Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Scalam. dsn
problem rozwiązany :) wszystkiego się doszukałem :)
Trzeba przyznać, że ładnie pobudza. Nastrój podnosi... chyba też, w sumie to było pierwszym co zauważyłem w kierunku jakiegoś działania psychoaktywnego; jak się śmiałem sam z siebie, że chciałem w wiadomych celach się opić kakaem :-D .
Żeby wybić się w kosmos jak przejrzałem temat najlepiej zalać 6 łyżek kakaa kawą... cóż narazie mnie odrzuca, żeby znów cuś takiego bez cukru sobie zrobić jednak po wstępnych próbach, myślę, że warto i niedługo pójdą kolejne próby.
- Kakao z sześciu czubatych łyżeczek, bez cukru , bez mleka w kubku ciepłej wody, w drugim kubku pięć łyżeczek kurkumy + jedna pieprzu
Just before u draw yr terminal breath
Life´s a piece of shit when u look at it
Life´s a laugh and death´s a joke-it´s true
You´ll see it all a show keep on laughing as u go
Just remember that the last laugh is on u
Jak pierwszy raz jadłam kryształ to piłam go w kakao może dlatego pierwsze razy były najlepsze.:D Haha, Muszę wrócić do tej praktyki. Czyli to nie jest tolerancja!!! Ani zmęczenie materiału!!! Eureka! To wszystko zasługa kakałka. No to mnie olśniło.... hihi
Bolała mnie głowa postanowiłem zażyć taki miks:
aspiryna(kofeina+paracetamel) + mocna kawa + 5 kopiastych lyzeczek prawdziwego kakao rozpuszczone w ciepłej wodzie.
Efekty psychiczne:
Zero euforii, zero empatii. Jednak to co dało się odczuć to duży dystans do świata (problemy znikają). Małe otępienie. Patrzyłem na okno przez godzinę słuchając muzyki i było mi z tym dobrze.
Efekty fizyczne:
Brak pobudzenia. Ciało jakby trochę drętwiało, twarz szczególnie. Zmysły nieco wyostrzone. Najbardziej mnie zaskoczył obraz. Pokój wyglądał jak w wyższej rozdzielczości (wszystko mniejsze, ostrzejsze i nasycone bardziej kolorem).
Całość zażyłem ok 21. Usnąłem o 1 i wstałem 30min temu czyli o 4 i nie czuje się śpiący. Nie pamiętam żadnych snów ale wiem że się przebudzałem często i przekręcałem na drugi bok po czym szybko zasypiałem dalej.
Mega słodzone (wiem, że sie nie powinno, lub niewiele, ale pije dla smaku, nie dla zdrowia).
Po prostu rozpływam sie, wypijam zazwyczaj garnuszek 0,5l jednym haustem :-D
To ty jesteś matoł, jak nie to udowodnij.
Powiedz mi tak, żeby wszyscy byli zgodni,
Co wy tu robicie odkąd powstało życie ?!
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.