Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 5312 / 951 / 0
Niezle tyra to nos . 5 gramow przerobione to pare dni ze 3 zolta wydzielina i ciagle ten zapach w nosie a potem jeszcze krwawe strupy do 5 dni .
A o nos dbalem , plukanie rozyworem wody fizjologicznej.
Nie latalem z tym w warunkach bojowych , tylko żawsze po 2 min od aplikacji nos wymuchany , przeplukany bo byla mozliwosc . W sumie moze z polowe nosem przerobilem z tych 5 .
Jak skonczylem w srode temat to dzis jest calkiem okej.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 50 / 3 / 0
@ledzeppelin2 jak ci do dwóch tygodnii to nie przejdzie to idź do otolaryngologa nawet prywatnie, robisz co najmniej tomografie komputerową jako metodę diagnostyczną. Po za tym lekarz wziernikiem albo endoskopem zobaczy czy są tam jakieś patologicznie zmiany. Ja miałem robioną kiedyś koagulację ŻYLAKA w nosie.

scalono - WRB
16 czerwca 2024heheh pisze:
Pytanie do znawców 3cmc. Jak to jest możliwe, że jedna substancja o sprecyzowanym wzorze chemicznym może inaczej działać na neuroprzekaźniki. Np. jeden vendor ma na stanie 3 rodzaje 3cmc i mówi, że 1 kryształ to prawie sam speed, 2 kryształ to 90% euforii, a 3 to 50/50 euro speed.
Przecież na chłopski rozum to niemożliwe, żeby nie zmieniać wzoru strukturalnego, a zmienić działanie. Chyba, że sposób krystalizacji ma w tym przypadku znaczenie?
16 czerwca 2024NotSure pisze:
@heheh Zanieczyszczenia lub domieszki mogą zmieniać efekty działania, a różne izomery tej samej substancji mogą mieć odmienne właściwości farmakologiczne.
W przypadku 3-CMC, różne izomery mogą wpływać na neuroprzekaźniki w odmienny sposób, co może tłumaczyć różnice w działaniu opisywanym przez vendora.
To są bzdury to co pisze @NotSure Ktoś tam kto to sprzedaje i ma swoich "testerów" nie wie co dokładnie sprzedaje i opisuje według "testerów" albo nawet sam na sobie to testuje. W życiu bym tego nie kupił.
  • 72 / 16 / 0
@omertakwit
Nie zarzucam mi proszę, że piszę bzdury jeśli nie masz kontrargumentu. Jeśli masz większą wiedzę na ten temat to z przyjemnością poczytam i dowiem się czegoś nowego oraz przyznam Ci rację jeśli będziesz ją miał.

Tak, w przypadku zakupów od przypadkowych ludzi z ulicy być może jest tak jak mówisz. Ktoś nie wie co sprzedaje i polega na opinii innych. Ale w przypadku jak kupujesz z produkcji załóżmy pół roku do tego samego ,,producenta" , który na stanie ma zawsze np 2-3 rodzaje 3cmc i zawsze da takie same w wyglądzie, konsystencji, smaku, zapachu oraz działaniu to nie są to przypadkowe zakupu od typa, który kupił i sprzedaje dalej coś, co nie wie czym jest. Informacje ktore podałem sa z pewnego źródła. Sama substancja zawsze jest ta sama substancja. Ale niektóre detale mogą wpłynąć na działanie. Np zanieczyszczenia lub jakieś domieszki, które zyskują swoich fanów. Jak kupisz kokainę lub amph od różnych osób to nigdy nie masz 100% czystej substancji, tylko masz domieszki. Ale zawsze powiesz, że to jest koka a to jest amph.
Kiedyś nie raz kupiłem od ulicznego gościa ,,kryształ" i zawsze mówił że to jakaś trójka, to jakaś czwórka albo mefedron. Wtedy to jest loteria. Ale kupując od kogoś z pierwszej ręki, kto ma dostępne większość pochodnych katynonów, możesz kupić każda z nich, porównać, masz nr CAS substancji to sytuacja się zmienia.

Ale raz jeszcze. Jeśli masz jakieś inne wyjaśnienie, poza tym że ktoś tam sprzedaje ale nie wie co , to chętnie poczytam.

scalono - detronizator

@omertakwit
Serio w Energy Control nie sprawdzają takich substancji jak 3cmc, 4cmc, 3emc itd ? Od tygodnia rozmawiam z kilkoma osobami, które zaopatrują się u jednej osoby, żeby wysłać próbki do badania.
Z jakiego powodu nie wykonują takich badań ?
  • 50 / 3 / 0
@NotSure nie pytałem się nikogo w laboratoriach: energy control czy w check in w portugalii dlaczego nie robią GC-MS naszych 4-CMC, 3-CMC, 3-EMC, i tak dalej. Wydaje mi się że jest mało próbek z takimi substancjami i dlatego. Wszystkie klasyczne substancję sprawdzą albo GC-MS albo LC-MS.
  • 5 / 1 / 0
tez mialem okazje sprobowac kilka lat temu, jak chodzi o moc to do dzis nie moge zapomniec doznan... :)
  • 15 / 6 / 0
Spotkał się ktoś z mocno pomarańczowym sortem 3cmc? pewnie są to jakieś zanieczyszczenia, ale działa ok, żadnych odstępstw od szklanych/przeźroczystych wersji nie widzę. Czy może być to wynik utleniania?
Ten jaskrawy kolor mnie trochę niepokoi
  • 2 / / 0
hej,

Co sie dzieje z 3cmc po rozpuszczeniu w wodzie/soku? Chodzi mi o to czy po czasie traci swoje właściwości i np. spożycie po godzinie/dwóch/trzech jest bez sensu, bo, mówiąc kolokwialnie, nie będzie klepać?
  • 72 / 16 / 0
@mariobadescu
Bardzo często rozpuszczam 3cmc w soku lub w wodzie i tak przyjmuje..
Po dwóch czy trzech godzinach nie straci swoich właściwości:) dopóki nie odparuje lub ( subiektywna opinia ) nie zostawisz gdzieś otwartego na słońcu, tylko szczelne to powinno być ok. Ale dla pewności nie trzymałbym w plastikowym pojemniku czy butelce. Nie wiemy czy z plastikiem substancja rozpuszczona w płynie nie wchodzi w jakąś reakcje, która w najlepszym spowoduje utratę mocy a w najgorszym może zaszkodzić. Ale.. tego nie wiem, teoryzuje tylko. Szwagier mi zawsze mówi, żebu bimbru za długo nie trzymać w plastiku:)
  • 3 / / 0
Witam mam cmc które ma kolor uryny delikatnie mówiąc i strasznie pali w nochala można to jakoś oczyścić na biegu??
  • 1345 / 147 / 8
dostalem 5g, ladnie sie kruszy, w zapachu intensywny keton, krysztaly lekko slomkowe w kolorze, w nos nie piecze mocniej niz jakis randomowy keton ktory znalazlem gdzies w kiblu na dniach, w dzialaniu cos jak metkat i 3mmc, zapowiada sie dobrze
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.