Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
24 sierpnia 20174noniush pisze: Zdarzyło wam się mieć CEVy przy większych dawkach na afterglowie?
Zauważyłem że THC to potęguje i to znacznie. Raczej nieprzyjemne OEVy, męczą na dłuższą metę.
Wczoraj oddawałem krew i jutro mam w planach zarzucać i chcę wiedziec czy nic mi sie nie stanie ze zdrowiem.
te same pixy
na pewno MDMA
tolerka dosc spora
zjadlem 1/4 1p-LSD, bardzo dobra pizda na mikrodawce, t+3,5 h dojadlem pol tabsa, 15-30min i jakbym mial zejscie z kartona i zejscie z tabsa, podwyzszona temp, zero przyjemnosci, oslabienie, sennosc
dojadlem cwiartke i druga cwiartke do stanu tabsa, nie poczute w ogole. nic to nie dalo. poszedlem potem spac
pytanie - czy ktos testowal MDMA z mikrodawkami 1plsd? trzeci czy czwarty raz zarzucilem na mikrodawce i niestety byly to zle decyzje, nie bylo dobrej bomby
wnioski
1) moja tolerka (raz w zyciu poczulem pol tabsa, tak najlepiej z poltora na start by sie sprawdzilo)
2)??????????????????????????
leci do mnie piracetam - zdam relacje czy to cos pomoze
07 października 2017kushit pisze:p.s06 października 2017Ufi90 pisze: Jadł ktoś może czerwone supermeny? Jakie opinie?
doszedl do mnie wczoraj piracetam
przerwa od wrzucania- 6 dni - musiałem, chciałem stestować to bo się 2 tyugodnie w necie naczytałem o tym piracetamie xD
w skrócie - polecam każdemu, mi akurat pomogło zajebiście, dawno się tak dobrze nie bawiłem
Nasila działanie amfetaminy, jej pochodnych (MDMA i MDA) oraz niektórych psychoanaleptyków.[potrzebny przypis] Może nasilać działanie:
hormonów tarczycy powodując drażliwość, splątanie i bezsenność
alkoholu
kofeiny
efekty - "przywrocenie magii" - yes,
ostatnia przerwa od walenia 6 dni - zazwyczaj czekam miesiąc lub 3 tygodnie ale tutaj doszedł mi piracetam a chciałem spróbować, czy rzeczywiście przyniesie to skutek. w opisach piguł napisałem, że zjadłem 4 ale finalnie zjadłem 3, jednego schowałem do torebki lubej, żeby go nie zjeśc i o tym zapomniałem - to jest solidny argument o dobrej piździe xD
materiał ten sam, więc porównanie jest
-zniwelowało zmęczenie i ospałość, które zawsze towarzyszyło mi przy wrzucaniu
- clear head
- brak zjazdu
-na drugi dzień od rana afterglow, potem brak zmęczenia, dopadło małe wieczorem ale wypiłem 3 piwa (rano i w ciągu dnia dorzucałem piracetam - miej na uwadze)
co najlepsze, na drugi dzień zawsze mialem taka "pustke", wypranie, tutaj czulem sie normalnie
pisza, ze nie na kazdego to dziala, moje dawkowanie to bylo 50min przed zarzuceniem MDMA przyjecie 3g piracetamu (tabsy po 1200mg)
w miedzyczasie dorzucilem jeszcze pol (600mg) to bylo chyba przy drugiej piksie - mysle ze troszeczke splycilo dzialanie dorzutki, ale nastepna zadziala juz dobrze
laczy czas pizdy ok 5 do 6 godzin - mi zawsze konczyla sie szybko i zostawala zmęczona niedojeba
ja naprawde jestem zadowolony, nie to ze bede teraz wykorzystywal to do cpania (chociaz bede), tylko w koncu zafunduje sobie detoks i od jarania i od alko bo tego tez naduzywam. nadal chce mi sie palic ale czuje potencjal w postrzymywaniu sie. alko na ten moment moglbym nie pic
nie na kazdego po prostu dziala, na mnie zadzialalo 50min wczesniej, nie wiem czy zadzialalo by w tym samym czasie.
zdecydowalem sie na 3g :D wiecej chyba bym nie probowal dlatrrgo, ze zauwazylem ze jak dochodze dziennie do tych 4,8g to robie sie bardziej senny
50min powinno wystarczyc na to zebys mial juz to w obiegu + dodatkowa chwila na zaladowanie sie MDMA, wal smialo i opisz jak miales
p.s dalem koledze do stestowania ze scierwem i bardzo sobie chwalil
EDIT. Dobra widzę ze na recepte :/
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.