Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Ogólnie nie lubię takiego połączenia, jednak ostatnio zasmakowało mi grzane piwo, zrobiłem sobie w domu, żeby spróbować i naprawdę przypasowało mi do palenia (bez mj też jest dobre), szczególnie w takie mrozy, bardzo rozgrzewa.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Ja to uwielbam faza 0.5 l wódki na dwóch a w 40 min od ostatniego kielona z tejże flaszki > JARAMY. no i jestem sciorany masakrycznie :D bez żadnych bełtów. Co prawda potem już nie umim wypic ani jednego shota a im wiecej jarania tym wiekszy helikopter i najczesciej potem juz tylko sobie leże i odpoczywam bo ani mi sie gadac na imprezie nie chce ani chodzic ew. jak chlejemy u kiumpla to gramy na ps3
  • 886 / 9 / 0
Ten mix nie ma u mnie racji bytu ponieważ mi nie podchodzi. Jak to mówią albo jedno albo drugie nigdy razem :P
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 2 / 0
Taki mix jak najbardziej na plus. Ziółko do tego kilka piwek , w moim przypadku działa pobudzająco. Zwiększenie empatii :) z wódką sobie nie wyobrażam / za słaba głowa do mocnego alkoholu.
  • 1292 / 8 / 0
Wczoraj znowu sobie zmiksowałem, trochę inna proporcja niż zazwyczaj, bo 4 piwka i jakieś lufki poszły w obieg, jeszcze bat gdy dziewczęta do nas dobiły. Godzina koło 19, a my gramy w piłkę na boisku. alko dał energię, fajka przyjemne spizganie, razem działały rewelacyjnie, byłem i rozmowny i cały czas się śmiałem. Gorzej było jak już alkohol przestał działać energicznie, zero sił, normalnie jakbym był na opiatowej fazce, nawet głodny nie byłem, od razu po powrocie do domu położyłem się spać.
  • 196 / 1 / 0
Dobre zioło + dobre piwo i jestem zadowolony.
  • 255 / 8 / 0
  • 43 / / 0
W moim przypadku mix alko z mj się nie sprawdza przy wiekszej ilosci alko. Szybko łapie zgona i zasypiam kamiennym snem ;)
Ja mam bardzo silną wolę - robi ze mną co tylko chce %-D
  • 1615 / 29 / 0
baka + piwko - nieodłączny zestaw
baka + wino (najlepiej półwytrawne) - połączenie ok
baka + wódka - mega lufa, chyba że dorzuci się do tego koksu to wtedy jest elegancko
baka + whisky - jak wyżej

Koniaków nie pijam, więc nie wiem jak by to się komponowało.
  • 705 / 1 / 0
tinos pisze:
Ten mix nie ma u mnie racji bytu ponieważ mi nie podchodzi. Jak to mówią albo jedno albo drugie nigdy razem :P
Ja tez. Nie rozumiem, co jest takiego fajnego w tym calym mindfucku wyzutym z potencjalu. Dla mnie mieszanie jakiegos alkoholu z MJ, to profanacja.

I zeby nie bylo - owszem, jest impreza, jest wodeczka i palenie, to wiadomo, ze bede jaral i pil. Ale odnosi sie to jedynie do kwestii towarzyskiej. I tak wole palic samemu, a jedno piwo potrafi mi skutecznie spierdolic piekny i nieskazitelny high po MJ.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2012 przez AE86, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.