Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
DXM raz na parę dni, dwa razy w miesiącu zielone. Czasem pozwolę sobie na speed, ale to już rzadziej niż kiedyś.
  • 71 / / 0
2 miesięczny ciąg GBL czyli po 24h na dobe ale juz odstawiłem do tego codziennie mj
  • 119 / 4 / 0
Zielone już wcale, kiedyś codziennie, sajko raz na parę miesięcy
  • 31 / 1 / 0
Palenie- kiedyś codziennie, teraz raz na miesiąc
Picie- kiedyś co weekend do zerwania filmu, teraz raz na dwa miesiące lub rzadziej
psychodeliki, benzo i wszystko inne- dość sporadycznie, ale przeważnie skumulowane w okresie wakacji
  • 47 / 3 / 0
Ja co tydzien albo dwa popalam kane lub łykam dyso. Psychodeliki nie moge powiedzieć co ile biore kiedy mam chęć raz 2 razy w tygodni albo zdaza sie tak że przz miesiąc nic.
  • 0 / 2 / 0
Przynajmniej raz w tygodniu cokolwiek. Jestem politoksykomanem, nie czuje sie wjebany w żadne konkretne gówno.
Never give up!
  • 332 / 38 / 0
marihuana - codziennie od wielu lat
alkohol - tez codziennie
amfetamina - kiedyś 3 razy w tygodniu albo nawet codziennie, teraz maksymalnie raz w miesiąc albo rzadziej.
psychodeliki np grzybki, LSD - raz do roku.
Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M.
  • 266 / 9 / 0
Od kilku miesięcy w każdy piątek lub/i sobotę beta ketony/stymulanty/feta ( kiedyś raz na miesiąc lub rzadziej).
Benzo na zjazdy po wyżej wymienionych rzeczach (nie zawsze mam konieczność, tak 50/50 zjazdów ogarniam sam lub z pomocą mj) i średnio raz/dwa w tyg, solo jak mam zły dzień lub mixie z alko.
mj 2 czasem 3 razy w tyg.
alko 1 / 2 razy w tyg.
Reszta dragów i rc-ków okazjonalnie.
  • 103 / 5 / 0
Raz w miesiący, czasem częściej np. dwa razy na miesiąc. Ogólnie rzadko.
Nienawidzę wolności - zmusza do dokonywania wyboru. - Salvador Dali
  • 3732 / 45 / 0
Codziennie, choc staram sie urozmaicac.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).