Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Następny o tej watrobie...

Nie jestem pewien czy można, ale przy kuracji duomoxem piłem vodke pare razy, raz brałem 525mg deksa i nie było żadnej różnicy z amoksycyliną czy bez niej...

Ale może poczekaj na odpowiedź kogoś kto bardziej sie w tym orientuje
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Po huj bierzeta antybiotyki? :D

Teoretycznie dex powoduje reakcje immunologiczną... ale nie wiem jak to działa w przypadku antybiotyków. Jelonku, nikt od tego nie umarł, ale robisz to na własną odpowiedzialność. Chyba najgorsze co cie może spotkać to niefajny trip i osłabienie kuracji.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1474 / 15 / 0
Od jutra zaczynam kuracje indyjskim metanabolem. Za miesiąc dojdzie jeszcze coś dodatkowo, więc wtedy odpada ale...
Tak za tydzień-dwa zarzuciłbym sobie deksa. Nie ma żadnych interakcji między jednym, a drugim??
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
probowal ktos dexa połaczyc z ketonalem? Jakies uwagi´ bo mam duzu ketonalu i moze by sie przydał?
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 1474 / 15 / 0
Nie przyda Ci sie do niczego...

Po od 100 do 200mg ketoprofenu zarzucałem kilkukrotnie około 7-8mg/kg i tylko gorzej sie czułem fizycznie. Ale generalnie trip bez zmian...

Nikt nic nie wie co z tym metanabolem eejjj??
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Ja brałem metanabol i w tym czasie również latałem na deksiwie i żyje. Przestałem z metką, bo zacząłem odczuwać ból pod żebrami po prawej stronie, a tak podobno wątroba daje o sobie znać, więc generalnie odradzam.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 1474 / 15 / 0
Indyjska jest ponoć mało hepatoksyczna.

Zresztą to tylko dwu-trzy miesięczna kuracja taka jak sprzed dwóch laty bo troche schudłem...

Mam nakupowane chyba wszystkie minerały i witaminy w stężeniach po około 500% zapotrzebowania na dobe + rapacholin i hepatil.

Jak rozmawiałem z farmaceutką to mówiła, że do tak krótkiej i stosunkowo nie dużej kuracji wystarczy odpowiednia dieta i nie ma o co sie martwić.
Pytałem jej jak wtedy ma sie użycie pozamedyczne dekstrometorfanu to mówiła, że w maksymalnych dawkach leczniczych na dobe nie wpływa negatywnie na wątrobe, ale co do dawek narkotycznych nie ma pojęcia, więc niechce mnie w błąd wprowadzać...

Ale postanowiłem.
Jebać ten DXM do wakacji. Nic mi nie będzie jak nie polatam.

Wątroba nie boli Panie J. :-)
Można odczuwać jakieś pieczenie co trudno nazwać bólem, ale wtedy już definitywnie coś jest nie halo bo wątrubiak bez powodu nie daje o sobie znać.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
JA to mam niezły cyrk. Zrobiłem sobie testy wątrobowe - wyszło 80 czegoś tam a powinno być ponizej 40, potem zrobilem nastepne badanie, wyszło 120, potem następne, wyszło 60.

Z ketoprofenem to chyba dlatego ludzie chcą go ćpać bo jest na recke. Lepiej sobie zostawić jak już sie ma. Kiedyś będzie coś bolało, to macie ketoprofen, nie pierdolicie sie z ibuprofenem, aspiryną, czy paracetamolem.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1474 / 15 / 0
Jeśli niecałą godzine temu założyli mi szwy i dostałem znieczulenie miejscowe to nie ma żadnych przeciwwskazań by niedługo obrócić 525mg?
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
NIe wiem dlaczego ludzie tak boją się tego mixu. Dex do fetki bardzo polepsza samopoczucie jeśli chodzi o ten chłód emocjonalny po amfetaminie. Jeśli ktoś jest z natury emocjonalny i przeszkadza mu pustka po fecie, wręcz drażni to dxm bardzo pomaga w takiej sytuacji. Faktycznie nie wyobrażam sobie zjeśc 450 mg na nabiciu. Ale np. 300 dxm zjedzone na zbitce (najpierw amfetamina później dex) zaowocuje całkiem przyjemną fazą, zmniejszy odrobine stymulacje i nada efekt rozmycia. Feta zjedzona na DXM powoduje niesamowity natłok rozkmin, co skutkuje mnogością pomysłów.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.