Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 201 / 6 / 0
Czy takie połączenie (triticco + zolpidem), może spowodować ZS?
  • 3454 / 1110 / 0
Nie.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 410 / 23 / 0
Nie jedzcie tej chujni CR tylko dolozcie pare groszy i wezcie XR - zupelnie inny lek, wlasnie sie przerzucilem i roznica jest kolosalna.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 14 / 0
A faja też tak sterczy jak po CR?
  • 410 / 23 / 0
Tak :) Za to rano i w ciagu dnia nie ma takiej zwały jak po CR.
Uwaga! Użytkownik krism nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 5 / 0
Zacznijmy od tego czy nada się jako wspomagacz zasypiania (szukam czegoś takiego bo nie chce mi się czekać na zamawianie rcbenzo, mieszkam na takim wypizdowiu że wszystkie ogłoszenia na pewnym portalu to tylko "kupię" a jedyny lekarz w okolicy zgadza się tylko na Trazodon - o dziwo nie robiąc problemy o MPH).
Druga rzecz to interakcje(wiem jestem idiotą i nie potrafię szukać), bo znalazłem tylko info o interakcjach z iMAO, benzo i innymi gabanergikami. Co mogę na to nakurwiać? Domyślam się że sajko odpadają, ale co z kanna (naturalnymi i syntetycznym gównem), fenidatami i opio? Pytanie czysto teoretyczne bo zasadę "leczysz się - nie ćpaj" znam, ale znając [h] znalazłbym na pewno kilku którzy w przypadku trazodonu tą zasadę złamali %-D
  • 3454 / 1110 / 0
Ponoć lek dobry nasennie, aczkolwiek znacznie słabszy od neuroleptyków, o czym w temacie w innym dziale.
Psycho trzeba walić więcej.
MDMA nie będzie działało.
Stymulanty dopaminergiczne normalnie.
Kanna normalnie.
Opio ponoć normalnie/osłabienie/mogą w ogóle nie zadziałać - kwestie osobnicze, ale na dużych dawkach SSRI (tak, wiem, trazodon to SARI, srari) to nawet morfina Cię nie klepnie.

misspillz.blogspot.com
  • 361 / 41 / 0
Pierwsze słyszę jakoby SSRI wchodziło w jakieś interakcje z opiatami. Leczyłam się kiedyś przez pewien okres czasu, jednocześnie będąc uzależniona od morfiny. Działała bez zarzutu.
  • 3454 / 1110 / 0
To forum słyszało opinię, że wchodzą w interakcje setki tysięcy razy, uwierz. No mnie tylko fizycznie zdejmowała, zero psychicznej bani, o euforii nie wspominając. A czasem, jak miałam lepszy dzień to i koda tryknęła i tramc jak należy.

misspillz.blogspot.com
  • 14 / 3 / 0
Zauważyłem iż Trazodon wchodzi w interakcję z kofeiną/kawą powodując u mnie amfetaminowo/MDMA odlot. :yay:
Biorąc fluoksetynę i picie kawy kończyło się fatalnym stanem, w przypadku Trazodonu jest zupenie odwrotnie.

Dawka jaką przyjmuję to 75mg ( 25 mg rano, 50 mg przed snem). Działanie antydepresyjne i wyciszające w moim przypadku jest optymalne i muszę napisać że to najlepszy lek jaki brałem po: SSRI i ASRI.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.