Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
chujowe twe z chinskimi znakami, nie wkurwia cie to że nie wiesz co oznaczają?
Psyc[H]oaktywni
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
holi3 pisze:
[ external image ][ external image ]

UP: Lufka niestety juz po przejsciach (popekana) , a tych bletek tak srednio sie uzywa..
jak to jest lufa po przejściach to ja jestem swiety xD ona nawet w całosci nie jest czarna ,czasami po 3-4 paleniach tak wygląda rura xD a ty mówisz ze po przejsciach xD
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Się chwalicie lufkami-fiutkami. Zajebiście sie macie.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: saciu »
malitakatana pisze:
moge sie zalozyc ze te chinskie znaczki to "weed" "get stoned" albo "marijuana".
(...) shit I know you wanted to

Feel the effects of the high
I know you feel the effects of the high
Wanna feel the effects of the high, brother?
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Kurde. Ja za to nie rozumiem chwalenia się lufami.

Jesteś bombardowany przez komety, nie nabijesz dużo i w ogóle, żebyście się chociaż chwalili jakimiś wymyślnymi, kolorowymi a nie za 0,40 gr z kiosku używane 100 razy. No kur.wa to już sknerstwem (?) zalatuje ;(
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
To nie jest podejscie "ej wykurwistą mam fifke" tylko "ej ja preferuje z fifki ciagnac". Tak mysle.
A co do bombardowania przez komety, ee tam, da sie bez. jak dobrze ubijesz. No i zalezy co palisz, chyba.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Z całym szacunkiem, ale żeby nie łykać komet trzeba umieć palić z rury
I don't do drugs. I am drugs.
  • 200 / 1 / 0
saciu pisze:
malitakatana pisze:
moge sie zalozyc ze te chinskie znaczki to "weed" "get stoned" albo "marijuana".
Przecież wyraźnie jest napisane: "Ciągnij faję bura suko".
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
jak jest dzidka chujowo nabita a chce sie wypalić całkowitego końca wszystko to wleci kometa czy sie lekko ciągnie czy też nie

achh... xD apetytu sobie narobiłem
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
bo jarac to czeba umić
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.