Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 181 / 23 / 0
Noopept pobudza receptor
DXM blokuje receptor.
Wrzucenie razem moze siw roznie skonczyc
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 560 / 54 / 0
kupiłem noopept neurofluid, tyle że rozpuszczony w glikolu polietylenowym, etylowym alkoholu i wodzie destylowanej, czy stosować to podjęzykowo tak samo jak w przypadku naszego glikolu propylenowego, dodam, że juz spróbowałem i piecze nawet mocno przez 30 sekund , potem luz, ale działanie żadne
  • 145 / 1 / 0
Mam 3 sorty Noopeptu i jedynie pierwszy na początku dał boom. Po pierwszej dawce wyostrzenie kolorów i potem skoczyłem na kurs tańca towarzyskiego. Bardzo dobrze mi się rozmawiało z niewiastami, sam byłem zdziwiony że tak łatwo mi to wychodzi i mogłem korzystać z lepiej dobranych słów na wyciagniecie reki. potem efekt znikł. Kolejne sorty nic nei dawały. 2 ze zdrowego i 3 z allegro. Czy ten sort jakiś wadliwy czy może po prostu na mnie nie działa ten srodek.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 181 / 23 / 0
Rada jak w dopingu.
Nie dziala odstaw wszystko i na 2-3 dni wrzuc DXM 30mg/dzien.
PRZY CZYM ODSTAW WSZYSTKIE SUBST PSYCHOAKTYWNE I WSZYSTKO CO KOLIDUJE Z DXM (CZYLI WSZYSTKO)

Fajny system 5dni noopept 2 dni DXM
Uwaga! Użytkownik Brainnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 997 / 2
blau77 pisze:
kupiłem noopept neurofluid, tyle że rozpuszczony w glikolu polietylenowym, etylowym alkoholu i wodzie destylowanej, czy stosować to podjęzykowo tak samo jak w przypadku naszego glikolu propylenowego, dodam, że juz spróbowałem i piecze nawet mocno przez 30 sekund , potem luz, ale działanie żadne
Jak z wchłanianiem w oral? Czuć różnicę i działanie?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 145 / 1 / 0
Mieszanie Noopeptu z hupercyną nie da negatywnych skutków?
  • 906 / 75 / 19
@test123 - nie wydaje mi się, żeby pomiędzy nimi zachodziła jakaś interakcja.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 3 / / 0
A odniesie się ktoś do tego co pisałam wyżej a mianowicie postu w którym wspominam o chorej tarczycy? Jak to mogło kolidowac z ono?
  • 3649 / 997 / 2
26 maja 2017test123 pisze:
Mieszanie Noopeptu z hupercyną nie da negatywnych skutków?
Nie ma interakcji. Mieszałem z huperzine A i było ok.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 145 / 1 / 0
Chciałbym od jutra zacząć suplementacje Noopeptu. Biorę cały czas lecytyne. co Jeszcze do tego dodać? Wspomnianą hupercynę w małej ilośći, czy lepiej NALT lub sulbutiamine
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.