Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1009 / 273 / 0
Wchodzę właśnie na 375mg z 300mg, ze względu na nadsennosc. Biore z sulpirydem 300mg/d.

Będę zdawał relację czy cos pomoglo.

Nie pisz podobnych postów w dwóch różnych tematach, bo robisz bałagan. Zdecyduj się na jeden. {Demis}
  • 963 / 17 / 0
Brałem wenle 75 mg przez 6miesiecy i odstawiałem ją stopniowo od 3tygodni nie biorę jej ale czuję duże zmęczenie osłabienie przyspieszona pracę serca nadcisnienie bóle stawów I mięśni I mrowienie kończyn co robic chce przejść na moklo?
  • 3 / / 0
Byłem u psychiatry i Na fobie spoleczna z lękami przepisał mi velaxin, oprócz tego moja kontrola nad stresem mocno kuleje, od zawsze zmagam się drżącymi rękami no i zesztywnialymi mięśniami. Fobie mam od dziecka przez patole w rodzinie, natomiast lęki mi się włączyły po jaraniu że trzy lata temu przez kilka miesięcy non stop zioła(teraz oczywiście nie jaram)No i teraz po zrobieniu researchu na temat ogólnie antydepresantow zaczynam się zastanawiać czy na pewno jest mi to potrzebne, czy przypadkiem nie spieprze sobie bardziej życia bardziej?

Od jakichś 5 miesięcy chodzę na psychoterapie, nie pomogła mi jakoś bardzo ale jednak moja sytuacja jest stabilna i cały czas próbuje. Wrzuciłem aktywnośc fizyczna i suple no i teraz kwestia czy na moim miejscu powinienem ryzykować czy dalej się łudzić że wyjdę z tego bez prochow? Najbardziej się obawiam, że te tabsy mogą mi wpłynąć na moje życie seksualne i wpadnę z deszczu pod rynne, w niektórych miejscach ludzie pisza ze takie terapie robiły nieodwracalne skutki
  • 14 / 1 / 0
Co się lepiej sprawdzi na sen do wenlafaksyne, kwetiapina czy trazodon?
  • 62 / 3 / 0
Kweta napewno na sen zadziala
  • 691 / 54 / 0
Biorę od tygodnia wenle w dawce 37,5. Bałem się uboków więc zwlekałem strasznie z rozpoczęciem, ale nie żałuję. Juz od drugiego dnia czuję się lepiej, uśmiecham się, śpiewam, mam takie przyjemne ciarki na głowie momentami, porównałbym to do afterglow po MDMA XD Zastanawia mnie to, bo dawka śmiesznie niska, dopiero tydzień brania a takie super efekty. Ciekawy jestem jak wskoczę na 75 i będe w 2 lub 3 tygodniu jak będę się czuł. Z efektów ubocznych to jedynie taki lekki nieogar w bani, ale nie przeszkadzający w rozmowach i życiu. Brałem już doksepin, sertraline, trazodon i jeszcze jakieś SSRI ale nie pamiętam, to to wszystko jest pikuś przy wenli. Serdecznie polecam, chociaż na każdego działa co innego.
Where is your god, where is your god, where is your fuckin GOD!?
  • 1009 / 273 / 0
Na mnie 375mg dziala z rana jak śmietana. Już tak nie śpię całe dnie. Polecam gorąco ten lek, od roku mnie pozytywnie zaskakuje i bardzo mi pomógł.
  • 14 / 1 / 0
09 września 2021xsylwiaboox pisze:
a co jest bezpieczniejsze? kweta czy trazodon?
  • 501 / 18 / 0
Który odpowiednik.wenlafaksyny polecacie 37,5 mg narazie Faxolet czy Faxigen ?
  • 203 / 25 / 0
10 września 2021niepozorny99 pisze:
09 września 2021xsylwiaboox pisze:
a co jest bezpieczniejsze? kweta czy trazodon?
Trazodon zdecydowanie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.