16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
24 sierpnia 2023krysztalkova1 pisze: Najgorszym pomysłem zaaawsze jest ćpanie w dzień który poprzedza pójście do pracy. Zawsze jest wmawianie sobie, że to przecież tylko jedna kreska.. A finalnie wychodzi tak, że mam za sobą nieprzespaną noc i trzeba iść porobionym do roboty.
24 sierpnia 2023krysztalkova1 pisze: Najgorszym pomysłem zaaawsze jest ćpanie w dzień który poprzedza pójście do pracy. Zawsze jest wmawianie sobie, że to przecież tylko jedna kreska.. A finalnie wychodzi tak, że mam za sobą nieprzespaną noc i trzeba iść porobionym do roboty.
Dobrze jak jest jeszcze temat żeby w tej robocie wytrzymać.. Najgorsza mozliwa sytuacja pojawia się jak doprowadzi się do tego że mamy zwała, tematu juz nie ma - ani hajsu a robota za chwilę xD
2 razy tak miałem. raz nie poszedłem i robote straciłem za drugim razem sie nadźgałem pregabaliną i jakoś dałem radę.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
I po chwili położyłem się do łóżka i w 1 sek zasnąłem, poczym budzę się w szpitalu kilka dni później chyba na oiomie, byłem już po wielu operacjach, na szczęście jakoś mnie poskładali (już nie będę wchodził w szczegóły, mam od groma tytanowych śrub, blaszek i chuj wie czego jeszcze).
A przyczyną było to że wyskoczyłem na nieświadomce z 4 piętra (liczę parter) z mojego pokoju i chodzę i żyje, cud.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.