Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 187 / 1 / 0
angor animi zmienia oj zmienia... jak waliłem z 4 grejpami w dniu too na oczach jak zasypiałem czułem przez kolejne 7 dni... dlatego ja już grejpa odpuszczam z wielkim bólem:/ Ale 1 fazy z grejpem były mega mmm masakra:D
Uwaga! Użytkownik kali19911 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / 1 / 0
Jakie konkretnie grejpfruty nakręcają fazę po DXM, bo jest kilka rodzajów białe (według różnych źródeł są słodkie lub gorzkie?), czerwone (podobno słodkie), zielone (podobno kwaśne) i różowe (trochę słodkie, trochę gorzkie, ale podobno jako jedyne mają likopen)??? Wczoraj wszamałem 450 mg dexy z 3 różowymi, albo niedojrzałymi czerwonymi grejpfrutami i fazę miałem tylko troszkę inną niż normalnie. Na tym forum większość pisze o czerwonych, chociaż czytałem o gościu który podbił kodę białym grejpfrutem. W reszcie netu wszędzie jest napisane, że to białe (gorzkie) mają najwięcej naringiny i to dlatego najmocniej wzmacniają działanie innych substancji. I bądź tu człowieku mądry... Może w końcu ktoś to wyjaśni?
Uwaga! Użytkownik edekzfabrykikredek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3309 / 21 / 0
To nie jest takie proste, odmian hodowlanych jest zawsze pełno i nie zawsze się da je rozpoznać po wyglądzie czy kierując się tylko niewyćwiczonym smakiem: http://users.kymp.net/citruspages/grapefruit.html
sqrt(666)
  • 2753 / 28 / 0
Nie rozumiem jak ktoś jeszcze może kombinować z owocami, skoro wielokrotnie powtarzano, że najbardziej skuteczne są ekstrakty z pestek grejpfruta dostępne w aptekach. Już nie wspominając o tym, że zwykły markowy sok po 4-5zł za litr odpowiada chyba ponad 2kg owoców i jest prawie pewnikiem odpowiedniego wzmocnienia/przedłużenia tripa.
  • 1259 / 10 / 0
piłem grejfruta czerwonego z tymbraka i wykręca gębe jak prawdziwy. daje 5/5, po prostu grejfrut w kartonie.
A naringina i naryngenina i pochodne to mocne cząsteczki, nie ma opcji, żeby pasteryzacja w 100*C mogła im zaszkodzic. Te związki są względnie termotrwałe, moga byc jedynie podatne na polimeryzacje
Exclusive: owoc
Sporty: sok
Scientits: extract

magii nie wróci, ale wydłuży działanie przeciwdepresyjne (i efekty uboczne) + przypadkii wyjątkowe*
*crytek
znaczy grejfrut :-D
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 1 / 0
wintermute a ile tego soczku wypiłeś??? z Tymbarka?
Uwaga! Użytkownik kali19911 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1026 / 31 / 0
Nie wiem, jak winter, ale ja zazwyczaj pochłaniam cały karton (1 litr).
Switched my sulph to AJAX.
  • 70 / 1 / 0
czemu citrogrept jest słaby ??? mnie dzisiaj pani aptekarka przekonywała ze róznicy nie ma a citroseptu nie produkuja

wiec wziełem 50ml - kolo 100 kropli juz wlalem odczekuje 4 h i bedzie to moja pierwsza proba z DXM 675 popijane jeszcze tymbarkiem z gejpa potem co tydzien 50 kropli i zobaczymy - WATPIE ZEBY BYŁA RÓZNICA JAKA MIEDZY citrogeptem a citroseptem - przeciez w ten sam sposob robia ekstrakt z pestek !?

ale czy ma ktos przyklad ze bral citrogrept i bylo slabo a citrosept i bylo mocno??
  • 3309 / 21 / 0
Można robić w ten sam sposób, ale otrzymywać różne stężenie substancji. I faktycznie w rzeczywistości tak jest często.
sqrt(666)
  • 142 / / 0
no ja przed chwila wrocilem z apteki z citrogreptem i jest napisane ze stezenie wynosi 40% to jak by nie patrzec w 50ml jest 20ml wyciagu co i tak sie oplaca bo 25zl zaplacilem a citrosept klosztowal 20zl za 10 ml.
Jutro to też dziś, tyle ze jutro...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.