Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 627 / 121 / 0
@tosieniedzieje Uzyskałeś prawidłowy efekt, zażywania SSRI, takie są skutki lub efekt. Zmiany po takich lekach utrzymują się dość długo i taki był plan przy tworzeniu ich.

Depresji rozumiem, że nie masz, więc w czym problem?

Nie można jeść ciastko i mieć ciastko.
  • 9 / 1 / 0
brał ktoś grzyby będąc na lekach ssri? działają w ogóle? jaka jest różnice biorąc je na "czysto"?
  • 797 / 451 / 0
Coś tam czuć, ale jest to zaledwie jakaś marna namiastka w porównaniu do tego jak się nie jest na lekach. Nie warto nawet
  • 15 / / 0
Będąc na sertalinie 50mg w ciągu dnia i 50mg perazyny przed snem, mogę spróbować grzybków, czy nie ma to sensu?
  • 797 / 451 / 0
Jest sens, ale efekt trip będzie płaski.
Zresztą sam zobaczysz ;)
  • 211 / 70 / 2
jest cos co moge brac na paroksetynie (40e0d) oprocz morfiny i fentanylu i innych tego typu rzeczy? stymulanty rowniez nie wchodza w gre. ale kurwa no na trzezwo to sie nie da zyc. tolerka na benzo wyjebana w kosmos wiec to tez odpada. i sie zastanawiam co brac zeby nie zniszczyc kuracji.
+ dodatkowe pytanie mianowicie czy wziecie ok. 400mg tramadolu w ciagu 3 dniowym zaburzy albo calkowicie zniszczy kuracje?

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 797 / 451 / 0
Nic nie mozesz brac bo wszystko bedzie przytlumione przez SSRI i nie odczujesz pelni efektow narkotyku.
  • 21 / / 0
Na SSRI nic tak fajnie na mnie nie działa jak alkohol
  • 465 / 45 / 0
Czy u kogoś po zejściu na dawkę np paroksetyny z 20mg na 10mg po jakimś czasie odblokowało się działanie np mefa lub innych beta ketonow?
  • 515 / 15 / 0
@odbytniczy1991 Nadal będzie spłycone. Szkoda materiału. Odblokować działanie to się moze po kilku tygodniach od całkowitego odstawienia ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).