Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Hehehe, ale rachunek jest prosty

obi - 10g ok 15zł

MO - 10g 7zł (purpurea) do 13 (violacea)

Więc wolałbym kupić najdroższy powój z MO, bo przynajmniej wiem że to z ethnoshopu, a nie z budowlanego :D

A jeśli chodzi o dostępność - temu lepiej się zaopatrzeć i niech leży i czeka na swój czas :) Masz chęci i czas, sięgasz do szuflady i wsio, nie musisz dupy ruszać do obi nawet :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 343 / 6 / 0
Snickersy na peaku LSA są lepsze od kobiet.
  • 1387 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: pindyjski »
Mi się wydawało ze pizza z tonikiem wymiata.

Póki nie zacząłem rzygać :D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 579 / 129 / 0
Mnie żona upiekła rogaliki z dżemem. Zjedzenie tego było wielkim przeżyciem, przyjemność tak duża, że aż miałem wizual, że aż wychodzi ze mnie ta przyjemność, bo była tak duża, że już się we mnie nie mieściła. Coś jak CEV, ale z otwartymi oczami, bo widziany w samym umyśle. Takie promienie wychodzące z tyłu głowy. :D

A ja kiedyś zachwycałem się jedzeniem po paleniu...

A może ktoś od razu wyjaśni mi zagadkę. Kiedyś byłem przekonany, że na kwasie nie czuć smaku i rzeczywiście na peaku jadłem mięsko, smakowało jak jakiś plastik. Już po peaku boskie rogaliki wtedy czułem smak jak nigdy wcześniej. Jak to jest? Czucie smaku zależy od potrawy?
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010 przez crocodilla, łącznie zmieniany 1 raz.
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DeSade »
Wbrew temu co pisano, żyje, a pamiętnego wieczoru nie wydażyło się już nic. Co chrakterystyczne rano następnego dnia jak i w dniu kolejnym miałem rano mocny scisk zoladka - myslalem ze skonczy sie zyganiem. Porada dla wszystkich amatorów - lepiej nie spac na brzuchu:)!
Spróbuje jeszcze raz za jakiś czas z większy ilością i zobaczymy co z tego wyjdzie.

P.S. Może chodzi o źródło moich nasion? Zamówiłem je z shamanshopu. Może ktoś mi powie czy szamanowe mourning glory na niego podziałało?
  • 579 / 129 / 0
Napisz może jakieś szczegóły przyjmowania. Nasiona dokładnie zmielone czy tylko rozgryzane? A może jakaś ekstrakcja? Powiedz co i jak na przestrogę kolejnym śmiałkom. ;)
Spid to bagno. Spid to dno. Spid jest mocny, że ho ho.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Na psychodelikach zawsze miałem trudności ze spożyciem mięsa.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
i ja również. zastanawiałem się zawsze jakim cudem mogłem to wcześniej jeść. coś jak w znanym wszystkim filmie o jedzeniu hotdoga na kwasie %-D
za to nigdy nie mam takiej ochoty na soczyste owoce jak na zejściu z czegoś kolorowego
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Uriel »
chciałbym się zapytać, bo właśnie niedawno u mnie w mieście otwarto smartszopa i jest tam właśnie powój. 2 gramy za 18 zł. Czy opłaca się kupić ? Czy 2 gramy będzie działać jakoś w miarę, czy nie warto ??
1:

a benza to psychodelik?

2:

nie, to kurwa
  • 343 / 6 / 0
Smartszop definitywnie odpada i koniec kropka. Take a look:

http://www.magicznyogrod.pl/index.php?p ... Itemid=127

W MO masz 10g nasion za niecałe 13zł :D. Masz tam również drugie po 7zł, ale ich nie próbowałem, lecz podobno w działaniu niczym się od tych droższych nie różnią.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?