Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
11 października 2023Nautakosmo pisze: Mnie od brania odrzuca ostatnio tylko to że biorąc więcej niż jedną paczkę wymiotuje ktoś kiedyś pisał że coca cola pomaga czy to prawda ?
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Z nie neutralnych, spal lufe szmalu albo popij jeden-dwa aviomariny. Ale to wpłynie na dexowy lot.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Muszę przyznać, że jestem w lekkim szoku. Ten lek na kaszel serio ma potencjał. Zbyt dużo oev i cev nie uświadczyłem no ale te rozkminy… nwm dlaczego dopiero teraz to odkryłem ale czuje sie naprawdę dobrze
Możesz powtórzyć tą dawkę,tylko w mixie z ziołem.To może posunąć tripa w baardzo psychodeliczny kierunek.Tylko ostrożnie,malutka chmurka i czekasz,ewentualnie jak za słabo to kolejną małą.Nie chodzi o to,że będzie za mocno,tylko może urwać film/mocno zaburzyć pamięć z fazy.I dopiero kiedy dex załaduje się z pełną mocą,wg mnie tak najlepiej.
miks DXM+THC jest ciekawy, z chęcią też bym przy najbliższym tripie tak zrobił ale będę celować w czyste doświadczenie bez innych substancji. Jeszcze @Czoug polecam miks z psychodelikami, ale ostrożnie bo efekty się nie dodają tylko mnożą, dla mnie to był najmocniejszy peak jakiego do tej pory doświadczyłem jak zmiksowałem 450mg DXM z jakimiś 12mg 2C-B, myślę że dopiero gdy w końcu do DMT się dorwę to doświadczę czegoś mocniejszego.
Czy mix DXM + grzyby + Aviomarin jest w miarę bezpieczny?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.