Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1522 / 73 / 0
noithai pisze:
Spoko, daje rade, dawki sa srogie i moim zdaniem tu jest caly czar pente. Nie dla kazdego, ale jak polubisz to bedzie to wazna substancja w zyciu.
Pisalem jak do tego doisc, przedawkowac.
Myślę że po 300mg IV poczułem tą magię i rozbierzność gałek ocznych, przez pierwsze trzy minuty był rozpierdol jak po średniej dawce meca :D
tekst powyżej =/= prawda
  • 984 / 6 / 0
co było potem? drgawki, zlewne poty mroczki przed oczami? to srogie przedawkowanie tego gówna, nawet przy dużej tolerancji
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 1522 / 73 / 0
Mixowałem z metiopropaminą, wcześniej leciało 3mmc i 2fma. Mroczków przed oczami nie miałem, po 3min od strzała zostało naspeedowanie które trwało może gdzieś z pół godziny, cały czas dorzucałem aż opróżniłem worki. Drgawki były jak chuj, zjazd również do najlepszych nie należał, ale przy tym po MDPV to się chował.
Edit: Srogie kryształy hukałem.
Ostatnio zmieniony 01 lipca 2012 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 91 / 0
Widocznie cienka granica jest między dobrom pizdom a przedawkowaniem Penterdonu %-D
Satif - następnym razem jebnij fcanau kryształ w całośći nie rozupuszcając go %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6221 / 444 / 12
Dla dobra ogółu pragnę zaznaczyć, że ci panowie powyżej mają ogromne doświadczenie, a co za tym idzie - tolerancję. Dopóki nie wszedłeś tu właśnie, drogi czytelniku, by pochwalić się wyższymi wynikami - potraktuj powyższe posty jako przestrogę. :old:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2714 / 514 / 0
Jak wygląda sprawa z seksem po pentedronie? Oraz ze wzwodem i dojściem?
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2518 / 28 / 0
Po pentedronie nie ma większej ochoty na seks, ale za to jak po większości stymulantów kuśka się kurczy i są trudności zarówno ze wzwodem jak i z dojściem.
  • 6221 / 444 / 12
@Dzielnicowy: Skąd takie info? :D

Mi pentedron strasznie pobudza libido, ale to nie jest wtedy seks z empatii, tylko z pogoni za satysfakcją. Jak laska potrafi za taką pogonią nadążyć, to erekcja prima sort i wszystko super. Czasami nawet zwała zniknie.

Ale jeśli dziewczyna mogłaby mieć na nazwisko Belka, Kłoda lub Drewniak, to może się to skończyć rozpadem związku pt. "Ty ćpunie".

Have fun!
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 92 / / 0
Pente jest jedyną używką, po której tak błyskawicznie skacze mi tolerka. Jednocześnie ciśnienie na dorzutki jest bardzo duże. Kilku dniowe ciągi oparte na małych dawkach jakie opisał noithai przynoszą mi chronicznie zapchane zatoki i serducho bijące cholernie szybko. O bezsenności także już dawno zapomniałam. Nawet godzinę po ostatnim sniffie zasypiam bezproblemowo.
Ostatnio jednak zrobiłam sobie przerwę. Po części zostałam do tego zmuszona, bo trafił mi się wyjątkowo gówniany sort, po którym jedyne co czułam to tachykardia :scared: I nie była to wina tolerancji ponieważ resztki starego zrobiły mnie normalnie. Zła jestem, bo zawsze byłam zadowolona ze sprzedawcy, a tu nagle taki psikus. :motz: No, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. ;-) Tydzień już bez pente i cieszę się, że bez większych zjazdów. :-)
  • 536 / 3 / 0
Ktoś tam pisał, że to taki zamiennik etkata. A on jest przecież beznadziejnie nudny. Tu jest inaczej?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.