ODPOWIEDZ
  • 73 / 30 / 0
na trzezwo to głownie samoróbki z tytoniu ld red albo ps black , ale pod opio to najlepiej winston green 100 , przy stimach to czerwone setki jakiekolwiek, no i jak nie ma hajsu ta kazdy jeden
Sometimes life gets fucked up
That's why we get fucked up
I can still feel your touch
I still do those same drugs

:pacman: :kreska: :nos: :skret: :tabletki: :amfa: :extasy: :bongo: :papieros:
All I ever wanted was a Benz and a bad bitch
  • 0 / / 0
Chesterfieldy czerwone 100, tanie i zajebiste
  • 12 / 2 / 0
ja to przede wszystkim winston zielone 100 do wszystkiego, a z kręconych to tytoń amsterdamer orginal to faworyt. ale jak nie mam przy sobie to czym poczęstują to biorę :D
  • 126 / 17 / 0
Winston Green 100s lub skręty właśnie z Amsterdamer'a Original,pyszny jest.
Zajebisty jest też tytoń do skręcania Golden Virginia,ale cena ponad 50pln za 50g lekko odstrasza przy regularnym paleniu.
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 494 / 134 / 0
Davidoffy beżowe. Świetne są, chociaż zauważyłem, że partie bywają nierówne, i czasem są dla mnie za mocne, a czasem ideolo. Śmiszna sprawa.
PW - pamiętaj o privnote.com
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai

w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
  • 102 / 6 / 0
Marlboro Goldy w miekkiej pace lepsze od twardej i tansze
  • 563 / 55 / 0
Marlboro Gold 100, Davidoff 100 te i te. Standardowa wielkość to Pueblo mocniejsze, Black Devil, Camele beżowe opakowanie, Parliamenty. Wszystkie wymienione to sama smakota. A PSy to specjalnie wyprodukowali dla meneli i patoli 500 plus.
  • 3455 / 565 / 2
Teraz marlboro lightLight czuć od nich ze tytoń jest naprawdę spoko.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 3 / 0
Pall malle niebieskie a wcześniej golden americany =]
Uwaga! Użytkownik Epicaro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1100 / 273 / 0
golden americany jeszcze robią? ostatnio w loungu na lotnisku wysępiłem od amerykańca camela bez filtra, zajebiste szlugi. (w loungu byłem jako gość, żeby nie było, że jakieś przechwałki)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.