Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ps. Dlaczego benzo typu clon lub relanium podrożało praktycznie o 100%? Mówię o kupnie na receptę w aptece bez refundacji. Płaciłem 16,99 a teraz 36,99....
W jaki sposób leczysz się benzodiazepinami i czy wiesz, że one niczego nie leczą?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
28 stycznia 2025przodownik pisze: to fakt - benzodiazepiny niczego nie leczą. najlepszą taktyką jest ich doraźne, sporadyczne zażywanie celem niwelacji lęku, stresu. ja tak używam tych preparatów od dawna i w ten sposób mi pomagają. klucz to rozwaga.
Niestety u nas "lek" jest pojęciem prowadzącym do nieporozumień, ponieważ utożsamia się go z pozytywnym działaniem i nierzadko koniecznością, a z drugiej strony jest okropny i niezdrowy "narkotyk" — w języku angielskim mamy "drugs" pod które łapie się to wszystko i jest to o wiele lepsze i prawdziwsze pojęcie.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Swoja droga wiem ze to troche glupi pomysl ale myslicie ze biorac alpre terapeutycznie jakos zle moze to wplynac na rekreacyjne branie bromazepamu?
I oczywiscie na organizm oprocz zwiekszonej tolerancji.
Pytam czysto hipotetycznie
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.