłem czegoś bać, prawdopodobnie przestraszyłem się tylu ludzi ilu było na takiej typu imprezie ale po wejściu na salę Techno była już bajka. Euforia, bardzo dużo energii, nadmierne pocenie się, miłość do świata i ludzi, wystarczyła mi jedna i miałem energię na całą imprezę, vixowałem jak poparzony i nie miałem ochoty odpoczywać. Muzyka działała na mnie jak bym był w jakimś transie :D Reasumując jeśli nie wiesz jaką zarzucić sobie na takiego typu imprezę od serca polecam Sponge, impreza po tym niezapomniana.
Ocena działania: Daję takie 8,5/10 Gdyż jadłem lepsze :)
Dodatkowe komentarze: Opiszę dosyć śmieszną sytuację bo dwóch kumpli zarzuciło po całej a były to ich pierwsze piguły, chcieli dzwonić po pogotowie i truli dupę kierowcy żeby ich zawiózł do szpitala ;d Niestety chłopaki nie dotarli na imprezę i musieli się zawrócić do domciu, na pierwszy raz nie polecam bo może się to skończyć podobnie :D
CiDi pisze:
Jasno różowe "porsche" po obu stronach takie samo logo porsche.
Ktoś coś?

[ external image ]
Oooo ^^ Jadłem je w ubiegłą sobotę na imprezie dokładnie na Protectorze Uniejów :) Faza wkręciła mi się po około 45 minutach może 50 :p Na początku było słabo, nic nie czułem lecz później jak już kupiłem wejściówkę i wszystko wszedłem na salę i od razu uderzyłem do kibla żeby ubrać się na Vixiarza :) Akurat w toalecie wjechała, na początku miękko na nogach, chwileczkę musiałem postać w tej toalecie gdyż nie chciało mi się iść na salę tak mięciutko miałem na nogach. Gdy już wszedłem na salę było świetnie, muzyka bardzo dobrze podziałała, euforia, bardzo dużo energii, miłość do ludzi na imprezie poznałem masę osób i to wszystko przez tą świetną gadkę :) Myślę, że z podrywem nie byłoby najmniejszego problemu. Poleeecam :D
  • 2 / / 0
Podobno w Wawce można się natknąć na halloweenowe dynie. Ma ktoś pojęcie czy to te oryginalne, z całkiem słuszną zawartością, czy jakieś nędzne podróbki - podobno i takie istnieją?
  • 149 / 1 / 0
Deiff pisze:
rolexy, małopolskie są różne kolory ktoś coś wie?
Fioletowe rolexy kwasne, nie ma w nich mdma
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
pixy12345 pisze:
Różowe Chupa chups, kuj-pom.
Ktoś wie co to jest? Wziąłem wczoraj połówkę na próbę i było raczej dziwnie niż przyjemnie. Straszna lipa w bydzi od dłuzszego czasu nie moge nigdzie dostać mdma :/

real foto:

[ external image ]
Jadłam je kilka razy - pierwszego nie wspominam dobrze bo zarzuciłam całą na raz i dostałam zeza rozbieżnego, który utrzymywał się kilka godzin i było mi mega ciężko i źle. Później zaczynałam od 1/4 i fajna faza, zawsze jeszcze 1/4 dorzucałam i było naprawde ok, po jedzeniu i witaminkach 1/2 to już nie było za dużo.
Nie wiem co jest w środku, zarzucane x umiarem dają podobne efekty jak po mdma, generalnie polecam w małych ilościach.
P.S. w Toruniu dostępne - do wyboru do koloru ;) tylko czasem ciężko jest coś kupić na sztuki

------

Wiecie coś na temat białych krążków? Wyglądają jak zwykła tabletka, bez podziałki, kwaskowaty smak, po zażyciu chce się spać i ma się pizdę jak po mega zjaraniu - tylko jeść się nie chce.

A i białe małe serduszka, co wyglądają jak Acard - strasznie słabe, żeby cokolwiek poczuć trzeba zarzucić minimum 3-4szt i dorzucać :v
  • 732 / 57 / 0
Małe fioletowe okrągłe no-name'y ? Kuzyn mi dzisiaj dał w prezencie i mówi że go w chuja zrobili bo mówili że słabe, żeby zarzucił jedna tylko, zarzucił chłopak 2 i zamknął się w sobie. Podobno kwasowe, ktoś coś wie? Opolskie
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 30 / 1 / 0
Batman pisze:
pixy12345 pisze:
Różowe Chupa chups, kuj-pom.
Ktoś wie co to jest? Wziąłem wczoraj połówkę na próbę i było raczej dziwnie niż przyjemnie. Straszna lipa w bydzi od dłuzszego czasu nie moge nigdzie dostać mdma :/

real foto:

[ external image ]
Jadłam je kilka razy - pierwszego nie wspominam dobrze bo zarzuciłam całą na raz i dostałam zeza rozbieżnego, który utrzymywał się kilka godzin i było mi mega ciężko i źle. Później zaczynałam od 1/4 i fajna faza, zawsze jeszcze 1/4 dorzucałam i było naprawde ok, po jedzeniu i witaminkach 1/2 to już nie było za dużo.
Nie wiem co jest w środku, zarzucane x umiarem dają podobne efekty jak po mdma, generalnie polecam w małych ilościach.
P.S. w Toruniu dostępne - do wyboru do koloru ;) tylko czasem ciężko jest coś kupić na sztuki

------

Wiecie coś na temat białych krążków? Wyglądają jak zwykła tabletka, bez podziałki, kwaskowaty smak, po zażyciu chce się spać i ma się pizdę jak po mega zjaraniu - tylko jeść się nie chce.

A i białe małe serduszka, co wyglądają jak Acard - strasznie słabe, żeby cokolwiek poczuć trzeba zarzucić minimum 3-4szt i dorzucać :v

Serio? Przecież to zwykłe chupa-chupsy 1/4? Oo Ja ajdłe tego po 2-3 w klubie blikso torunia i nie było mi nic takiego złego. Moze masz aprtie na pmma. Nie wiem, ale 1/4? to ile w nich siedzi MDMDA (o ile wgl siedzi) 400mg? :D
  • 353 / 5 / 0
Chupsy z Bydg. dobre próbowało kilka osób. Sam sprawdzałem je marqishem. 2-3 to dawka akurat.
  • 732 / 57 / 0
Pytanie do ogółu. Czy możliwe żeby spotkać pixy robione na jakimś dyso?
Zarzuciłem fioletowego małego no-name'a i wyjebalo mnie jak po 450mg aco . Nie wiem o co chodzi ale czułem się dokładnie tak jakbym wpierdolił paczkę akodynów, czułem się jak najebany alkoholem, zaburzenia motoryczne i charakterystyczne dla mnie na dexie problemy z wyslowieniem się, bez kitu czułem się zdekszony. .. nie wiem czy to było robione na ketaminie czy coś innego bo 1 pillsa a czułem się jak po 30 akodynach..
Mały fioletowy no-name bez podziałki, średnica może ok 2mm
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 539 / 35 / 0
No a czemu nie? Swego czasu jeden z tutejszych vendorów sprzedawał pillsy na 3-MeO-PCP. Kiedyś też widziałem na MXE.
Zablokowany
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.