Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 4 / 0
U większości pijackich agresorów zazwyczaj kończy się na tekście "wyjebie ci". Ale nie zawsze. Znam kolesia (naprawdę wielkie bydle), który po aklo zamienia się w prawdziwego niszczyciela. Nie wiem, czy to, że trzeźwo jest debilem ma jakieś znaczenie.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 168 / / 0
@Bittersweet Zdecydowanie wrodzony debilizm ma duże znaczenie. Proszę przestańcie wciskać na siłę, że każdemu włącza się agresja po alkoholu, wszystko ale to wszystko zależy od danego człowieka. @Zombisztajn chcesz mi powiedzieć że zawsze jesteś agresywny po alkoholu (albo raczej bardzo często) i każdy Twój znajomy? Poznałem i spędziłem dużo czasu z wystarczająco wieloma osobami aby się przekonać że tak nie jest. A co do mojego znajomego to gdy ma lekką przerwę nie jest agresywny a ma depresje. Kończę już ten offtop w tym temacie.
  • 2372 / 56 / 0
Agresja po alkoholu jedynie jak ktoś mnie bardzo zdenerwuje i będzie prowokował, ale to tylko niecały jeden procent wszystkich libacji :-D

Wyjątki potwierdzające regułę. Dokładnie, psychika ma znaczenie. Mi się przeważnie załącza peace, and love and fun %-D Pozytywnie pozdro!
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 3007 / 7 / 0
Ja znam gościa który jak za dużo w siebie wleje to zaczyna haczyć do swoich. To są dopiero akcje.
Pjess za bardzo jestem przejarany żeby przejawiać jakieś oznaki agresji w życiu codziennym. Póki ktoś nie zacznie jestem spokojny. Ale mam wielu znajomych że po zbyt dużej dawce alkoholu dostają szajby.
Nie napisałem też że 100% osób pijących to agresywne dupki. Ale jednak często się zdarza że po przekroczeniu progu upicia charakter pijącego się bardzo zmienia.
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Też miałem podobną akcje. Typ przy wszystkich zebranych zaczął nawijać jaki to on jest zawodnik jak by mi najebał, piłem wtedy trzeciego czy czwartego i odpalił mi się berserker stance.
5 sekund później napierdalałem go na ziemi.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 2372 / 56 / 0
@zombi
Właśnie takiego znam jednego - mój sąsiad co się razem wychowywaliśmy, po osiągnięciu progu libacyjnego, załącza Mu się wyczuwanie dziwnych podtekstów i agresja do swoich. :rolleyes:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 5800 / 1191 / 43
"Bo gorzałka ino tęgiej głowie służy " jak to mawiał Pan Zagłoba. Nie dla psa kiełbasa ; ) jak ktoś ma szajby to nie powinien pic tak samo z innymi dragami.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2466 / 15 / 0
Mówił też że jak się robi oleum z konopi to się mniej alkoholu daje bo bardziej w łeb trzepie.

http://www.youtube.com/watch?v=N1BKO2ISHkY
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1074 / 124 / 3
Przyszły jakieś przypały na osiedle z WWA i nam zaczęli cisnąć po klubach. Nie pamiętam co się stało ale straciłem w trakcie pobytu na dworze: fifkę, paczkę szlugów i chyba okulary.

Bitki nie było tylko słanie jobów :gun:

Ps.

Chujowa akcja patrząc po akcjach innych nie chujowa.
  • 269 / 3 / 0
Mój kumpel wczoraj najebany wyszedł z lokalu i poszedł na najbliższe skrzyżowanie, gdzie akurat bylo czerwone światło. I zaczął pakować się nieznajomym do aut, bo myślał, że po niego przyjechali.
cannabacchus
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.