Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 173 / 13 / 0
24 sierpnia 20174noniush pisze:
Zdarzyło wam się mieć CEVy przy większych dawkach na afterglowie?
Tak, nawet OEVy się zdarzają, z naciskiem na to drugie. To po dawkach około 350mg-400mg w górę, z jakąś tolerką czy bez (3+ takie średniej jakości pixy). Amatorom mocnych wrażeń nie polecam dorzucać jeżeli zaczyna się tak pierdolić wzrok; to już sygnał, że pora do domu. Można nie ogarnąć, nie tędy droga.
  • 610 / 29 / 0
Spotkał się ktoś ze złapaniem przez psy policyjne za posiadanie kółek? Zastanawia mnie to czy psy są w taki sposób wyszkolone że normalnie wyczują że ktoś posiada jedną XTC w kieszeni, wiadomo że to trochę inaczej niż mieć na przykład czysty kryształ w samarce a skompresowaną ilość w pigule, psy są w stanie bez problemu to wyniuchać?
  • 62 / 9 / 0
U mnie podobnie, zdecydowanie bardziej OEVy niż CEVy. Najczęściej pod koniec działania i to raczej większych dawek rzędu 700mg/noc. Zamiany twarzy, drgania mimiki, widzenie organizmów w kształtach drzew czy otoczenia to norma. Raczej takie chwilowe i powtarzalne. Patrze i myślę "O kurwa koteł" po czym koteł znika, a ja kminie "o kurwa haluna". Po czym po odwróceniu wzorku i powrotu w to samo miejsce ta sama sytuacja.
Zauważyłem że THC to potęguje i to znacznie. Raczej nieprzyjemne OEVy, męczą na dłuższą metę.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 3 / / 0
Siemano mam pytanko odnośnie ecstasy,
Wczoraj oddawałem krew i jutro mam w planach zarzucać i chcę wiedziec czy nic mi sie nie stanie ze zdrowiem.
  • 94 / 7 / 0
miesiąc przerwy od ostatniego wrzucania
te same pixy
na pewno MDMA
tolerka dosc spora

zjadlem 1/4 1p-LSD, bardzo dobra pizda na mikrodawce, t+3,5 h dojadlem pol tabsa, 15-30min i jakbym mial zejscie z kartona i zejscie z tabsa, podwyzszona temp, zero przyjemnosci, oslabienie, sennosc

dojadlem cwiartke i druga cwiartke do stanu tabsa, nie poczute w ogole. nic to nie dalo. poszedlem potem spac

pytanie - czy ktos testowal MDMA z mikrodawkami 1plsd? trzeci czy czwarty raz zarzucilem na mikrodawce i niestety byly to zle decyzje, nie bylo dobrej bomby

wnioski
1) moja tolerka (raz w zyciu poczulem pol tabsa, tak najlepiej z poltora na start by sie sprawdzilo)
2)??????????????????????????

leci do mnie piracetam - zdam relacje czy to cos pomoze
  • 610 / 29 / 0
07 października 2017kushit pisze:
06 października 2017Ufi90 pisze:
Jadł ktoś może czerwone supermeny? Jakie opinie?
p.s
doszedl do mnie wczoraj piracetam
przerwa od wrzucania- 6 dni - musiałem, chciałem stestować to bo się 2 tyugodnie w necie naczytałem o tym piracetamie xD

w skrócie - polecam każdemu, mi akurat pomogło zajebiście, dawno się tak dobrze nie bawiłem
Do czego używasz/ używa się ten piracetam? Albo do czego ty użyłeś w przypadku zarzucania M?
  • 94 / 7 / 0
Nasila działanie amfetaminy, jej pochodnych (MDMA i MDA) oraz niektórych psychoanaleptyków.[potrzebny przypis] Może nasilać działanie:

hormonów tarczycy powodując drażliwość, splątanie i bezsenność
alkoholu
kofeiny
tu z wikipedii. naczytalem sie duzo na bluelightcie o tym, bylo duzo pochlebnych opinii na temat "przywrocenia magii", w dodatku piracetam dziala neuroprotekcyjnie - postanowilem dac temu szanse

efekty - "przywrocenie magii" - yes,
ostatnia przerwa od walenia 6 dni - zazwyczaj czekam miesiąc lub 3 tygodnie ale tutaj doszedł mi piracetam a chciałem spróbować, czy rzeczywiście przyniesie to skutek. w opisach piguł napisałem, że zjadłem 4 ale finalnie zjadłem 3, jednego schowałem do torebki lubej, żeby go nie zjeśc i o tym zapomniałem - to jest solidny argument o dobrej piździe xD
materiał ten sam, więc porównanie jest

-zniwelowało zmęczenie i ospałość, które zawsze towarzyszyło mi przy wrzucaniu
- clear head
- brak zjazdu
-na drugi dzień od rana afterglow, potem brak zmęczenia, dopadło małe wieczorem ale wypiłem 3 piwa (rano i w ciągu dnia dorzucałem piracetam - miej na uwadze)
co najlepsze, na drugi dzień zawsze mialem taka "pustke", wypranie, tutaj czulem sie normalnie

pisza, ze nie na kazdego to dziala, moje dawkowanie to bylo 50min przed zarzuceniem MDMA przyjecie 3g piracetamu (tabsy po 1200mg)
w miedzyczasie dorzucilem jeszcze pol (600mg) to bylo chyba przy drugiej piksie - mysle ze troszeczke splycilo dzialanie dorzutki, ale nastepna zadziala juz dobrze
laczy czas pizdy ok 5 do 6 godzin - mi zawsze konczyla sie szybko i zostawala zmęczona niedojeba

ja naprawde jestem zadowolony, nie to ze bede teraz wykorzystywal to do cpania (chociaz bede), tylko w koncu zafunduje sobie detoks i od jarania i od alko bo tego tez naduzywam. nadal chce mi sie palic ale czuje potencjal w postrzymywaniu sie. alko na ten moment moglbym nie pic
  • 610 / 29 / 0
Ok, czyli wystarczy wrzucić tę godzinę przed i będzie git? I jak ma się masa przyjęta, wziąłeś 1200 mg tak se o, czy to jakoś sie przelicza. Sory że tak pytam, równie dobrze mógłbym sprawdzić sam, ale no niestety aktualnie czas mi na to nie pozwala i dopiero w weekend do tego przysiąde, a kto wie czy nię będzie już za późno :diabolic:
  • 94 / 7 / 0
pisali od 2,4 do 4,8g przyjetych od 6 godzin, do 3, godziny, pol godziny, lub wrzutu w tym samym czasie co MDMA
nie na kazdego po prostu dziala, na mnie zadzialalo 50min wczesniej, nie wiem czy zadzialalo by w tym samym czasie.
zdecydowalem sie na 3g :D wiecej chyba bym nie probowal dlatrrgo, ze zauwazylem ze jak dochodze dziennie do tych 4,8g to robie sie bardziej senny
50min powinno wystarczyc na to zebys mial juz to w obiegu + dodatkowa chwila na zaladowanie sie MDMA, wal smialo i opisz jak miales

p.s dalem koledze do stestowania ze scierwem i bardzo sobie chwalil
  • 610 / 29 / 0
No znajde sie chyba w podobnej sytuacji, zazwyczaj czekam z 3 tygodnie tym razem nie całe dwa więc miejmy nadzieję że ten Twoj piracetam zadziała. Biotropil brałeś czy inne cudo? Wychodzi najtaniej z tego co widze i w aptece dostane bez pierdolenia sie przez neta.
EDIT. Dobra widzę ze na recepte :/
ODPOWIEDZ
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.