Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / 1 / 0
Jestem szczerze w szoku, bo nie miałam praktycznie żadnego zjazdu. Wczoraj o 21 jakos wzielam ostatnia kreske, a o 2 poszłam normalnie spać co myślałam że się nie uda, ale od niedzieli byłam na nogach wiec organizm chyba sie juz poddał. Dziś też czuje sie w porządku, koło południa tylko wzieła mnie jakaś zmuła, szybko się męczyłam i ledwo ze sklepu wróciłam, ale pozniej było już normalnie. Zaczynam tez powoli jesc normalnie, bo przez te dwa dni zjadłam w sumie kilka paluszków i porcje kisielu z jabłkiem.
  • 18 / 1 / 0
Odstaw to poki możesz ja przez to gowno nie widze sensu życia
  • 1 / / 0
Brałem to w wydaje mi się, że mniejszych ilościach ale za to przez pare dni(3), po jednej kresce max dwóch, we wtorek rano była jedna i popołudniu druga, pomimo wcześniejszego zjazdu w trakcie przerwy między drugim a trzecim dniem czuje się jakbym dopiero teraz odczuwał ten cały zwał. Dziś jest drugi dzień odkąd nie biore a jest gorzej niż było wczoraj. Jak długo zajmie mi powrót do stanu w którym byłem przed zjedzeniem tego pierwszy raz? Co mogę zrobić żeby przyśpieszyć ten proces, lub chociaż odrobine zmniejszyć jego odczuwanie?
  • 266 / 30 / 0
Mysle, ze jutro powinno być duzo lepiej, ale jeszcze takie rzeczy jak lekko obniżony nastrój, rozchwianie emocjonalne czy szybsze męczenie sie może utrzymywac sie kilka dni, max za tydzień powinno juz być całkowicie normalnie.
Jedz dobrze - zdrowe i pełnowartościowe posiłki, pij duzo płynów, śpij tyle ile organizm chce - to sa najskuteczniesze sposoby.
Doraźnie zeby zmniejszyć odczuwanie zjazdu - dla mnie zioło jest najlepszym sposobem.
  • 9 / 1 / 0
Pytanie - możliwe żeby po zażyciu bolały nerki? Nie do konca ogarniam gdzie one sie znajdują ale no tak mnie wiecej w tej okolicy wlasnie. Przyznam ze jakis czas temu mialam problem z brzuchem, byłam na usg, musze zrobić badanie moczu, bo jest możliwość że mogę mieć piasek. Ktoś coś wie czy meth ma jakiś wpływ na nerki? Plus czy was tez tak napierdalają nogi, ale głównie kolana po? Nie wiem czy to już mnie bierze przez brak kodeiny od x godzin (ale nie tyle by było to coś nadzwyczajnego?) czy może skutek uboczny
  • 63 / 11 / 0
Nie wiem czy po meth czy po czymś innym ale pewnie po meth, też mam problemy z brzuchem, a dokładnie z woreczkiem żółciowych :|
  • 18 / 1 / 0
Mnie często lydki bolą ostatnio tez zaczynaja pobolewac mnie nerki i pluca :( ale nie ma co narzekać bo przez 7 lat nic sie nie dzialo
  • 63 / 11 / 0
Mnie też bolą łydy ale to pewnie od nieswiadomego napinania ich %-D
  • 1 / / 0
Siemanko,
Powiem tak, wale mete dzień w dzień od jakiegoś roku może trochę więcej . Wczoraj o 11 rano wzięłam ostatniego węża. O chwilę przed 24 wziąłem 2x haloperidol. W nocy spałam już chwilę po 24 (codziennie po ćpaniu zasypiam ok 4-5 nad ranem o 10 muszę wstać). Budziłam się co chwilę bo a to duszno , a to jakoś dziwnie mięśnie skręca.. obudziłam się o 10 i nie mogę dojść do siebie. Zamulona jestem strasznie, mięśnie wykręca nadal, zero jakiejkolwiek chęci żeby wstać z łóżka (dobrze że niedziela to do pracy nie trzeba iść). Ogólnie to chyba zrobię podjazd żeby się lepiej poczuć boro wykręcanie mięśni mnie dobija ..
  • 1040 / 150 / 0
Czyli meta powoduje skręta tak jak opiaty.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.