Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 123 / 0
WTF 20 minutowa faza po benzi? To nie wiem co ty brałaś, ja po tym mam pizdę kolo 6-8 godzin i o ile piję dużo wody podczas tripa (w sumie nie da się nie pić :D) to następnego dnia nie mam żadnych skutków ubocznych (ew. skutki nieprzespanej nocy + wypitego alkoholu).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 30 / 1 / 0
@Uroboros

No u mnie wszystko jest możliwe, chociażby trawa w ogóle na mnie nie działa :) A zresztą to tantum rosa zarzuciłam lata temu, takie niewinne początki to były :)
Ostatnio zmieniony 28 września 2023 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 1794 / 123 / 0
Może zarzuciłaś tylko 1 saszetę i to jeszcze źle zekstraktowaną? Walnij sobie ze 3 i wtedy otrzymasz to co oczekiwałaś wtedy :).

Fuzja - D5

BTW Interesuje mnie, czy do BXM musi być koniecznie DXM, czy takie MXE też dałoby radę? Jeśli tak, to jak myślicie, ile do 4 saszetek by się nadało?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 499 / 2 / 0
w sumie i dex i MXE są deliriantami. a do 4 szaszetek nie brał bym więcej niż setke MXE. A ja znowu przypominam dawny stan zaaplikowane 1g, a zaraz zaczynam dojadać dexa %-D
  • 510 / 6 / 0
dex i MXE to dyscjanty, nie delirianty ;-)
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 499 / 2 / 0
no ja, ale nie wiem kiedy wkradł mi się tam wyraz
  • 30 / 1 / 0
MaximusTDM pisze:
Może zarzuciłaś tylko 1 saszetę i to jeszcze źle zekstraktowaną? Walnij sobie ze 3 i wtedy otrzymasz to co oczekiwałaś wtedy :).
Myślę, że masz rację z ekstraktowaniem. A szaszetkę na pewno wzięłam jedną bo ważyłam wtedy jakieś 45 kilo i nie wiedziałam jak to na mnie zadziała jeśli byłam taka chuda przy wzroście 1.75. Teraz pewnie byłyby potrzebne ze 3 bo ważę 65 i zarzucało się to tamto. ;]
  • 3309 / 21 / 0
"Another case is reported in Poland. Hyperactivity, excitation, visual hallucinations and muscle weakness emerged after 22-year-old male orally ingested a
vaginal preparation including 500 mg benzydamine based on information he had obtained from the internet"
Benzydamine Abuse as a Hallucinogen: A Case Report (darmowe)
Przywołane w powyższym artykule studium przypadku: Recreational abuse with benzydamine hydrochloride (tantum rosa) (płatne)

szejm on ju

PS: Który to? Przyznać się ;)
sqrt(666)
  • 130 / 1 / 0
Ile czasu może stać wyekstraktowana benza? W wodze? albo na sucho w jeszcze chusteczce?

Jak długo 3 saszety benzy moga sie ladowac na pusty żołądek? Na początku miałam zawroty głowy i zaburzenia ruchu. Teraz jest 6h jak wypiłam i kręcenie i zaburzenia minęły. Teraz za to mam takie powidoki jak obracam głową lub oczami. Miałam lekkie przywidzenia, ale to raz, góra dwa razy. Bardziej słuchowe.
Ekstrakcję wykonałam poprawnie, chociaż trochę przezroczystych kawałeczków zostało, ale to nie wiele jak na ilość która została wsypana. Prawda? Czy to one zawierały większość tego co chciałam? Już się obawiam odpowiedzi.

Tak wiec ponawiam pytanie ile moze sie benza ladowac?
Byłoby miło jakby ktoś odpowiedział :D

Proszę ładnie o scalenie postów.
  • 499 / 2 / 0
a w czym była ta benza bo to też ma pierdolnie znaczenie, najgorzej w chusteczce jeśli dobrze jeszcze zwinięta to można się nie doczekać efektów. A tak po 2 godzinach powinny pojawić się pierwsze efekty,na pusty jeszcze szybciej. Po efektach mogę rzec że za mało wzięłaś, bo już się coś miało zaczynać, kiedy się jednak kończyło. A te przezroczyste kawałki to sól, jeśli to gdzieś ci tam zostało to dobrze, zdrowiej trochę %-D tylko że benza lubi lepić się do tych kryształków to nie wiadomo jak to u ciebie wyglądało w praktyce
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.