Też jestem zaszyty, wszystkie roztwory na glikolu. Ma ktoś jakieś pomysł co zrobić?
20 sierpnia 2020papiereklakmusowy pisze: 0.5 mg to jest dużo dla osoby z ogromną tokerka.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Tolera rośnie strasznie. Ja schodziłem z dawek ponad 14 miesięcy.
Sama substancja mi podchodzi bardzo. Dlatego mam patent. Daje żonie towar i wydaje mi 1 szt. w tygodniu i 2 szt. w sobotę.
Z benzo już miałem do czynienia swojego czasu trochę eti poszło aktualnie czysto od ok 2 lat. W tym czasie zdążyłem tylko ponad 1 opakowanie nasen zużyć które używam sporadycznie jednak lekarz niechętnie przepisuje a nie mam zamiaru się prosić.
Z tego co widzę substancja jest mocna. Jak wygląda używana donosowo? Warto ? Myślę jak to rozdzielić i chciałem jedną tabletkę 0,5 podzielić na 5 szczurów i takie jednorazowe dawki albo walić donosowo w stanach przemęczenia psychicznego na wieczór albo np dosypywać do piwa.
Ma to sens ? Jak mix z mj ? Generalnie bardzo lubiłem mix benzo +mj czułem wtedy niewyobrażalny luz i spokój.
Donosowo tylko jeżeli masz taki fetysz, bo oral działa bardzo dobrze.
Sam startowałem od 0,1mg co pare dni, potem codziennie i dawki trzeba było zwiększać. Mój ciąg trwał +-miesiąc, gdzie ostatni tydzień ciąłem dawki z 0,5mg, tak 0,05 dziennie. Padaczka wystąpiła jak się klon skończył i wizyta na sorze, bo współlokator akurat był na chacie gdy mnie zaczęło trząść (dzięki Bogu).
Łączenie z mj to najlepszy relaks jakiego doznałem (nie jadam opio, więc nie mam porównania), mocno amnezyjny niestety, ale po pracy RAZ w tygodniu może być idealnie.
Podsumowując nie bierz codziennie, bo się przejedziesz, mix clon+mj=bardzo git, ale polecam mocne zioło, bo clon może stłumić marie, nie wal w nos(po co?) oraz polecam zażywać maksymalnie raz w tygodniu, wtedy możesz walić większe dawki nawet.
Jeśli mogę spytać jak długo czasu minęło od rzadkich dawek 0,1 do rozpoczęcia ciągu ?
Dobrze że napisałeś, będę miał jakiś hamulec przynajmniej ;)
No generalnie dla mnie eti + mj też było mocno amnezyjne ale każdy z kim paliłem bardzo dobrze wspominał bo sporo śmiechu było a sam wstawałem rano mimo że nie pamiętałem co się działo z takim wrażeniem miło spędzonego wieczoru :D
Mysle ze sam dałbym. rade zejsc z. dawkami mam jakies 80-100mg jeszcze.
Jeszcze ostatnio zjebalem i mialem dziwna sytuacje. Jako ze mam tolerke poteżną to mnie 2mg nie ścinają. Ale był dzień że mialem taką depreche i chcialem magika ( musze sie chyba leczyc na depreche) że wziąłem. najpierw 1mg po 30 minutach jakies 1.5mg. I mnie totalnie ścieło, świadomosc wyłączyło. Ale najgorsze że rodzice mnie znaleźli, nie mogli mnie dobudzić, panikowali, i mam ogólnie przypał. Oni wiedzą że ćpałem here ale nigdy mnie nie zobaczyli w takim stanie jak sami określili "pół przytomny". No i teraz mam łatke cpuna i degenerata i już mam dosc psychicznie.
Wgl ciekawe że pomimo stosowania srednio 1mg clonazolam dziennie dawka ok. 3mg sprawiła blackout. Myślałem że mnie to nie ruszy a jednak. Ale widze w tym plusy że jednak nie mam jakiejs mega tolerancji jak np. 5mg clona dziennie ale trzymam sie tego 1mg od 3 miesiecy. Spróbuje scinac. dawki by dojsc do 0.5mg dziennie. Potem juz chyba bedzie z górki cnie? @Teabadger @papiereklakmusowy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.