ODPOWIEDZ
  • 563 / 104 / 0
@UJebany ale chyba nie lepiej od benzo ? :D :extasy:
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2019 przez Miki12, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 8103 / 908 / 0
@Miki12
Oczywiście, ze nie.Ale to jest inny typ relaksacji.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2641 / 39 / 0
Chujowy
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 698 / 171 / 0
^ No tak, nie da się tego ukryć ;) A do tego, gdyby odłożyć na chwilę na bok integralność ręki i penisa (fakt, że należą do tej samej osoby), to dodatkowo w masturbacji, od fizycznej strony, mamy do czynienia z aktem o charakterze homoseksualnym: patrząc z perspektywy ręki - obrabiasz swoją łapą męskiego fiuta, a patrząc z drugiej strony - męska dłoń trzepie twojego penisa. W jednym i drugim przypadku - gejowskie zachowania. Aż się dziwię, że ten sposób postrzegania masturbacji nie znalazł sobie miejsca w anty-masturbacyjnej retoryce religijnej.
  • 2641 / 39 / 0
Mam taki relaks w jajcach, że czuje jakby świeciły czystym złotem.

Zajebiście jest.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 563 / 104 / 0
@ShadySharky a tak zapytam może coś slyszales , o wplywie nadmiernej masturbacji na nadnercza ?
  • 2641 / 39 / 0
Nie, ale możesz rozwinąć temat.

Nadnercza wpływają na wydzielanie norandrenaliny I adrenaliny tak?

Może dlatego jesteśmy mniej pewni siebie, wręcz zaleknieni gdy przeginamy w szczególności z PMO
  • 6 / / 0
Tez macie tak, ze czujecie jakby podwyzszone cisnienie w glowie? Np jak ruszam szczeka to jakby to czesto mi strzela i jakby cisnienie sie wyrownywalo? Badalem tylko prolaktyne w sumie, i jestem blisko gornej granicy, niby w normie a czuje sie jak smiec, ale teraz kolejna proba podjeta.
  • 563 / 104 / 0
@kakayoko hmm w sumie zdarzyło się:)
  • 6 / / 0
No ja tak mam na codzien, ze w roznych momentach dnia strzela mi w uszach, ale też z przyzwyczajenia już ruszam szczęką i mi sie wyrównuje. Ale to odkryłem przypadkowo w sumie. A jeszcze jedna rzecz, macie tak, że wieczorem(u mnie koło północy) opada wam zamułka? Czuję, że mój mózg lepiej pracuje i wgl, ale jednoczesnie dopada mnie takie natrualne zmęczenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.