Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5143 / 895 / 0
Re: 2-FMA
Nieprzeczytany post autor: ledzeppelin2 »
Tez odradzam..... Poniszczycie sobie ludzie stawy m.in. Wszystko z wlasnego doswiadczenia. Nie czujesz obciazenia i w dodatku braki w mineralach.

Rozumiem mecz w lidze mistrzow, ale tak to szkoda sie nsizczyc. Serce tez dodatkowo się obciążą.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3406 / 534 / 0
Przetestowałem z rana mała dawkę 2-FMA + NSI-189 = dawno tak się nie czułem, kozacki clearhead, w sklepie gadana generalnie wśród ludzi to lepiej wszystko działa, przy ostatnich rundach na kodeinie i benzo wiadomo jak to człowiek się ma... Nie mogę teraz tego spierdolić to może być dobra szansa.

Już czuję niechęć do dragów, jak myślę o tabletkach z kodeiną to aż cofa, widać że lepszy umysł/neurogeneza odpowiada za uzależnienia, a zjebana głowa ciągnie to dalej.

Nie ma parcia na kolejną dorzutkę, a widać że to łatwo przedawkować, zajebista substancja.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 9398 / 1834 / 2
2fma z nsi to bardzo zly pomysl!!
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 3406 / 534 / 0
Mówisz ? a to szkoda. Kiedyś czytałem że nootropy jak noopept ze stymulantami mogą być, mikrodawkami oczywiście.
  • 610 / 29 / 0
Miksował ktoś to z MDMA? Jak się sprawdza i jaką dawke na start polecacie, 40mg?
  • 3406 / 534 / 0
2FMA ! coś takiego właśnie szukałem, żadne iphy sripsy 4fmpy nie dają takiego efektu. Typowy odświeżacz.
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: IgotU »
Zajebisty odczynnik, długo czekałem na coś co nada się do pracy i szczerze mówiąc to 2-FMA przebiło moje najśmielsze oczekiwania. Mi w zupełności wystarcza dawka 30mg. ogarniam przy niej wszystkie sprawy z przyjemnością i wydaje mi się w 99%, że niemożliwym jest aby ktoś po wyglądzie kapnął się, że jestem tak fajnie wystrzelony. Większych dawek nie próbowałem i nie spróbuję, nie mam parcia na dorzucanie, używam wyłącznie w ciężkie dni w pracy.
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4905 / 855 / 0
Jaki czas działania ma aktualny sort który badałeś? Chodzi mi o jednorazową dawkę bez dorzucania i ile aplikowałeś? Rozumiem że profil głównie dopaminergiczny i w działaniu podobne do krajówki?
  • 3406 / 534 / 0
06 listopada 2017IgotU pisze:
Zajebisty odczynnik, długo czekałem na coś co nada się do pracy i szczerze mówiąc to 2-FMA przebiło moje najśmielsze oczekiwania. Mi w zupełności wystarcza dawka 30mg. ogarniam przy niej wszystkie sprawy z przyjemnością i wydaje mi się w 99%, że niemożliwym jest aby ktoś po wyglądzie kapnął się, że jestem tak fajnie wystrzelony. Większych dawek nie próbowałem i nie spróbuję, nie mam parcia na dorzucanie, używam wyłącznie w ciężkie dni w pracy.
Dokładnie, tylko napisz czy sniffujesz czy oral ?
  • 23 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: IgotU »
06 listopada 2017polymerase pisze:
sniffujesz czy oral ?
Tylko oral, nie powiem, lubię sobie sniffnąć ale nie chcę dopuścić w robocie do sytuacji gdzie cały czas podciągam nosem albo zlewa mi się z jednej dziurki coś białego hehe, może przy weekendzie kiedyś spróbuję, tyle że nie widzę dla niej weekendowego zastosowania bo po prostu odpoczywam, nie imprezuje. Wydaje mi się, że do alkoholu na jakiejś właśnie imprezce mała jednorazowa dawka sprawdziłaby się bardzo fajnie.
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.