Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / / 0
synekpl pisze:
lojbol1 pisze:
rudzieIec pisze:
Hej wszystkim ;) Mam parę pytań. Dostałam parę nowych piguł, podobno z Holandii, na sprawdzenie. Nigdzie nie mogę znaleźć o nich informacji, mam nadzieję, że ktoś z Was poratuje :D
1. Dynia- rysunek dyni, kształt dyni, kolor fioletowy.
2. Superman -logo S, kształt rombu, kolor żółty.
3. Cola- logo Coca-coli, kształt prostokąt(puszka), kolor żółty.
4. Truskawki- rysunek i kształt truskawki, kolor żółty.
Dajcie znać, jak ktoś coś wie :D Pozdrawiam ;)

truskawki słabe dla regularnych użytkowników, do 100mg myślę. Cola trochę lepiej, też piłem tę w żółtej puszce, trochę lepiej niż truskawka. Dla całkowitego początkującego będzie ok, dla kogoś kto lubi mocniejsze doznania, to raczej będzie zawiedziony.
Cola to była pierwsza piguła jaka jadłem. Miłość od pierwszego zarzucenia. Dostałem rade zarzuciłem pół ale po godzinie zjadłem drugie pół. Na drugi dzień wpierdolilem całą i był kosmos. Innym razem na koncercie que pożarlem 4 cole i 2 jakies felgi no-name. Do dziś śmiało mogę stwierdzić że nigdy nie byłem tak nacpany jak wtedy (może ostatnio w klubie po 6 rolexach ale to zupełnie inny rodzaj fazy ). Najpierw miałem 2 zielone cole ale potem już ich nie spotkalem; jedynie fioletowe i żółte. Żółta robiła z ludzia petarde a fioletowa dawała bardziej chilloutowy klimat.

Supermany żółte wpierdalalem jak cukierki bo były tak cudowne. Podobnie do coli tylko jak na mnie to działały trochę intensywniej ale proporcjonalnie krócej.

TRUSKAWKI -sezon się zaczyna, wiec i do nas dotarły z NL zielone truskawki. Dziś kupiłem 2 i jutro będę testował. W międzyczasie może ktoś wie czego oczekiwać ?
U mnie mówią ludzie ze pół i jest kosmos, aale... to samo mówili o rolexach których wpierdolilem 6 wiec to dla mnie taka raczej marna sugestia
Anitson pisze:
Czesc, jest tu ktos w ogole? Mam do wyboru zjesc zolte domino, takie troche pochodzące pod neonowy kolor, albo fioletowy rolex, co lepsze? Probowal ktos?
W sumie to to samo. Domino czerwkne jadlen ostatnio jakos. Na fenyloetyloaminie obie są, jakieś 2c-x.
Wiec jestem i po rolexach i po dominie, czy ja wiem czy to to samo, roznia sie od siebie ale sa spoko. Co do truskawek - jadlam czsrwono rozowe, najpierw jedna, nie czekalam az wejdzie i wrzucilam druga, no i to byla bomba, mnie 2 porobily, ale skoro wrzucasz 6 rolexow, to pewnie Tobie trzeba bedzie wiecej;)
  • 291 / 7 / 0
Co do tych truskawek czerwone byly najlepsze mial 120 a zolte i zielone 100. Szkoda ze nie ma u was tych breitlongow wczoraj powrocilem do nich to co polowka mnie zrobila na impreze masakra a pozniej dorzucilem 2 i byl blogostan banan na moredzie od ucha do ucha i latanie ponad parkietem z moja dziewczyna je jadlem caly czas empatia na maxa jak juz weszla nasza nuta to nie umiala sie odemnie odklecic hehe z kazdym rozmowy poznalismy tyle osob ze masakra naprawde jem ciastka od 2002 roku ale takiej jakosci MDMA jaka jest w tych bretlingach nie jadlem teraz jak se tak siedze i mysle o tym co sie wczoraj dzialo to mam taka ochote zjesc z wami je i polatac bo jak czytam opinie nie ktorych ze takie chujowe kola maja to masakra. Ja je oceniam na 250 clean MDMA jak nic kazdego polowka robi w chuj krysztay to sie wysypuja po przepolowieniu jak bedziecie miec okazje bierzcie w chuj kola masakryczne tesla instagramy sie chowaja moze wstawie fote tych grubaskow pozniej :) Zamiast miec teraz zjebika to ja sie ciesze i gadam z moja co sie wczoraj dzialo chumor zajebisty a faza czyma az pojdziesz spac zadnego zrycia i zasypiasz odrazu trzymajcie sie chlopaki ppozdroooo

A co do coca cola to nie niech nie przesadzaja ona maja 170 MDMA jadem je do breitlingow to jest pixus nawet pan pixus :)
  • 35 / / 0
Ktoś coś wie co w nich siedzi ? Mój kumpel mówił, ze strasznie mocne, jadł po pół i mówił, ze codziennie go mocniej kopały, a nie ma raczej słabej głowy. Ktoś wie co za materiał jest w środku ?

http://i.imgur.com/YFfNWIG.jpg
https://www.ecstasydata.org/images/disp ... 859_lg.jpg
http://www.eve-rave.ch/drug_checking/20 ... ling_b.jpg
  • 291 / 7 / 0
to jest wlasnie breitling opisywany przez ze mnie tylko ze rozowy a ja jadlem pomaranczowe w sumie rozowe tez ale rozowe slabsze i mniejsze niz pomaranczowe ale ok 180 MDMA maja i dobrej jakosci wiec jedz po pol :)
  • 1 / / 0
A w Łodzi coś ciekawego?
Ostatnimi czasy brałam "duszki" i dwa ledwo poklepały. :(
  • 35 / / 0
Poważnie ? Mi opis działanie troche nie pasuje do MDMA. Mój kumpel mówił, że codziennie go klepały (4 dni z rzędu jedzone), też jadł po pół. One są w kolorze pomarańczowym neonowym takim, mówił, że tak jakby były neonowe. Ja mam je dostępne po 8 zł, więc nie wydaje mi sie ze to MDMA. Ktoś je sprawdzał testem ?
  • 299 / 11 / 0
Neonowy kolor? Taki jakby żółto zielony? BNo to te kola sa teraz wszedzie, tylko różne loga i ksztalty, u nas na miescie najpierw mitsubiszi były teraz domina i taki sam kolor jak i dzialanie/moc, a cena smiesznie niska jak na nasz rejon, bo 15zl na sztuki.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 35 / / 0
W sobotę będę je miał to zrobię dokładne zdjęcia i wrzucę na forum. On mi pokazał jedynie te zdjęcia, które wrzucałem wcześniej.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 291 / 7 / 0
Ja te koła jem w nl i są mega wrzuć najlepiej fotę to ci powiem czy to te same co w hol napisz jeszcze czy z drugiej strony masz przedzialke czy z obu stron napis breitling?
  • 1 / / 0
Jasno różowe "porsche" po obu stronach takie samo logo porsche.
Ktoś coś?

[ external image ]
Zablokowany
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.