jeżeli zjazd po mefedronie jest dla Ciebie bardzo uciążliwy (w moim wypadku straszne ciśnienie, uczucie gorąca, rozdrażnienie i walące serce), a benzo nie za bardzo pomagają - polecam gorąca neuroleptyki.
dostałem jedną wielką pigułę kwetiapiny (bodajże 200 lub 400mg), pokruszyłem na kawałeczki i okruszek wielkosći 2 łebków od zapałek, zjedzony na kilkanaście minut po ostatnim planowanym zapodaniu mefa działa rewelacyjnie - ciśnienie w dół, ciepły sen przychodzi momentalnie. minusem jest długość działania tego neuro - jeżeli przegnie się z dawką (a to nie trudno, bo to mocne gówno) to na drugi dzień ciągle będziemy trafienie jednym z silniejszych psychotropów ;)
a dostać można od znajomych leczących się psychiatrycznie na schizo/jakieś sprawy psychotyczne.
wiem że post może być mało wartościowy, ale jestem wciągnięty i postanowiłem podzielić się dobrą nowiną.
pozdrawiam.
- ból nie jest mocny, pojawia się przy wysilaniu lewej ręki, naciskaniu na klatkę (tak pod cycem), przy mocniejszym nacisku lub większym wysiłku promieniuje aż do pleców,
- chyba sprzyja temu ilość, bo z tego co pamięta to albo dorzucał (pierwszy raz, donosowo i zjedzone), albo dawkę dość znaczną przyjął (drugi raz - ze 300 mg metylonu na raz wypite), generalnie jednak nie były to jakieś maratony z pobieraniem 1g czy jakichś takich ilości,
- na sesji zdarzało mu się pobrać też GBL, mj i alko. Najbardziej podejrzane wydaje się to ostatnie, ale jakoś ciężko sobie odmówić browarka jak faza się już kończy (łatwiej po tym zasnąć i humor zdecydowanie się poprawia),
- widziano że na zagranicznych forach też pojawiły się takie przypadki, nie było jednak jakichś konkretnych wskazówek co z tym zrobić, jedynie dość ciekawe podejrzenie, że sort może być czymś zanieczyszczony.
Ktoś, Kto Nie Jest Mną prawdopodobnie odpuści sobie ketony, ale ma jeszcze co nieco w zanadrzu i kusi go.
A, no i w ogóle : witam!
Pozdrawiam!
[ external image ]
ej, zawsze wciagalem, nigdy nie jadlem. po jakims tam juz czasie wciagalem 200-250. wypilem 450 - porobi? juz jest lekki speed, ale jak dla mnie do sniffa to sie nie umywa, nie wiem co ludzie w tym widza.
edit. no dobra, dosyc ciekawie mnie wyjebalo, szkoda tylko ze tak duzo trzeba.
25mg na pierwszy strzal bedzie dobrze? zakladam ze tak.
fajnie mixuje sie z benzo? zakladam ze tak.
jaka jest rozpuszczalnosc i ph roztworu? zakladam ze bardzo dobra i neutralne.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.