Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12 / 2 / 0
[ external image ]
Dostałem jako mefedron. Co to? Jebie chemia i może migdałami jakimiś czy czymś takim.
  • 0 / / 0
Witam wszystkich musze opowiedziec o pewnej histori ktora sie wydazyla w ciagu ostatnich 2 dni i takze zapytac o pomoc

Otoz sytuacja wyglada tak ze 2 dni temu dostalismy kontakt do nowego buszka oczywiscie kazdy na probe wzial po sztuce i tu sie zaczyna zabawa , zawsze wale po 5/6 wiader dziennie tu gdy wzialem tego bucha nie palilem nic caly dzien i w koncu jeblem wiadro , to co sie wydarzylo nigdy nie mialo miejsca... po walnieciu wiadra ok. 2 3 min po tym zaczela mi wchodzic gruba faza ktorej nigdy w zyciu nie doswiadczylem , zaczalem tracic kontrole nad swoim cialem , wstalem nie moglem zrobic nawet kroku nawet utrzymac sie na nogach co przezywalem pierwszy raz , zaczalem wykrzykiwac co sie ze mna dzieje , nie wiedzialem kompletnie co sie dzieje z moim cialem czulem pieklo od srodka

i brak kontroli nad swoim cialem nic nie moglem zrobic ziomki musieli mnie w paru wyprowadzac z mieszakania te przezyzcie bylo mi zupelnie obbce, po wyjsciu na dwor zaczalem wymiotowac i nie moglem sie podniesc ani nic ze soba zrobic... to jest nic ... sluchajcie to ... Dzis ziomek walil caly dzien fete i potem zajebal wiadro z tego bucha po chwili zaczal krzyczec co sie ze mna dzieje i tracil kontrole nad soba ... nie minela chwila zaczal uciekac przed nami nie majac zupelnie zazdniej swiadomosci przed soba nie wiedzial co sie dzieje z nim i w jego ciele ... ,

polozyl sie i zaczal wyginac i wydawac dziwne dzwieki jakby zlaczyl wszystkie najmocniejsze dragi swiata , na prawde nigdy w zyciu nawet w internecie nie widzialem na oczy to co sie stalo z nim ... ludzie dzwonili po karetke taka katastrofa z nim byla chlop zero swiadomosci i kontroli nad cialem jakby cos go wyslalo w inny wymiar i cialo funkcjonowalo nacpane bez mozgu ... na prawde tego sie nie da opisac . Czy ktos wie co to mozze byc za buch lub czy to wogole jest buch i mozna zbadac? Z gory dzieki za info i nie polecam nikomu takiej fazy !!!

Dodano akapity - 909
  • 12511 / 2426 / 0
Miałem już w życiu bardzo mocne fazy, jak trafiało się bardzo mocne palenie, a ja paliłem tyle, co zwykle. Zawsze jednak dało się nad tym zapanować i przeczekać / zagłuszyć słodkim, albo alkoholem.
Ciężko wywróżyć... wyglądało i pachniało jak normalne topy? Przez normalne mam na myśli takie jak z krzaka po wysuszeniu - szyszki / popcorny / brokułki. A może jakiś miał? Skąd ktoś ma wiedzieć, czy ten "kontakt od nowego buszka" albo sam wzmacnia bezwartościowy susz, albo nie wie, co sprzedaje.
Po samym THC jestem skłonny uwierzyć w takie akcje, choć aż tak grubo nigdy nie miałem.
  • 1443 / 75 / 0
Coraz częściej zarówno zwykła marihuana jak i CBD są nakrapiane syntetycznymi kannabinoidami w celu zwiększenia mocy. Tak mi to wygląda.
LSD - Piękna i Bestia
  • 56 / 7 / 0
@Scone potwierdzam. W przypadku Gandy na czarnym rynku z pewnością w celu zwiększenia mocy, tak właśnie się dzieje, nawet na SafeParty znajdzie się nie jedno Info o takich odmianach. Ale przy CBD to raczej nie, tam robią taki ekstrakt CBD, który zasadniczo nie ujebie ci głowy ale zwiększa zawartość CBD w CBD (masło maślane). Już sam wygląd takich "specyfików" jest kosmiczny. Pisałem o tym w wątku CBD. Niby Topy ale wyglądają jak kamyczki takie zlepione z ekstraktu, cholera wie co tam jest a czego nie ma. No to nie lata 60te czy 90te, gdzie w Polsce Marihuanen wspominam bardzo dobrze...
Ostatnio zmieniony 21 października 2021 przez ashwilliams, łącznie zmieniany 1 raz.
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 1443 / 75 / 0
Miałem na myśli topy CBD sprzedawane jako marihuanę. Niestety takie praktyki czasem stosują nieuczciwi dilerzy. Dobrej jakości odmiany CBD mogą wizualnie być nie do odróżnienia od tych "kopliwych".
CBD sprzedawane jako CBD oczywiście nie są żenione, chociaż teoretycznie można by je też pryskać roztworem izolatu CBD, ale to mija się z celem, bo tylko podnosi koszty.
LSD - Piękna i Bestia
  • 12511 / 2426 / 0
Wniosek - najlepiej dyskretnie uprawiać sobie kilka krzaczków - wtedy wiadomo dokładnie, co się pali.
Takie palenie nie urywa łba, nie powoduje utraty kontroli nad ciałem, czy innych dziwnych akcji. Jest zwyczajnie bardzo dobrze, jeśli oczywiście wszystko poszło OK.
Konsekwencje takiego podejścia są dużo większe, ale ryzyko wpadki dużo mniejsze, niż latanie po kilka g co jakiś czas.
Osobiście w tym roku ostatni raz zioło (i hasz) kupiłem jakoś w maju... i do tej pory siedzi w słoiku nietknięte 5g zielonego i 3 g grudy : ) Jakoś wolę swoje, choć na pewno to jest dużo mocniejsze. Od lat kupuję już tylko wtedy, kiedy dostaję info, że naprawdę warto (i zawsze się wszystko zgadzało).
  • 0 / / 0
zdechły osa - rapsberry song o czym dokładnie jest mowa w tekście, bo zdaje mi się, że mowa o czymś konkretnym
  • 1 / / 0
Wiem, dużo wody upłynęło od napisania tego posta, przychodzę z informacją: słuchajcie doświadczonych. Amen.
Skończyło się ZS
Boże, stara a głupia oO. Mimo wszystko raz jeszcze dziękuję za informację.
  • 238 / 7 / 0
Żółta okrągła tabletka, wypukła, przypominająca trochę witaminę c z wyglądu.
Po przypadkowym zażyciu 3 sztuk silna senność, dezorientacja, problemy z koncentracją, zwężone źrenice. Wydaje mi się że to jakiś neuroleptyk, jakieś pomysły co to mogło być?
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.