ODPOWIEDZ
  • 227 / 77 / 0
Ja zawsze palę najtańsze i najmocniejsze papierosy. Najczęściej palę Rothmansy czerwone, chesterfieldy pomarańczowe i Winstony czerwone. Oczywiście wszystkie te szlugi wybieram w długiej wersji. A powiedźcie jeszcze tak na marginesie po cholerę zakupywać te droższe fajki takie jak np. Marlboro czy camele? Dla mnie fajki nie mają żadnych walorów smakowych są tylko przykrym nałogiem który nawet fazy nie daje a w skali roku nawet trochę oszczędzimy kupując te tańsze :P
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 853 / 263 / 0
No nie zgodzę się że smak jest taki sam. Pall Malle są obrzydliwe a Luckies smaczne, kwestia gustu. Wiadomo że tyx to tyx i chodzi głównie o to, żeby poparzyć trochę płuca od czasu do czasu ale mi palenie dobrych szlugów sprawia przyjemność.
Na kręcenie się przerzuciłem z powodów ekonomicznych ale okazało się, że w smaku tytoń w takich wilgotnych wąsach dużo bardziej mi podchodzi niż suche wióry.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 357 / 47 / 0
Aktualnie palę ps niebieskie/czerwone. Plus w wolnej chwili kręcę fajki z tytoniu Winston czerwony.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 207 / 25 / 0
Rothmansy niebieskie grube, o ile neo aktualnie nie uzywam
Najlepiej MJ i nic więcej :P
  • 7 / 1 / 0
camele zolte ale probuje nie palic zwyklych tylko iqosa, bo ciągle kaszle flegmą
:hel: %-D
  • 51 / 7 / 0
Ja pale LMy niebieskie, wiadomka :D jak nie ma to biorę Marlboro gold
Cyrkiel
  • 126 / 17 / 0
teraz lecę na camelach niebieskich w miękkiej lub ew lucky strike niebieskie
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 970 / 97 / 0
rotmansy niebieskie krótkie
  • 18 / 3 / 0
LM czerwone
  • 22 / 5 / 0
camele żółte
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.