Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
Kurwik, ja sie poważnie pytałam, nie rób ze mnie idiotki, nie dałabym tego swojej najlepszej koleżance.

Ale macie racje, w sumie to i tak powiedziała, że wolałaby grzybki a nie LSD i umówiłyśmy sie na poszukiwania grzybków w sezonie :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No kurwa, a dasz najlepszej koleżance LSD bo chce mieć haluny? Ja pierdolę. O, przepraszam, nie LSD tylko grzybki, jeszcze lepiej. Jak musisz to na nią naszczaj, kwasa zostaw mi.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1047 / 23 / 0
Przeczytaj. Zrozum. Odpowiedz.
one two fuck you!

• 321 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Jak kolezanka chce halunki to niech zeżre dxm, bo kwas i gribki to jednak coś więcej ;]
Meow.
  • 3490 / 56 / 0
banshee pisze:
Właśnie sama z siebie idiotkę zrobiłaś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1047 / 23 / 0
banshee pisze:
pewnie bym jej powiedziała, że nic nie jest takie jak wcześniej, że może całkiem inaczej wszystko odbierać i nie myśleć jak wcześniej, ale że ogólnie to zaleje ją fala kolorowych halunów itp.
[Nie radzę.]
serio musiałam sama siebie zacytować żebyś zaskoczył?
one two fuck you!

• 3490 / 56 / 0
lol. ja doskonale rozumiem o co Tobie chodzi, widzę jakie masz na tego kwasa spojrzenie itd. Doczytaj co ja pisałem.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1047 / 23 / 0
ok, spoko, luz, kumam Cie
one two fuck you!

• 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
banshee pisze:
Wszyscy w mniej lub bardziej bezpośredni sposób dają Ci do zrozumienia, żebyś wybiła koleżance kwasa z głowy.
I się pod tym podpisuję (bo mojego posta o sugestii podania jej kilku saszet benzy ktoś skasował -.- )
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 4nimal »
Może należy prościej - kwas do halunów jest zły ;)
When you dream there are no rules...
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.