Nie dziala odstaw wszystko i na 2-3 dni wrzuc DXM 30mg/dzien.
PRZY CZYM ODSTAW WSZYSTKIE SUBST PSYCHOAKTYWNE I WSZYSTKO CO KOLIDUJE Z DXM (CZYLI WSZYSTKO)
Fajny system 5dni noopept 2 dni DXM
blau77 pisze:kupiłem noopept neurofluid, tyle że rozpuszczony w glikolu polietylenowym, etylowym alkoholu i wodzie destylowanej, czy stosować to podjęzykowo tak samo jak w przypadku naszego glikolu propylenowego, dodam, że juz spróbowałem i piecze nawet mocno przez 30 sekund , potem luz, ale działanie żadne
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
26 maja 2017test123 pisze: Mieszanie Noopeptu z hupercyną nie da negatywnych skutków?
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.