Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 430 / 26 / 0
Ta dysocjacja to początek deliry, która będzie się rozkręcala i zazwyczaj kończyła padaczką. Nie masz coś porównywać tego do alpry, bo od niej nie dostaniesz raczej padaki. Ostrzegam cię tylko, bo skończysz tylko jak kolejny z tego wątku.
  • 1675 / 270 / 0
Fajnie, czekam na clona w prochu, przygotowuję się do zrobienia roztworu w spirycie, a dopiero do mnie dotarło że biorę disulfiram i "trochę" się to będzie gryzło jprdl. Może pół ml dodane do napoju jeszcze przejdzie, ale pukanie odpada.
  • 89 / 7 / 0
Ma ktoś jakieś info odnośnie tego co napisał przedmówca?
Też jestem zaszyty, wszystkie roztwory na glikolu. Ma ktoś jakieś pomysł co zrobić?
  • 2852 / 618 / 0
20 sierpnia 2020papiereklakmusowy pisze:
0.5 mg to jest dużo dla osoby z ogromną tokerka.
to jest prawda, osoba x bez tolerancji zjadła 0,5mg i skończyła grożąc osobie y bronią białą. nie polecam tego środka dla osób bez ogromnej tolerancji ani trochę
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 89 / 7 / 0
To prawda. Trzeba uważać. Bez tolerki 0.25 to maks. 0.5mg to akurat dla "zwykłego narkusa".
Tolera rośnie strasznie. Ja schodziłem z dawek ponad 14 miesięcy.
Sama substancja mi podchodzi bardzo. Dlatego mam patent. Daje żonie towar i wydaje mi 1 szt. w tygodniu i 2 szt. w sobotę.
  • 1941 / 193 / 0
To była siekiera. Pamiętam jak kiedyś wziąłem 3 tabsy po 0.5mg i urwało mi film. Obudziłem się w łóżku przykryty kocem. Jak miło ze strony rodziców :D A potem już dochodziłem do oporowych dawek. Skręt po tym to był koszmar. Najgorszy możliwy koszmar.
Take DXM and Be Happy
  • 38 / 1 / 0
Prawdopodobnie niedługo będę miał parę sztuk po 0,5, teraz dopiero wglebilem się w tą substancję.

Z benzo już miałem do czynienia swojego czasu trochę eti poszło aktualnie czysto od ok 2 lat. W tym czasie zdążyłem tylko ponad 1 opakowanie nasen zużyć które używam sporadycznie jednak lekarz niechętnie przepisuje a nie mam zamiaru się prosić.

Z tego co widzę substancja jest mocna. Jak wygląda używana donosowo? Warto ? Myślę jak to rozdzielić i chciałem jedną tabletkę 0,5 podzielić na 5 szczurów i takie jednorazowe dawki albo walić donosowo w stanach przemęczenia psychicznego na wieczór albo np dosypywać do piwa.

Ma to sens ? Jak mix z mj ? Generalnie bardzo lubiłem mix benzo +mj czułem wtedy niewyobrażalny luz i spokój.
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 312 / 66 / 0
Ja z trzy lata temu to ładowalem, ale odpowiem Ci z pamięci.
Donosowo tylko jeżeli masz taki fetysz, bo oral działa bardzo dobrze.
Sam startowałem od 0,1mg co pare dni, potem codziennie i dawki trzeba było zwiększać. Mój ciąg trwał +-miesiąc, gdzie ostatni tydzień ciąłem dawki z 0,5mg, tak 0,05 dziennie. Padaczka wystąpiła jak się klon skończył i wizyta na sorze, bo współlokator akurat był na chacie gdy mnie zaczęło trząść (dzięki Bogu).
Łączenie z mj to najlepszy relaks jakiego doznałem (nie jadam opio, więc nie mam porównania), mocno amnezyjny niestety, ale po pracy RAZ w tygodniu może być idealnie.
Podsumowując nie bierz codziennie, bo się przejedziesz, mix clon+mj=bardzo git, ale polecam mocne zioło, bo clon może stłumić marie, nie wal w nos(po co?) oraz polecam zażywać maksymalnie raz w tygodniu, wtedy możesz walić większe dawki nawet.
  • 38 / 1 / 0
Ok dzięki z tego co czytam to nie wiem czy będę poza 0,2/0,3 wychodził. Znaczy o oral pisałem informacyjnie bardziej :) czy podanie donosowo przyspiesza działanie ?

Jeśli mogę spytać jak długo czasu minęło od rzadkich dawek 0,1 do rozpoczęcia ciągu ?

Dobrze że napisałeś, będę miał jakiś hamulec przynajmniej ;)

No generalnie dla mnie eti + mj też było mocno amnezyjne ale każdy z kim paliłem bardzo dobrze wspominał bo sporo śmiechu było a sam wstawałem rano mimo że nie pamiętałem co się działo z takim wrażeniem miło spędzonego wieczoru :D
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 470 / 43 / 0
Kurde moj zapas powoli sie konczy 250mg. Biore to codziennie już chyba 3 miesiace xd. Nie wiem jak to rzuce xd. Mialem moment że moglem juz skonczyć dawki 0.1mg na dzien starczały. Teraz musze dziennie min. 1mg wziac bo inaczej czuje że dostane zawału i jakiejs padaki. Co radzicie?? Myślałem o wizycie u psychola i powiedzeniu że chce. rzucić. niech cos mi da. Ale podobno psychole są uczuleni na cpunów i jak sie tylko wspomni to wywalają na odwyk xd.
Mysle ze sam dałbym. rade zejsc z. dawkami mam jakies 80-100mg jeszcze.
Jeszcze ostatnio zjebalem i mialem dziwna sytuacje. Jako ze mam tolerke poteżną to mnie 2mg nie ścinają. Ale był dzień że mialem taką depreche i chcialem magika ( musze sie chyba leczyc na depreche) że wziąłem. najpierw 1mg po 30 minutach jakies 1.5mg. I mnie totalnie ścieło, świadomosc wyłączyło. Ale najgorsze że rodzice mnie znaleźli, nie mogli mnie dobudzić, panikowali, i mam ogólnie przypał. Oni wiedzą że ćpałem here ale nigdy mnie nie zobaczyli w takim stanie jak sami określili "pół przytomny". No i teraz mam łatke cpuna i degenerata i już mam dosc psychicznie.
Wgl ciekawe że pomimo stosowania srednio 1mg clonazolam dziennie dawka ok. 3mg sprawiła blackout. Myślałem że mnie to nie ruszy a jednak. Ale widze w tym plusy że jednak nie mam jakiejs mega tolerancji jak np. 5mg clona dziennie ale trzymam sie tego 1mg od 3 miesiecy. Spróbuje scinac. dawki by dojsc do 0.5mg dziennie. Potem juz chyba bedzie z górki cnie? @Teabadger @papiereklakmusowy
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.