Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 4603 / 2207 / 1
[mention]nanawacin[/mention]
Nikt na forum na podstawie takiego opisu Ci niestety nie pomoże. Idź do lekarza, po to jest.
  • 8 / / 0
14 maja 2018Muevonir pisze:
Dodam może tylko. odstawka SSRI to czasami cuda niewidy, podczas której stać się może dosłownie wszystko. Niestety i drgawki i problemy z oddychaniem może tego dotyczyć. Dlaczego u licha nagle miałeś to rzucić? Decyzja samotna? Lekarz, który trzyma pacjenta na SSRI długi czas raczej nie zaleci nagłego odstawienia, chociaż to jeszcze zależy od dawki. Co brałeś, przez jaki czas i w jakich ilościach?
Decyzja lekarza o odstawieniu esci (brak działania).
Brałem ok. 2,5 miesiąca i odstawiałem ok. 2 tyg. (chyba za krótko).
Przed esci brałem paro przez ok. 10 m-cy i przez ok. 5 m-cy było dobrze, ale coraz słabiej działała i dlatego zmiana na esci, który niestety nie zadziałał :(
Uwaga! Użytkownik obserwatorzmarsa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 16 / 0
Siemanko. Przejaralem sie opaleniem szkla po nieco mocnym dopie. Mam mocna, psychodeliczna pizde, jest mi generalnie nie dobrze na zoladku i wymiotuje. Jakies pomysly, zeby jakos sie ogarnac do 15? 😁
  • 8103 / 907 / 0
Chłodny prysznic, zjedz jakis owoc.Polecam banana, jabłko .Pij duzo wody.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 200 / 16 / 0
Udalo sie, jest jeszcze "szok purazowy", ale daje rade, dzieki! :D
  • 4603 / 2207 / 1
Jakie szok pourazowy? Taki bad trip był, że ogarnąłeś w kilka godzin? Zwykłe podtrucie organizmu.
  • 27 / 1 / 0
Eeeeaaaaa, czytam że wychodzą z tego interakcje jakieś, ale internet słowa mi dokładnie, szczegółówo nie zapodał. wziałe z 3 h temu jakos 1.5 ibuproma (ibuprofen) mogę se jakos za godzine wrzucić 0.5 alpry, bo dochodzą mnie sluchy ze się nie powinno. Leki przeciwbólowe to jem raczej raz na rok.
  • 954 / 51 / 0
Długo na etizolamie (nawet do 20mg p.o jednorazowo) i tak dzień w dzień, ostatni tydzień clonazepam dziennie około 60mg jedzone. Mam tylko alkohols i wyjebaną gdzieś w pizdu kodę i kota, ale po koszach jeszcze nie grzebie. Jest strasznie chujowo. To znaczy najebałem się nawet już 300ml tego alkoholu bo klony coś tam pewnie z wczoraj jeszcze trzymają i nie czuje się najgorzej ale jak nei miałem alko to była tragedia dyscjacja i odrealnienie razem wzięte dlatego oczekuję rozwiązania na szybko bo robię co mogę, żeby zdobyć benzo (rozkminiam to do tego stopnia, żę już nawet myślałem iść pod apteke, poczekać aż jakaś babcia kupi relanium i ją z niego skroić xD ale bez przesady) i kurwa niepokoi mnie to co będzie jak nie będę napierdolony alkoholem. Help
  • 1924 / 183 / 0
[mention]JanBreivik2[/mention], jak dla mnie to niezbędny jest szpitalny detoks. Tak wysokie dawki to nie przelewki.

Jednak jeśli chcesz to sobie odpuścić to poszukaj odpowiedniego lekarza (psychiatry), opowiedz mu całą sytuację i spróbujcie razem schodzić z tych dawek. Będzie bardzo ciężko, ale da się z tego wyjść. Ja wychodziłem z 10mg alpry dziennie tylko przy pomocy lekarza i stopniowej redukcji i jakoś się udało, choć to była męka.

Nie mniej jednak 60mg klona dziennie to koszmarna dawka, która może zagrażać życiu i zdrowiu jak odstawisz to wszystko nagle. Poszukaj kogoś, kto Ci w tym pomoże, bo to nie będzie łatwe.
Take DXM and Be Happy
  • 1545 / 1586 / 0
obawiam sie, ze ciezko bedzie znalezc psychiatre, ktory sie zgodzi na domowa redukcje z takich konskich dawek. przepisze paczke benzo dla swietego spokoju, ale bedzie kazal sie zastanowic nad detoksem i odwykiem, ew. nad pojsciem do innego psychiatry.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.