Prl-8-53 juz zamówione, za kilka dni zdam relację.
1. 5mg taki lekki stim, jakiś rewelacji nie odczułem, nauka idzie normalnie
2. 7mg + 15mg MPH wersja IR zmęczenie, ale da się uczyć. U mnie lepsze bez MPH
3. 5mg + 10mg też ok nauka i trochę więcej pamiętam z wcześniejszej nauki. Nadal lekki speed na 2-3h po przyjęciu dawki.
Działanie spoko, samo najlepiej działa, gorsze od fenylopiracetamu. Nie wiem ile dało to, że jem głównie tłuszcze, ale zadbałem o zjedzenie przed około 6 jajek (cholina). Wielkim plusem jest super nazwa dzięki, której mogę się poczuć jak rosyjski badacz (wiem, że to nie rosyjskie, ale kojarzy mi się z rosyjskimi odpowiednikami nootropów) lub obiekt testowy. Minusem jest opakowanie, bo trzeba z 1g naraz kupić a plusem jest ilość dawek, bo wychodzi 1zł na dzień.
Wielkim minusem u mnie jest pogorszenie pamięci na 1-2 dni po tym. Nie jest to coś mocnego, ale czuć.
Z poważaniem,
Obiekt testowy numer 8-53
Zostawię sobie resztkę do stosowania doraźnego, jak się skończy albo domówię albo pójdę w Fenylopiracetam
2. Czy prawdą jest, że ma bardzo negatywny wpływ na szkliwo zębów? Jeśli tak, to czy idzie temu jakoś przeciwdziałać?
3. Dobrze działa w mixie z noopeptem?
4. Czym objawia się u was wzięcie za dużej dawki?
2) nie zauważyłem.
3) dla mnie w miksie z noopeptem działa rewelacyjnie.
4) u mnie lekkim roztrzęsieniem, niepokojem, sennością, rozchwianym nastrojem.
05 maja 2021ejber pisze: Witam , jestem tu nowy , ale brałem już trochę boosterów mózgu ( ashwaganda , bacopa , rhodiola , gotu kola , Lions mane , cytykolina vinpocetyna , piracetam , noopept , i pewnie jeszcze coś) teraz przyszedł czas na prl-8-53 ponieważ szukam czegoś na poprawę pamięci .
Prl-8-53 juz zamówione, za kilka dni zdam relację.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.