Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 1 / 0
po fecie to jak wchodzi, bo jak schodzi to raczej nie mam ochoty na kontakt z drugim człowiekiem.
  • 1098 / 6 / 0
Najlepiej mi sie rozmawialo po kodeinie... Po stymulantach szybko druga osoba sie domysli, ze jestes nacpany jesli chociaz troche sie orientuje w temacie. Po kodzie rozmowa wchodzi naturalnie, spokojnie... Po stymulantach zawsze pierdole jak pojebany, 100 tematow w ciagu 30 sekund, podniecony/podekscytowany ton jednak przeszkadza, jesli rozmawia sie z osoba trzezwa.

Na zjezdzie ze stymulantow gadac mi sie wogole nie chce, nie moge poprostu nawet jesli chce, jakby zabraklo mi slow, kompletny brak emocji w rozmowie, nawet usmiechnac sie nie chce. To tez minus.
  • 886 / 9 / 0
no i kropka powiem ci teraz dopiero wróciłem grubaśno było i poznałem taką dziewczyne ze ah ah amor mnie chyba pierdolnął i to taką kurewną strzałą, piękne 2 dni, Jebać samotność tylko brać garściami póki jest okazja i czas !
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 286 / 5 / 0
inteligentnym stymulantem jest selegilina i nikt sie nie zorientuje
  • 368 / 6 / 0
Walczę z moim koniobijstwem internetowym to wyjątkowo wredny nałóg. Płakałem na królu lwie jak miałem osiem lat. Fajnie się gada po meth, opio, GBL, kawie, alko. Ja to wiele o seksie nie wiem, nie spodobał mi się za bardzo ( nic nie czułem penisem, tylko jakbym stukał łono koleżanki swoim łonem jakaś taka pełniejsza forma kontaku fizycznego, jak dla mnie dobry całus i misiak rządzi {aż chce się żyć po paru takich}). Znałem parę męskich dwudziestoparoletnich dziewic ale oni podobnie jak i ja nie byli seksem zupełnie zainteresowani. Sam straciłem dziewictwo w takim wieku 21 lat. Koleżanki wcześniej mnie po prostu nie interesowały wydawały się głupie, słabe i nieapetyczne. Żadna nie zwróciła mojej uwagi. Teraz szczerze brakuje mi żeńskiego towarzystwa kocham ten inny sposób myślenia kobiet ich zaangażowanie i emocjonalność. Moje całkowite przeciwieństwo. Fajnie byłoby mieć w życiu jakąś mądrą żonkę która dałaby mi naturalną stymulację żebym się bardziej starał. Jak sobie życie ułożę to zacznę się rozglądać.
  • 886 / 9 / 0
Bo właśnie bigboy o to chodzi :D Natural effectiv stymulation :O nie zaglębiam się ani nie sprawdzam słownictwa bo po co :P
  • 8 / / 0
samotne ćpanie wyklucza rozwój..bez kitu
  • 1098 / 6 / 0
Gowno prawda
  • 2244 / 23 / 0
Rozwój i ćpanie. Czego jeszcze i w jakim celu? Bez kitu to nie ma uszczelnienia, to też coś tłumaczy.
  • 333 / 12 / 0
mozna bez niej zyc...lecz niewiedzom otym ze najgozej w zyciu to samotnym byc...
<<<La Fete Continue..>>>
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.