Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 69 / 0
Naprawdę? Ja próbowałam tego w 2013r. i w ogóle na mnie nie działał. Ledwo co pomogło przy przedawkowaniu 5-mapb.. Może kwestia sortu.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 992 / 25 / 0
W srogich sytuacjach niestety min 4mg trzeba zjeść, ale pomaga.
  • 1628 / 199 / 0
No to benzo ma aktywność ze 2-3x razy większą od diazepamu a nie 10-12x jak zakładano na początku. Powinni wybić tabletki 2mg i 4mg.
  • 2883 / 303 / 0
missiv pisze:
Naprawdę? Ja próbowałam tego w 2013r. i w ogóle na mnie nie działał. Ledwo co pomogło przy przedawkowaniu 5-mapb.. Może kwestia sortu.
Było już pisane w tym wątku wiele razy, pierwszy sort jaki poleciał u jakiegoś vendora właśnie wtedy był w chuj trefny dlatego wszyscy się zrazili do tego benzo i przepięli mu łatkę chujowego, a tak na prawdę jest świetne. Gdzieś w połowie tematu widać jak opinie zaczynają się zmieniać na co raz lepsze :)

Ja tym usypiałem się po amfetaminach, medefronach, nbomach, do opio było idealne (chyba najlepsze grzania ever) a i potem jak mi tego gówna zabrakło to dostałem takiego skręta że już na 100% byłem pewny że to benzo działa %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 3964 / 150 / 0
1mg tego to cos jak 5mg rolek?
niedojebanie genetyczne
  • 2883 / 303 / 0
Kurwa jadłem to pół roku ale żebym pamiętał jak dawkować :D Ja to zazwyczaj łykałem po 1mg 2mg max, ale porównania do rolek nie mam.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1670 / 306 / 0
Nie czułem w ogóle tego działania benzo, tak jak diazepamu. Ale jeżeli chodzi o działanie "niefazowe", to tak, działa. W senie, przeciwdrgawkowe itd. Jeżeli macie na coś wydać pieniądze to nie na to.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 1130 / 48 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
Do opiatów to idealne benzo :)
To prawda, zajebiste jak na RC benzo przy takim zastosowaniu. Taki miks bardzo przypomina opio z rolkami. Eti kompletnie nie ma startu do dikla pod tym wzgledem. Solo z kolei kompletnie bezplciowe i "niekatywne gowno".
  • 3964 / 150 / 0
dla niektorych alpra to nieaktywne gowno, mysle, ze jak ktos szuka fazy w benzo to takie opinie potem sa. jak ktos ma jakiekolwiek zaburzenia to pewnie bedzie twierdzic inaczej.
niedojebanie genetyczne
  • 580 / 31 / 0
Tabletki powinny być 6mg i 12/15mg zjadłem 4 tabletki dikla. Czuję się jak po 5 relanium czyli coś coś. Jest za słabo. Jem kolejne 4 w ciągu 50minut. Nawet niee czuje działania. Wkurwienie było naprawdę na wysokim poziomie. Dodałem 2 tabletki i ledwo co poczułem. Niby ok ale nie ok. 20 tabletek i tak sobie? Lepiej by zrobiło 2.5mg etizolamu. Zrobią tabletkę po 10mg tak może będzie inaczej.
rchiro the best
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.