Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 904 / 182 / 0
Powinna działać niemal od razu jak zaczynasz z takiej dawki. Jutro poprawisz 150 i powinno być lepiej. A receptorki regeneruj którymś z tych supli co napisałem, nie ma przeciwskazań. Deprecha to norma przy odstawieniu pregi (i benzo) więc następne zejście z pregi to jak koleżanka pisała plus dorzuciłbym tę ashwagandę ksm-66. Nie próbowałem jeszcze ale ci co mieli problem z ptegą polecają.
  • 684 / 26 / 0
Jedziemy na urlop do Polski to sobie zakupię te suplementy. Warto zainwestować. A tak ładnie się tą pregę odstawialo a tu taki wylazl chuj.
Pozdrawiam!
Paweł
  • 904 / 182 / 0
Zazdraszczam ci tej odstawki, nie wszyscy mają tak fajnie. Nie masz z nią problemu ale nie wskakuj na jakieś duże dawki, zobacz 225mg. Po roku brania tolerka zjechała przez ten miesiąc ale nie do zera pewnie. Jak nie dawaj 300 i podlecz receptorki. Myślę też, że po zejściu z pregaby może być mało gaba ale to tylko teoria, którą zweryfikuje pikamilon (jak mi go na granicy jej królewskiej tfu nie zatrzymają bo idzie z samych cosmicnootropics z Moskwy)
  • 1893 / 181 / 0
Proszę państwa, czy insuflacja pregabaliny zapewnia większą biodostępność tejże niż podanie per os?
  • 1974 / 524 / 0
Niekoniecznie ale szybciej wchodzi przy pełnym żołądku.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 684 / 26 / 0
Wrzuciłem dziś rano 150 i lęków nie mam. Ma za to bardzo skolowany łeb. Ale chyba to normalne jeśli z marszu wszedłem na 300mg na dobę... Pytanie tylko kiedy ten skolowany łeb odpuści?
Pozdrawiam!
Paweł
  • 8103 / 908 / 0
@lufa9999
Ponad tydzień - dwa i nie będziesz prawie czul, ze wziąłeś tabletkę a efekt terapeutyczny będzie się utrzymywał.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 318 / 23 / 0
Na mnie działa mega przeciwdepresyjnie. Usuwa lek, nie mam obaw o przyszłość i mam wrażenie, że wszystko super się ułoży. Poza tym nie wzrosła mi tolerancja i zmniejszyłem w dużym stopniu zażywanie clo i tramca
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 16 / 0
Psycholek a jakie dawki bierzesz i jak długo ? I pytanie do wszystich, czy to tolerka mi się wyrobiła czy możliwe, że jeden podjazd fety i spora ilosc alko ( jednorazowo ) popsuła efekty Pregaby ? No jest ewidentnie gorzej i chyba będę zmuszony podbić do 300 mg :/
  • 3455 / 1118 / 0
Możliwe, że to zniszczyło terapię, alkohol mocno gmera w GABA.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.