Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / 2 / 0
Ja z DXM nigdy nie wyszedlem poza dawke 300mg, zawsze bylo jakos hmm, wystarczajaco. Kete baaardzo lubie i w niskich i w duzych dawkach, lecz zawsze powoduje u mnie takie wysycenie z emocji. Dziwne.
  • 1495 / 384 / 13
11 października 2023Nautakosmo pisze:
Mnie od brania odrzuca ostatnio tylko to że biorąc więcej niż jedną paczkę wymiotuje ktoś kiedyś pisał że coca cola pomaga czy to prawda ?
Raczej kwestia osobnicza, ja wdupcyłem całe opakowanie ok 3h po lekkim posiłku i popiłem wodą - obyło się bez wymiotów. Jeżeli zarzucasz całe opakowanie spróbuj brać partiami tzn po 4-5 tabletek co kilka minut zamiast żreć całe naraz.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / 1 / 0
U mnie obyło się bez wymiotów przy 4 paczkach o dziwo. To, że ważę 52 kg to inna sprawa, ale generalnie ostra pizgawica…
  • 841 / 256 / 0
Z neutralnych metod, to przed albo w trakcie wrzucania wypij herbatkę z imbirem albo sam imbir zagryź.
Z nie neutralnych, spal lufe szmalu albo popij jeden-dwa aviomariny. Ale to wpłynie na dexowy lot.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1495 / 384 / 13
Zrobiłem właśnie drugi podjazd w życiu, tym razem 1,5 paczki aco tj 450mg. Wiem, że powinienem zrobić minimum tydzień przerwy ale ciekawość wzięła górę. Czuje, że się rozkręca i raczej trafiłem w samo sedno z dawkowaniem. Typowy bodyload - lekkie ciało i śmiesznie sie porusza, wyraźne zmiany w percepcji. Po powrocie do UK w imię nauki zarzucę 600mg - mógłbym tutaj ale czułbym sie nieswojo jakbym wpadł w dex-hole i by mnie ojciec musiał znowu zeskrobywać z ziemii jak kilka lat temu po syntetycznych kanna.
  • 2532 / 602 / 0
Odpal sobie transiki na słuchawki w maksymalnej ciemności,połóż się i zamknij oczy.To w momencie,kiedy najmocniej będzie Cię pochłaniać,może być ciekawie.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1495 / 384 / 13
Hehe niedaleko trafiłem, bo odpaliłem akurat techniawy minimale. Fajnie sie słucha muzyki, chociaż imo po kartonach jest w tym więcej głębi.

Muszę przyznać, że jestem w lekkim szoku. Ten lek na kaszel serio ma potencjał. Zbyt dużo oev i cev nie uświadczyłem no ale te rozkminy… nwm dlaczego dopiero teraz to odkryłem ale czuje sie naprawdę dobrze %-D
  • 2532 / 602 / 0
A no to jeszcze wiele z tego co DXM ma do zaoferowania nie uświadczyłeś.Cevy potrafią być bardzo intensywne,można np lecieć (dosłownie,czujesz to) mijając rożne krajobrazy i takie tam.Pokój widziany przez zamknięte oczy to częsty CEV.Czasem pokój może wygladac jak jakas wielka świątynia czy coś w tym stylu,nawet przy otwartych oczach,jeśli pokój jest odpowiednio zaciemniony.Ja nawet trafiałem do pomieszczeń,w których byłem kiedyś,mimo że aktualnie przebywałem gdzie indziej.No i różne rzeczy.

Możesz powtórzyć tą dawkę,tylko w mixie z ziołem.To może posunąć tripa w baardzo psychodeliczny kierunek.Tylko ostrożnie,malutka chmurka i czekasz,ewentualnie jak za słabo to kolejną małą.Nie chodzi o to,że będzie za mocno,tylko może urwać film/mocno zaburzyć pamięć z fazy.I dopiero kiedy dex załaduje się z pełną mocą,wg mnie tak najlepiej.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 149 / 0
+1 @Atropolamine
miks DXM+THC jest ciekawy, z chęcią też bym przy najbliższym tripie tak zrobił ale będę celować w czyste doświadczenie bez innych substancji. Jeszcze @Czoug polecam miks z psychodelikami, ale ostrożnie bo efekty się nie dodają tylko mnożą, dla mnie to był najmocniejszy peak jakiego do tej pory doświadczyłem jak zmiksowałem 450mg DXM z jakimiś 12mg 2C-B, myślę że dopiero gdy w końcu do DMT się dorwę to doświadczę czegoś mocniejszego.
  • 1495 / 384 / 13
@Atropolamine i @omertse spoko i dzięki za sugestie, na pewno spróbuję w mixie z THC ale w zdecydowanie mniejszych dawkach niż jestem przyzwyczajony - jestem przekonany, że bonga, wiadra i mocniejsze ekstrakty to jeszcze nie mój level jeśli chodzi o tą substancje. Jeżeli warunki pozwolą to będę też kminił z grzybami tylko obawiam się, że bez Aviomarinu mogłoby sie już zakończyć haftem bo przy dawce 450mg na pusty żołądek już czułem w brzuchu rewelacje, na szczęście obyło się bez wymiotów.

Czy mix DXM + grzyby + Aviomarin jest w miarę bezpieczny?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.