Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 38 / 2 / 0
A jaką dawkę stosujesz ?
  • 66 / 2 / 0
oryginalny ruski noopept dobrze działa gdy łyka się go tabletkami? inaczej niż proszki zamienniki?
Uwaga! Użytkownik sticks95 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 997 / 2
lepiej pod język bierz. tabsy/kapsy są ok, ale gorzej są wchłanialne. jak sie brzydzisz iv to najlepiej pod język
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 21 / 2 / 0
Po przeprowadzce do innego miasta myślałem ze noopept pomoże w adaptacji w nowym otoczeniu i pracy. I tu się zawiodłem. Zdecydowanie uważam że ten środek nie jest do tego stworzony. To jest dobre aby przypomnieć sobie stare czasy, ale nie wspiera w całkowicie nowym otoczeniu. Szkoda.
  • 1 / / 0
Orientuje sie ktos czy podczas kuracji noopeptowej palenie fajki wodnej niekorzystnie wplywa na efekt?
  • 954 / 52 / 0
Palenie fajki wodnej może zaburzyć Ci orientację, ale na pewno nie działanie racetamów %-D.
  • 38 / 2 / 0
To zależy co palisz przez tą fajkę wodną- jeśli weed to zniweluje kompletnie działanie noopa- kasa wyrzucona w błoto.
  • 0 / / 0
Gdy wyjde po nooptecie gdzieś do ludzi, pojawia się taki wewnętrzny lęk, takie uczucie jakby strachu, ciężko mi się wysłowić przez to, nie moge znaleźć żadnych tematów, słów, nie mam ochoty z nikim rozmawiać bo zwyczajnie mnie otępia. Czy ma ktoś podobnie po nooptecie?
  • 3455 / 1123 / 0
The same here, raczej anksjogenny i rozkojarzający nootrop jak dla mnie, choć początkowo całkiem nieźle się spisywał.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 441 / 21 / 0
Czy to możliwe że po odstawieniu noopeptu w dawce 2x20mg który przyjmowałem przez 1.5 miesiąca mogą wystąpić jakieś objawy odstawienne ? Przestałem brac kilka dni temu i czuje się fatalnie. Brak energii, brak motywacji i chęci do życia. Zastanawiałem się czy przypadkiem nie mam kolejnego nawrotu depresji. Czuję wielką obojętność, zaniedbałem sport i własne zainteresowania, ciągłe zniechęcenie i smutek :(
Po prostu egzystuje w tym matrixie
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.