Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 880 / 365 / 6
Mnie aktualnie smyra 390 mg kodeiny na podkładzie z 0,5 flualpry i przepitką w postaci Pepsi Lime, w którą (flualprę, nie Pepsi) niestety najwyraźniej się wjebałam, bo bez nie ma spania. Tak więc jedna noc kosztuje mnie teraz 2 zł w lekach :zły:

A teraz Docker się mnie na Raspberry Pi wyjebuje i nie mogę za cholerę rozkminić why, już trzeci raz przegrywam czysty obraz Raspbiana na to jebane microSD.

No dawać, kto wyciąga wielgachne hostie i zaciąga się ich zapachem? Prosto z rozporządzenia ws. ustalania kategorii wojskowych:
opłaty.png
// edit: Ta faza to coś pięknego. Pełen stoicki spokój i oczki same się zamykają. A jeszcze dzisiaj będzie pite 1 liter piwska podczas negocjacji biznesowych, trzymajcie kciuki żebym nie zabełtała stołu i pozdro, sportowe świry
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1683 / 126 / 0
koda przestala na mnie dzialac, 4 razy pod rzad zero dzialania
to koniec
  • 867 / 13 / 0
Koniec życia czy niby koniec z kodą?
ChÓj!
  • 326 / 54 / 0
Mowie Ci stary, jak brales swoja maksymalną dawkę i nic, to dodaj 5max tabsów i zobacz jak sie czujesz. Stopniowo i powoli, lepiej tak niż dokładać sobie całą kolejną paczke bo bardzo możliwe że w końcu tolerka skoczyła.

Po 1,5mg alpry i alko odcielo mnie, pospalem 4h i sie obudziłem. Trzezwy do kurwy. Ja to mam przejebane, mimo że helu nie biore juz 4 tydzień, 2 paczki antka - słabizna wchuj, po kilku dniach sproboealem 3 paczki... (Zawsze na podkładzie alpry i pregaby) No posmyrało, w sumie całkiem ciepły kocyk, delikatny, ale wciaz daleko od moich oczekiwań... Nawet 2 dni na dexie bylem zeby tylko tego dnia gdzie wrzucałem 3 paczki ta koda poklepała lepiej... Chuj po prostu nie wierze jak długo muszę nie brac opio żeby robiło w miarę tak fajnie jak kiedyś, a w moim przypadku jeszcze jest to możliwe tylko przeliczyłem sie czasowo... Muszę być czysty duzo dłużej niż myślałem że mi wystarczy, a to tylko pogłębia mi depreche. Nie wyobrazam sobie życia bez opio a jak pomyśle że muszę być jeszcze dłużej bez niego to mnie skręca w środku z bólu. Każdego pierdolonego dnia ta sama mysl w głowie: "kurwa... I znowu sie obudzilem i znow kolejny dzień, znów kolejny trzeźwy jebany dzień. Zabijcie mnie"
Nawet pregaba mi nie pomaga. Pomoze na chwile, moze fsktycznie w dzien po wzięciu samopoczucie jest w miare ok,
ja biorę 150mg w dzień tylko a najgorzej jest juz pod wieczór. Wtedy najbardziej mam te depresyjne myśli.
Płakać mi sie chce jak pomyśle o tej przerwie. Toż ja tak nie umiem... Ja bez opio nie umiem funkcjonować. Juz nawet do alpry zacząłem alko dokładać (JA! ja który nie lubi alko i pił baaaardzo okazyjnie) juz po prostu... Po prostu cokolwiek zeby tylko nie być trzeźwym...
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 1683 / 126 / 0
06 marca 2019Lotnik pisze:
Koniec życia czy niby koniec z kodą?
w momencie gdy koda przestaje dzialac to przestaje zyc, nie czuje zycia
  • 48 / 4 / 0
Można kupić 2 paczki neoazariny na 1 paragon?
Stolec ostatnio codzień mieni się innym kolorem tęczy, muszę wyrzucić z diety sulfo.
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 530 / 141 / 0
Wg. prawa nie można. Może dadzą na dwa, Neoazarina mało ćpuńsko się kojarzy.
  • 1916 / 335 / 2
06 marca 2019MadKing pisze:
Można kupić 2 paczki neoazariny na 1 paragon?
Stolec ostatnio codzień mieni się innym kolorem tęczy, muszę wyrzucić z diety sulfo.
@Survivor nie masz racji, limit wg. prawa to jest 240 mg (tyle, co w 16 tabletkowym thiocodinie, to nie przypadek że właśnie takie paczki są w obiegu :)).

W opakowaniu neoazariny masz blister 10 tabsów, w każdym jest 10 mg kody + jakieś zielsko, dwa opakowania to będzie zatem 200 mg kody. A co do stolca, to norma jak bierzesz thio, przestaniesz to wszystko powinno wrócić do normy. Pamiętaj o zapijaniu thio pepsi, o unikaniu alkoholu nie wspominam bo to oczywistości wałkowane od lat.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 4 / 0
Dzięki za rady ale jestem wjebany od 3 lat więc znam te zasady :P Spróbuje kupić te 2 paki jak tylko wyjdę z pracy.
Uwaga! Użytkownik MadKing nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / 5 / 0
Byłem dzisiaj w aptece w której zauważyłem w koszu na przeterminowane leki tramal. I to tak pięknie na samej górze, nawet nie było trzeba grzebać. Nie mialem jak tego wziąć bo znają mnie w tej aptece i jeszcze żadnych ludzi nie było. Planuje tam dzisiaj wrócić ale nie wiem jak to wziąć bo nigdy takich rzeczy nie robiłem i nie chce też spalić sobie tej apteki bo sprzedają mi po kilka pak kody %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.